kim sildi benim mesajı. doğruları yazmak suç galiba.
adam küfür ediyosun sonrada neden silindi diyosun ne yani her gelen senin ettiğin küfürü mü görsün?
bu arada ilandaki cbr hakkında hiç bil vermediniz arkadaşlar takas düşünüyorum bu ilanla
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91648544/detay
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
yasin yzf125ten cbr125 e nıye gecıyorsun ? 250 olsa neyse dıyecegım de ? kan degısıklıgı felan mı yoksa kullanım rahatlıgı mı?
zıppo: depo yanlarını verıyorsan , bak onları alabılırım ;)
Lütfi istiyosan gel tuzlaya,benim motorun başında laflarız biraz karbonlarıda görürsün.Yürüyemiyorum çünkü kapıya kadar çıkabiliyorum
@barış abi,yanları satmayı düşünmüyorum ya onlar hoşuma gidiyo acaba serviste benim orjinal plastikler duruyo mu 1 sene oldu servise bırakalı..eğer onlar yoksa kötü zaten
efenim;) kullanım rahatlığı önde geliyor 250 torklu güzel makina ama araba alıcam inş. ama motoruda bırakmak istemiyorum cbr de hoş motor üstüne bi miktarda para teklif etti aklımı karıştırdı zaten brooklynnn de de var aynısı bi kaç defa kullandım çok hoşuma gitti titreşim dışında
motordaş oluyoruz desene yasin
merak ettim takas teklifini bi ara ozelden yazarsın iyi bir sey ki dusunuyorsun hayırlısı olsun bakalım
benzin bp'den olunca titreşim azalıyor haberin olsun daha iyisini bulana kadar en iyisi bu
motoru satıcam dedıgın ıcın sordum zaten.yazık 50-100 neyse daha fazla kalır cebınde dıye sorup durdum yoksa kullanacaksan tabı kı sende kalsın canım kardesım. servısı de parcalar konusunda kas bence. kesınlıkle onlardadır ama kendılerı kullanmıs-kullanacagı ıcın yok felan dıyebılırler.ınsallah bulursun.
çok güzel teklif bunlar senin motorun zaten televizton starı güzel teklif
evet güçlü ama oturuş pozisyonu çok sancılı ben 13 bin yatım bu motorla en 10 bini uzun yoldu ve çanta bağlamak falan fişman çok zor oluyor cbr iyi bir alternatif olucak
inş bakalım ama ekrem beğenmedi motoru bakarsın onunkini alırım titreşimi azaltıyosa sıkıntı yok bp yi sevmem aslında meksika(?) daki o patlamadan sonra
slm arkadaşlar.
hepinize iyi bayramlar. aranızda eski kasa cbr125 düşüneniz varsa aşagıdaki linkten bakabilirsiniz. detaylar yazmakta
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6157699/detay/
Yok barış abi satıcam ama tamamen o şekilde satıcam aksesuarıyla.Tiger egzost filanda kalıcak orjinal egzostuda vericem.
@yasin,aklında bulunsun.Topiği takip ediyosan motora ne kadar temiz baktığımı bilirler.Ama işte artık oldu bi talihsizlik,zaten aklımda başka motorda var uzun zamandır.dediğim gibi 2011 model 9 binde tiger egzost full boğazdan üstüne,2 karbon parçasıyla beraber vericem.rizoma elcik ve gidon topuzu var üstünde.python siyah cam var orjinalini vericem.sol gidon topuzuda hasar aldı onu da tekrar rizoma alıcam takıcam.redline kısa spor manetler var.ince beyin kısa uzun xenon.aynalar sinyalliydi ama kazada ayna koptu,onuda orjinalle değiştiricem.bakımını yeni yaptırdım buji,hava filtresi,ön balata ve hidrolik yenileneli 1000 km oldu.sol grenaj,kuyruk ve vites pedalında sıkıntı var.hepsini orjinaliyle değiştircem.etrafınızda düşünen varsa haberim olsun.parçaların gelmesi filan ekim 5-15 arası bulur
Forza tesekkur ederim dostum allah beterinden korusun hepimizi :(
Yasin dostum ekrem motoru begenmedi derken benden mi bahsettin ? Yzf benim tasarim olarak 125 ve 250 cc sinifinda dusunmeden alicagim tek motor.ama artik 250ye gecmenin vakti geldi.yoksa senin motor hem tasarim hemde renk olarak favorim.
Zippo. kaza yaptım yazısını sonradan gördüm.. k.b okadar şey dedim bide. Geçmiş olsun bayram bayram canını sıktım biraz. Bi motorcu kardeşin olarak ağır konuştum . İnş. satıp alırsın 250 cc makine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
Bugün. bi arkadaşla yeni aldığı kanuni WINDYS150 Lx .daha motoru 300km oldu gel dedi köye gidip gelek köy yoluda güzel virajlı bazen rampa aşa düzlükler var nyse. giderken ben peşinden gittim. motoru yeni aldı rodaj düzgün olsun die. dönüşte düzde dedim bi deneyek kaç yapacak ben 4 vitesde 115 ile yanına gidiyom devir kesiciye giricek benim motor baktım bu gidemio pek fazla 5-6 dedim 140 oldu . ilerde durdum kaç gördün dedim 120 dedi . motorun teknik özellikleri bizim motordan iyi ? böyle kanuni fln rodaji düzgün olsa bile. cbr 125 e kafa tutamıorlar. dicem oki. kaliteden şaşmayın cbr ın kıymetıni bilin.
kanuni windys 150 2012 özellikleri ; cbr 125 2011 ;
Silindir Hacmi: 149,4 cm3---------------------------------------------- 124.7cm3
Motor: Tek Silindir------------------------------------------------------- 4 Zamanlı Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 2 sübaplı SOHC tek silindirli
Silindir Çapı ve Strok: 62 x 49.5 mm------------------------------------ 58 x 47.2mm
Sıkıştırma Oranı: 9,0:1 --------------------------------------------------- 11:1
Soğutma Sistemi: Hava Soğutmalı------------------------------------ Sıvı - Hava Soğutma
Maksimum Güç: 13,6 HP/8500 d/d ------------------------------------ 13,3 HP 9.8/10,000
gördüğümüz max speed : 130 kmh ---------------------- 150 kmh
Şu an bu konu içerisinde 113 kullanıcı var. (0 üye ve 113 misafir)