Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lutfi yukarda mesajda yazmistim egzostu satmayi dusunmuyorum kanka ya sen benim karbonlara talip bul
    Ben mi alsam ne yapsam :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mhmtcbn06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R25 2015 Mavi
    kim sildi benim mesajı. doğruları yazmak suç galiba.

yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Alıntı mhmtcbn06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kim sildi benim mesajı. doğruları yazmak suç galiba.
    adam küfür ediyosun sonrada neden silindi diyosun ne yani her gelen senin ettiğin küfürü mü görsün?
    bu arada ilandaki cbr hakkında hiç bil vermediniz arkadaşlar takas düşünüyorum bu ilanla
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91648544/detay
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    yasin yzf125ten cbr125 e nıye gecıyorsun ? 250 olsa neyse dıyecegım de ? kan degısıklıgı felan mı yoksa kullanım rahatlıgı mı?

zıppo: depo yanlarını verıyorsan , bak onları alabılırım ;)

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben mi alsam ne yapsam :D
    Lütfi istiyosan gel tuzlaya,benim motorun başında laflarız biraz karbonlarıda görürsün.Yürüyemiyorum çünkü kapıya kadar çıkabiliyorum

@barış abi,yanları satmayı düşünmüyorum ya onlar hoşuma gidiyo acaba serviste benim orjinal plastikler duruyo mu 1 sene oldu servise bırakalı..eğer onlar yoksa kötü zaten

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    efenim;) kullanım rahatlığı önde geliyor 250 torklu güzel makina ama araba alıcam inş. ama motoruda bırakmak istemiyorum cbr de hoş motor üstüne bi miktarda para teklif etti aklımı karıştırdı zaten brooklynnn de de var aynısı bi kaç defa kullandım çok hoşuma gitti titreşim dışında

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı yasin_942 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam küfür ediyosun sonrada neden silindi diyosun ne yani her gelen senin ettiğin küfürü mü görsün?
    bu arada ilandaki cbr hakkında hiç bil vermediniz arkadaşlar takas düşünüyorum bu ilanla
    yasin hocam,yanaşma derim ben.içime sinmedi.Biraz daha bekle benim motoru veriyim sana 5.500 e ekim 5-15 arası vites pedalı,sol grenaj ve sol kuyruk değiştiricem

Motosikleti
    Yamaha Yzf R25 2015 Mavi
    küfür yoktu ama neyse. önemsiz... bu arada yasin. yzf r 125 çok güzel bi makine. 15 bg. cbr 125 13.3 fln. görünüş olarak yzf daha iyi. senin yerinde kim olsa takas etmek istemez.. iyi düşün kararını dikkatli ver. pişman olma..

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    motordaş oluyoruz desene yasin
    merak ettim takas teklifini bi ara ozelden yazarsın iyi bir sey ki dusunuyorsun hayırlısı olsun bakalım
    benzin bp'den olunca titreşim azalıyor haberin olsun daha iyisini bulana kadar en iyisi bu
    yasin_942 bunu beğendi.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Lütfi istiyosan gel tuzlaya,benim motorun başında laflarız biraz karbonlarıda görürsün.Yürüyemiyorum çünkü kapıya kadar çıkabiliyorum

@barış abi,yanları satmayı düşünmüyorum ya onlar hoşuma gidiyo acaba serviste benim orjinal plastikler duruyo mu 1 sene oldu servise bırakalı..eğer onlar yoksa kötü zaten
    motoru satıcam dedıgın ıcın sordum zaten.yazık 50-100 neyse daha fazla kalır cebınde dıye sorup durdum yoksa kullanacaksan tabı kı sende kalsın canım kardesım. servısı de parcalar konusunda kas bence. kesınlıkle onlardadır ama kendılerı kullanmıs-kullanacagı ıcın yok felan dıyebılırler.ınsallah bulursun.

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    yasin hocam,yanaşma derim ben.içime sinmedi.Biraz daha bekle benim motoru veriyim sana 5.500 e ekim 5-15 arası vites pedalı,sol grenaj ve sol kuyruk değiştiricem
    çok güzel teklif bunlar senin motorun zaten televizton starı güzel teklif

Alıntı mhmtcbn06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    küfür yoktu ama neyse. önemsiz... bu arada yasin. yzf r 125 çok güzel bi makine. 15 bg. cbr 125 13.3 fln. görünüş olarak yzf daha iyi. senin yerinde kim olsa takas etmek istemez.. iyi düşün kararını dikkatli ver. pişman olma..
    evet güçlü ama oturuş pozisyonu çok sancılı ben 13 bin yatım bu motorla en 10 bini uzun yoldu ve çanta bağlamak falan fişman çok zor oluyor cbr iyi bir alternatif olucak

Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motordaş oluyoruz desene yasin
    merak ettim takas teklifini bi ara ozelden yazarsın iyi bir sey ki dusunuyorsun hayırlısı olsun bakalım
    benzin bp'den olunca titreşim azalıyor haberin olsun daha iyisini bulana kadar en iyisi bu
    inş bakalım ama ekrem beğenmedi motoru bakarsın onunkini alırım titreşimi azaltıyosa sıkıntı yok bp yi sevmem aslında meksika(?) daki o patlamadan sonra

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    slm arkadaşlar.

hepinize iyi bayramlar. aranızda eski kasa cbr125 düşüneniz varsa aşagıdaki linkten bakabilirsiniz. detaylar yazmakta

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6157699/detay/

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Yok barış abi satıcam ama tamamen o şekilde satıcam aksesuarıyla.Tiger egzost filanda kalıcak orjinal egzostuda vericem.

