Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Eylül 2012, 16:19
Noar adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
2009 Model bir Honda CBR 125R'e sahipim.
Motorumdan memnunum fakat bazı sorunları oluyor, basit sorunlar ama dün Boş ışığı ( N lambası ) bugün boşta olmasına rağmen yanmıyor, baya bir denedim ama çalıştıramadım. Bu neyden kaynaklanır.
Teşekkürler.
ampülü batlamıştır büyük ihtimal.1 lira alıp degiştirebilirsin.başka sorun oldugunu sanmıyorum
Reklamlar
-
14 Eylül 2012, 00:11
ENGİN REİS adlı üyeden alıntı
ampülü batlamıştır büyük ihtimal.1 lira alıp degiştirebilirsin.başka sorun oldugunu sanmıyorum
bizim diğer 2008 cbr 125 inde sürekli boş lambası yanıyor hiç sönmüor vitesde olsada. sebebide müşürmüş değiştirmeye gerek duymadık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
engin reis beni çok üzdün :( egsozu bi vermedin ya... kışa girdik nerdeyse tadını çıkarmak istiyorum . tabi verirsen xd
-
14 Eylül 2012, 03:03
hayatımda bindigim en rahatsız motor.
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
-
14 Eylül 2012, 20:03
emir. adlı üyeden alıntı
hayatımda bindigim en rahatsız motor.
zevkler ve renkler tartışılmaz. Hayatımda bındığım en süper motosiklet!
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
15 Eylül 2012, 01:14
mhmtcbn06 adlı üyeden alıntı
bizim diğer 2008 cbr 125 inde sürekli boş lambası yanıyor hiç sönmüor vitesde olsada. sebebide müşürmüş
değiştirmeye gerek duymadık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
engin reis beni çok üzdün :( egsozu bi vermedin ya... kışa girdik nerdeyse tadını çıkarmak istiyorum . tabi verirsen xd
bende satmak isterdim ama satılmıyor arkadaş
-
15 Eylül 2012, 23:11
slm arkadaşlar 2011 model 125r motorumla aranıza katılmış bulunmaktayım.
genel olarak çok hoş ve kaliteli bi motorumuz var fakat ben 2. el aldım ve teknik konulara tam hakim degilim
sorun mu bilmiyorum ama motor kısmından inceden bi ıslık sesi geliyor enjeksiyondan mı nerden bilemedim..
sizce nedir bu ve ciddi bi durum mudr? bi baktırsak mı? tşkler..
-
15 Eylül 2012, 23:28
bombaci20 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar 2011 model 125r motorumla aranıza katılmış bulunmaktayım.
genel olarak çok hoş ve kaliteli bi motorumuz var fakat ben 2. el aldım ve teknik konulara tam hakim degilim
sorun mu bilmiyorum ama motor kısmından inceden bi ıslık sesi geliyor enjeksiyondan mı nerden bilemedim..
sizce nedir bu ve ciddi bi durum mudr? bi baktırsak mı? tşkler..
o ıslık sesinin kurtuluşu yok,yakıt pompasından geliyor...
-
16 Eylül 2012, 03:27
Pain adlı üyeden alıntı
o ıslık sesinin kurtuluşu yok,yakıt pompasından geliyor...
kafaya takma. kask tak. duymazsın.
-
16 Eylül 2012, 12:19
mhmtcbn06 adlı üyeden alıntı
kafaya takma. kask tak. duymazsın.
bi deneyim bakalım
-
16 Eylül 2012, 18:26
Banada bir egzoz lazım ,
Tiger egzoz yavaş yavaş bitiyor. İçerisindekş elyafları atmaya başladı.
Tavsiyeniz nedir yeni birtane alıcam inşallah.
-
16 Eylül 2012, 20:37
yahu elyaf yanacak ses oturcak ıste nıye degıstırıyorsun egzozu
-
16 Eylül 2012, 21:02
Ha bu hgs ile motor ilişkisini kuramadım ben ya, nası olcak ben motorun orasına burasına sticker yapıştırmam.
-
17 Eylül 2012, 00:37
Merhaba beyler aranıza yeni katıldım. Bir kaç şey soracağım cevaplarsanız sevinirim.
Kayseri'de yaşıyorum. Honda bayii yok. Sıfır CBR 125 R Siyah almayı düşünüyorum. Elimde yeterli miktarda param yok. Bu cuma otobüse atlayıp Ankaraya gideceğim. Ücretin yarısını veya biraz fazlasını peşinat olarak verirsem senet falan gibi durumlarla alabilir miyim? Öğrenciyim zaten vermeyebilirler diye çok korkuyorum.
Boyum 1.75 problem olur mu?
Bir de trafikten ruhsat almak, plaka ve vergi masrafları ne kadarı bulur. İnşallah kafamda hesapladığım gibidir. İnşallah alırım. Cuma gününü iple çekiyorum motora kavuşmak için...
-
17 Eylül 2012, 00:41
2010 Kasaların Ön Disk Ebatlarını bilen Varmı Ve Jant ?
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
17 Eylül 2012, 01:15
Bugun akşam vakti yağış beklentisi ve 40-60 km hızla esen rüzgara ragmen karşıya maltepeye geçtim. dönüşte arkadaştan 10 da çıktım yağmur başlamış gök gürüldüyor. Bizim dmiye zaten hiç güven olmuyor 12 den sonra yağış diyordu.
