benım satıs ısı seneye .) askerden donunce motorsuz kalmayayım dıye tutacagım evde
benım satıs ısı seneye .) askerden donunce motorsuz kalmayayım dıye tutacagım evde
Slm beyler bugün 2006 model r6 kullandım ve oturuş pozisyonundan hiç şikayet etmedim. Demekki cbr 125 insanı racinge güzel hazırlıyor
16 yıldır motorcuyum ama ilk kez bu kadar güçlü bir motor kullandım inanılmaz birşeydi ya gazı biraz aç hemen yanlıyor alet resmen büyülendim, 1000 likleri Hayal bile edemiyorum. Kesinlikle bundan sonra 250 cc ile ugraşmak istemem ya cbr 125 kalır yada 600 lüğe geçerim.
Tabi az yaksın birazda güçlü olsun diyenler için 250 cc çok ideal, zaten ihtiyaç için 250 lik isteyenlere saygı duyarım, ama zevk için 600 cc derim, aklım kaldı yemin ederim
Arkadaşlar 12 bin bakımı yaptıranlar servise ne kadar ücret ödediler acaba , 12 bin bakımı ne kadara mâl oldu ?
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
Cuma günü motoru görmeye biri gelecek,alırsa cuma günü satışı vericem.almassa s.e.c (semih) in arkadaşına fiyatı biraz indirip vericem artık.hayırlısı olsun
Ben 8500 de hava filtresi,buji,ön balata ve hidrolikleri yeniledim özel serviste 135 tl tuttu.Bunları değiştirmediysen tahminen 150 lira filan tutar.ön arka balata değişirsen 170 180
3000 bakımı ne kadar tutar daha dogrusu 4000 de goturecegm ben. Bırde 2012 sıyah cbr garenaj fıyarları nedır acaba?
Zippos siyahlarım grenajı 75 lira diyodu yanlıs hatırlamıyosam, servisi arayıp sor en garantisi, hatta bi kac servisten fiyat al derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------
gec kalmışım pardon
Ben 8bin de hava filtresi buji ve on balatayi zaten degistirmistim .12 bin de de sadece yag değişecek ve hava filtresi temizlenecek sanırım. Bana uçuk bir fiyat söylediler de , 12 bin yaptıran varsa ne kadara yaptırmış bir ogreneyim dedim
4000 ne kadar arkadaslar? Bılgıler ıcınsağolun
Konşukta 60tl,dostum sen uzun zamandır takip ediyorsun forumu daha önce defalarca kez yazdık,neden tekrar tekrar soruyorsun
en guncel bılgılerı alıp servısle karsı karsıya gelmemek ıcın?
oyle yapacam valla ınternet paketı de var telefonda
saat başı işçilik 32 tl,mobil1 yağ 20 tl,kdv 10tl.
Bu fiyat sadece yağın markasına göre değişebilir,bir de 1 saatlik işi 2 saatte yaparlarsa...
oha ıse bak ya
ben grenaj gerekirse tricolorunkinden almayı düşünüyorum ya, zaten kırılan camurlugu onarıp kırmizıya boyadım
Ben 2012 model beyaz kullanan arkadaşlara,eğer grenaj almayı düşünürlerse 2011 modelinkinden almalarını tavsiye ederim.2012 beyaz rengin grenaj fiyatı 2 3 kat daha fazla
Merhaba arkadaşlar Pazar günü Cbr guruplar olarak toplanıyoruz,
farklı motorlarda katılabilirler elbette
Katılıyorum'u işaretlerseniz toplam sayıyıda görebiliriz.
Teşekkürler.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Arkadaşlar merhaba,
2009 Model bir Honda CBR 125R'e sahipim.
Motorumdan memnunum fakat bazı sorunları oluyor, basit sorunlar ama dün Boş ışığı ( N lambası ) bugün boşta olmasına rağmen yanmıyor, baya bir denedim ama çalıştıramadım. Bu neyden kaynaklanır.
Teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)