@yasin,aklında bulunsun.Topiği takip ediyosan motora ne kadar temiz baktığımı bilirler.Ama işte artık oldu bi talihsizlik,zaten aklımda başka motorda var uzun zamandır.dediğim gibi 2011 model 9 binde tiger egzost full boğazdan üstüne,2 karbon parçasıyla beraber vericem.rizoma elcik ve gidon topuzu var üstünde.python siyah cam var orjinalini vericem.sol gidon topuzuda hasar aldı onu da tekrar rizoma alıcam takıcam.redline kısa spor manetler var.ince beyin kısa uzun xenon.aynalar sinyalliydi ama kazada ayna koptu,onuda orjinalle değiştiricem.bakımını yeni yaptırdım buji,hava filtresi,ön balata ve hidrolik yenileneli 1000 km oldu.sol grenaj,kuyruk ve vites pedalında sıkıntı var.hepsini orjinaliyle değiştircem.etrafınızda düşünen varsa haberim olsun.parçaların gelmesi filan ekim 5-15 arası bulur
    wolrath bunu beğendi.

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Yok barış abi satıcam ama tamamen o şekilde satıcam aksesuarıyla.Tiger egzost filanda kalıcak orjinal egzostuda vericem.

@yasin,aklında bulunsun.Topiği takip ediyosan motora ne kadar temiz baktığımı bilirler.Ama işte artık oldu bi talihsizlik,zaten aklımda başka motorda var uzun zamandır.dediğim gibi 2011 model 9 binde tiger egzost full boğazdan üstüne,2 karbon parçasıyla beraber vericem.rizoma elcik ve gidon topuzu var üstünde.python siyah cam var orjinalini vericem.sol gidon topuzuda hasar aldı onu da tekrar rizoma alıcam takıcam.redline kısa spor manetler var.ince beyin kısa uzun xenon.aynalar sinyalliydi ama kazada ayna koptu,onuda orjinalle değiştiricem.bakımını yeni yaptırdım buji,hava filtresi,ön balata ve hidrolik yenileneli 1000 km oldu.sol grenaj,kuyruk ve vites pedalında sıkıntı var.hepsini orjinaliyle değiştircem.etrafınızda düşünen varsa haberim olsun.parçaların gelmesi filan ekim 5-15 arası bulur
    eşe dosta gidecek motor takip ediyordum fiyat aklımda dursunda çok alıcam diyen varda ciddi alıcı yok.
    Zippo's bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR

bir ihtimal yarın,olmadı çarşamba bir geçmiş olsuna gelirim herhalde

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

@yasin senin motorun ilanı varmı?
    Zippo's bunu beğendi.

Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir ihtimal yarın,olmadı çarşamba bir geçmiş olsuna gelirim herhalde

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

@yasin senin motorun ilanı varmı?
    evet var kocaeli 7200 fiyatlı

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    evet var kocaeli 7200 fiyatlı
    linki atsana,takasa gireriz belki:D

forza46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zippo geçmiş olsun :/
    Yavuz Sultan Selim Han

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Forza tesekkur ederim dostum allah beterinden korusun hepimizi :(

Yasin dostum ekrem motoru begenmedi derken benden mi bahsettin ? Yzf benim tasarim olarak 125 ve 250 cc sinifinda dusunmeden alicagim tek motor.ama artik 250ye gecmenin vakti geldi.yoksa senin motor hem tasarim hemde renk olarak favorim.

Motosikleti
    Yamaha Yzf R25 2015 Mavi
    Zippo. kaza yaptım yazısını sonradan gördüm.. k.b okadar şey dedim bide. Geçmiş olsun bayram bayram canını sıktım biraz. Bi motorcu kardeşin olarak ağır konuştum . İnş. satıp alırsın 250 cc makine.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

Bugün. bi arkadaşla yeni aldığı kanuni WINDYS150 Lx .daha motoru 300km oldu gel dedi köye gidip gelek köy yoluda güzel virajlı bazen rampa aşa düzlükler var nyse. giderken ben peşinden gittim. motoru yeni aldı rodaj düzgün olsun die. dönüşte düzde dedim bi deneyek kaç yapacak ben 4 vitesde 115 ile yanına gidiyom devir kesiciye giricek benim motor baktım bu gidemio pek fazla 5-6 dedim 140 oldu . ilerde durdum kaç gördün dedim 120 dedi . motorun teknik özellikleri bizim motordan iyi ? böyle kanuni fln rodaji düzgün olsa bile. cbr 125 e kafa tutamıorlar. dicem oki. kaliteden şaşmayın cbr ın kıymetıni bilin.

kanuni windys 150 2012 özellikleri ; cbr 125 2011 ;
    Silindir Hacmi: 149,4 cm3---------------------------------------------- 124.7cm3
    Motor: Tek Silindir------------------------------------------------------- 4 Zamanlı Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 2 sübaplı SOHC tek silindirli
    Silindir Çapı ve Strok: 62 x 49.5 mm------------------------------------ 58 x 47.2mm
    Sıkıştırma Oranı: 9,0:1 --------------------------------------------------- 11:1
    Soğutma Sistemi: Hava Soğutmalı------------------------------------ Sıvı - Hava Soğutma
    Maksimum Güç: 13,6 HP/8500 d/d ------------------------------------ 13,3 HP 9.8/10,000

gördüğümüz max speed : 130 kmh ---------------------- 150 kmh

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 113 kullanıcı var. (0 üye ve 113 misafir)

Bu Konudaki Etiketler