Acayip sert esen bir rüzgar var motoru sallıyor savurup atıyor, motoru savuran yatıran rüzgara karşı kontra verip terse yatırınca ıslakta lastiklerin o ani harekette tutucak tutuşu yok. Bi anda kayıp yere sericek gibi ben terse yatırınca... Anadoludan avrupaya geçiyorum akşam 10.30. Köprüyü kara kara düşünüyorum uçuran rüzgarı.. Allahtan kadıköy hizasında yerler kurudu eve kadar da kuruydu.
Ama motor üzerinde bukadar stres oldugumu korktuğumu hatırlamıyorum. Köprüyü kuru zeminde 45-50 km hızla geçtim ona ragmen ara ara saçma sapan sağa sola savurdu. zemin ıslak olsaydı yanmıştım. Resmen şans işi düşüp düşmemen.
Bi daha kuvvetli rüzgar uyarısı olduğunda ve buna yağış eklenebilecekse köpruyu geçmek aklımdan bile geçmez.
-
17 Eylül 2012, 01:22
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Bugun akşam vakti yağış beklentisi ve 40-60 km hızla esen rüzgara ragmen karşıya maltepeye geçtim. dönüşte arkadaştan 10 da çıktım yağmur başlamış gök gürüldüyor. Bizim dmiye zaten hiç güven olmuyor 12 den sonra yağış diyordu.
Acayip sert esen bir rüzgar var motoru sallıyor savurup atıyor, motoru savuran yatıran rüzgara karşı kontra verip terse yatırınca ıslakta lastiklerin o ani harekette tutucak tutuşu yok. Bi anda kayıp yere sericek gibi ben terse yatırınca... Anadoludan avrupaya geçiyorum akşam 10.30. Köprüyü kara kara düşünüyorum uçuran rüzgarı.. Allahtan kadıköy hizasında yerler kurudu eve kadar da kuruydu.
Ama motor üzerinde bukadar stres oldugumu korktuğumu hatırlamıyorum. Köprüyü kuru zeminde 45-50 km hızla geçtim ona ragmen ara ara saçma sapan sağa sola savurdu. zemin ıslak olsaydı yanmıştım. Resmen şans işi düşüp düşmemen.
Bi daha kuvvetli rüzgar uyarısı olduğunda ve buna yağış eklenebilecekse köpruyu geçmek aklımdan bile geçmez.
Kazasız belasız gidip gelmişsinAllah a şükür.Dmi yerine wunderground.com dan takip etmeni tavsiye ederim.Şaştığını neredeyse hiç görmedim.station select ten kendi bölgenizi seçin
-
17 Eylül 2012, 01:36
Bir dahakine sizide bekleriz
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
17 Eylül 2012, 01:53
Deryali adlı üyeden alıntı
Nazik teklifinize katılmak isterdim ama çok ters kalıyor geliş gidiş 130-140 km. Gerçi bugun geçtim karşıya ama kısmet olmadı zamansızlıktan ve hava muhalefetinden.
Kazasız belasız sürüşler-buluşmalar..
-
17 Eylül 2012, 02:41
Mkync adlı üyeden alıntı
Merhaba beyler aranıza yeni katıldım. Bir kaç şey soracağım cevaplarsanız sevinirim.
Kayseri'de yaşıyorum. Honda bayii yok. Sıfır CBR 125 R Siyah almayı düşünüyorum. Elimde yeterli miktarda param yok. Bu cuma otobüse atlayıp Ankaraya gideceğim. Ücretin yarısını veya biraz fazlasını peşinat olarak verirsem senet falan gibi durumlarla alabilir miyim? Öğrenciyim zaten vermeyebilirler diye çok korkuyorum.
Boyum 1.75 problem olur mu?
Bir de trafikten ruhsat almak, plaka ve vergi masrafları ne kadarı bulur. İnşallah kafamda hesapladığım gibidir. İnşallah alırım. Cuma gününü iple çekiyorum motora kavuşmak için...
Arkadaş ben benim cb mi istanbuldan ısmarlamayla aldım.adamların hesap nosuna parayı yatırdım ve faxla kimlik bilgilerimi yolladım.onlarada rica ettim sivas otobüsüne götürüp teslim ettiler.
Fakat otobüs firması bizim ortak firmamızdı, ayrıca motorun başına geleceklerden firma sorumlu olmuyor.
Şöförler cemiyetine 40 tl
Trafik tescile 135 tl
Muayene ise değişkenlik gösteriyormuş 78 tl.
-
17 Eylül 2012, 23:36
585858 adlı üyeden alıntı
Arkadaş ben benim cb mi istanbuldan ısmarlamayla aldım.adamların hesap nosuna parayı yatırdım ve faxla kimlik bilgilerimi yolladım.onlarada rica ettim sivas otobüsüne götürüp teslim ettiler.
Fakat otobüs firması bizim ortak firmamızdı, ayrıca motorun başına geleceklerden firma sorumlu olmuyor.
Şöförler cemiyetine 40 tl
Trafik tescile 135 tl
Muayene ise değişkenlik gösteriyormuş 78 tl.
Anladım, teşekkür ederim.
[B]Honda, hayat onda.[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler