Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ağustos 2012, 16:48
4Frankenbery adlı üyeden alıntı
Cbr 125R Alıcam Fakat Aklımda Bazı Sorular Var
Cbr 125 İçin En İyi Lastik
En iyi Lastik Basınc'ı
Cbr 125 İçin En İyi Yag
Rodaj Süresinde Hangi Devirlerde Kullanılması Gerekiyor.
Rodaj Süresinde Hangi Yag Kullanılması Gerekiyor Mineral Yarı Sentetik Tam Sentetik.
Cbr 125 'e Yakışan En İyi Aksesuarlar.
Acemiyim Korumak İçin Ne yapmam Gerek Düşmelerden.
Tüm Ekipmanlarımı Aldım.
Suanda Honda Spacy'de 48 Bin Km Dir Sürüyorum 1 Kere Vitesli Motora Binmedim.
Türkçe Kullanma Kılavuz Linkini Atarmısınız Ana Sayfadaki Link Kırık.
Rodajda 6-7 bin deviri geçme 80 km hızı aşma
Yamaha-honda-vespa gibi kurumlardan eğitim almanı öneririm.
denge sorunun yok trafik algında var (48 bin km) vitesli makinede zorlanacağını düşünüyorum.
Motosiklet teorisi kitabını alıp okumanı tavsiye ederim.
rodaj içinde makinenin içindeki yağı kullanman gerekiyor.-diye biliyorum
Reklamlar
-
10 Ağustos 2012, 16:49
4Frankenbery adlı üyeden alıntı
Cbr 125R Alıcam Fakat Aklımda Bazı Sorular Var
Cbr 125 İçin En İyi Lastik
En iyi Lastik Basınc'ı
Cbr 125 İçin En İyi Yag
Rodaj Süresinde Hangi Devirlerde Kullanılması Gerekiyor.
Rodaj Süresinde Hangi Yag Kullanılması Gerekiyor Mineral Yarı Sentetik Tam Sentetik.
Cbr 125 'e Yakışan En İyi Aksesuarlar.
Acemiyim Korumak İçin Ne yapmam Gerek Düşmelerden.
Tüm Ekipmanlarımı Aldım.
Suanda Honda Spacy'de 48 Bin Km Dir Sürüyorum 1 Kere Vitesli Motora Binmedim.
Türkçe Kullanma Kılavuz Linkini Atarmısınız Ana Sayfadaki Link Kırık.
bu soruların hepsinin cevapları daha önce verildi.biraz araştırmayla rahatlıkla bulabilirsin.bizim motorların türkçe klavuzu var mı bilmiyorum ben denk gelmedim.
-
10 Ağustos 2012, 17:06
bende var türkçe klavuz.3 tane verdiler.her dil var anasını satıyım : D
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
10 Ağustos 2012, 18:27
@grksbf hocam memnunıyet duyarım,hatta yanına fotograf makınası al,guzel kareler yakala,guzel bır dılle yaz,sıtedede yayınlarız.bunu konusalım ama suan telefondan gırıyorum,bu gece yada yarın bılgısayarımın basında olurum,bberaber fıkrını sekıllendırırız
-
10 Ağustos 2012, 19:33
Selamlar. kısa aranın ardından tekrar cbr alemine dónmüs bulunmaktayım. motorum 2012 mayıs cıkışlı 2 bin km de beyaz. kullanim ve bakım konusunda ónerilerinizi beklerim. egzoz koruyucusuna benim de biseyler yapmam gerekiyor siyah spreyle boyayabilirim.
-
11 Ağustos 2012, 01:43
@4Frankenbery arkadaşkarın dediği gibi o soruların cevabı kılavuzda var,yeni kasanın kılavuzunu nette bulamamıştım bende,zaten motoru alınca verecekler,öyle kafaya takacak ve alıp almamanı sağlayacak birşey yazmıyor,alınca görürüsün:D Rodaj yağı,içinde ne varsa o,rodaj yağı farklıdır ve onu zaten satmadan ayarlıyorlar,sonrasında bakımlarda yine onlar değiştiriyor,en iyisi hangisi dersen,Türkiye 'de Motul.
-
11 Ağustos 2012, 19:59
Bu aksam 20:30 yada 21:00'da Karabük'ten Bolu İstikametine mhmtcbn06 nickli kullanıcı arkadasın Yanına hem tanışmaya hemde Motoru uzun Yola sürmeye gidiyorum Hadi Hayırlısı Bakalım. Honda Hayat Onda CBR125R 08!
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
11 Ağustos 2012, 20:03
cx571 adlı üyeden alıntı
Bu aksam 20:30 yada 21:00'da Karabük'ten Bolu İstikametine mhmtcbn06 nickli kullanıcı arkadasın Yanına hem tanışmaya hemde Motoru uzun Yola sürmeye gidiyorum Hadi Hayırlısı Bakalım. Honda Hayat Onda CBR125R 08!
Haydi hayırlısı,kazasız belasız keyifli sürüşler.Yağını suyunu eksik etme:D
-
12 Ağustos 2012, 05:06
sonunda evdeyiz cbr 125 08 - 11 :D
-
12 Ağustos 2012, 06:48
-
12 Ağustos 2012, 08:12
CBR125 çok iyi bir seçim olur, yzf 125 sürüş şekliyle tam bir supersport olduğu için yanlış alışkanlıklar edinmene sebep olabilir, altın elbiseli adam öyle söylemişti .
Ekipman oldukça iyi, eldiven eksik kalmış sadece. Karbon korumalı olup elin dışını ve parmakları koruyan bir eldiven şart. Ayrıca high-viz mont seçmiş olmana sevindim , görünürlük önemli.
Lastik konusuna gelince, tavsiyem başta orjinal lastikleriyle sürmen. Lastiğe para harcamak yerine, gidip sürüş eğitimine o parayı ayırsan çok daha iyi olur.
-
12 Ağustos 2012, 10:13
Mustafa N.r adlı üyeden alıntı
Öncelikle Hayırlı Ramazanlar.Merhabalar Ben 16 Yaşındayım Seneye ALLAH İzin Verirse Ehliyetimi Alıcam CBR İle YZF Arasın da Kaldım Boyum 1.72-73(Baya Zamandan Beri Ölçmedim)
Kilomda 63 Sizce CBR 125R Alsam Sıfır [+Kask Mont Vb.Aksesuarlar Olarak da Bunları Seçtim (
http://e1208.hizliresim.com/10/d/bsx52.jpg) Yorumlarsanız Sevinirim.] Daha Önce Hiç Motosiklet Sürmedim.Yardımlarınız İçin Teşekkürler Şeker Tadında Bir Bayram Geçirmeniz Dileğiyle
lastikleri bir çıkar hocam dur hele :D bence botuda çıkar motomaxta daha ucuzu vardı sanırım ama bir bakmam gerek
buyur dostum http://www.motomaxonlineshop.com/Kat...AR-pmk151.html
-
12 Ağustos 2012, 16:17
yarabbim bu nasıl bir zevktir jantlara şerit cektim az ónce, aha dedim yagmur yağmayacak, bi cıktım başladı. keşke acele edip dónmeseydim, dün kaskla montumu da aldım. o nası bi güven hissidir yahu
-
12 Ağustos 2012, 18:01
Seigen Ve Rapidhacker 5 Abilerim Sağ olun Yardımlarınız İçin Evet Mont İçin Forum da Biri Geçe Görülebilen Ekipmanlar Alın Diyordu (Rapid5 Abim Botları Oynamayı Düşünmüyorum) Seigen Abi Benim Güvenli Sürüş Kurslarına Katılmam İmkansız Çünkü Yaşadığım Yer (Bilecik/Gölpazarı İlçesi) İstanbul'da Galiba Güvenli Sürüş Eğitimi O Yüzden 500 Km Ve Baya Bi Ücret Çıkar Ve Kalacak Yerim Olmadığı İçin Kalamam Ama Youtube'de Videoları Koymuşlardı Onları Uygulayarak Kapalı Alanlar da İlk 1-2 Hafta Antreman Yaparım (Lastikleri'de Çıkardım) Eldiven Tavsiyelerinizi de Bekliyorum.İyi Günler (Kask Nasıldır Marka Hakkında Bilgim Yok'da)
HONDA CBR 125R Yükleniyor %45
-
13 Ağustos 2012, 11:48
Dün gece Yoldan qeldim. mhmtcbn06 nickli Kullanıcıya sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Beni Gayet İyi Karşıladı. Evinde Misafir etti. Süper bir gün geçirdik. Motosikletlermizle Zamnın yettiği kadar gezmeye çalıştık. Ne Şanstır kİ dünde doğum günümdü. Doğum günümüde kuladık Nasip Ya. Aksam Resimleri Dizeriz Buraya. ((-->CBR125 R Kardeşliği<--))
-
13 Ağustos 2012, 15:52
Mustafa N.r adlı üyeden alıntı
Seigen Ve Rapidhacker 5 Abilerim Sağ olun Yardımlarınız İçin Evet Mont İçin Forum da Biri Geçe Görülebilen Ekipmanlar Alın Diyordu (Rapid5 Abim Botları Oynamayı Düşünmüyorum) Seigen Abi Benim Güvenli Sürüş Kurslarına Katılmam İmkansız Çünkü Yaşadığım Yer (Bilecik/Gölpazarı İlçesi) İstanbul'da Galiba Güvenli Sürüş Eğitimi O Yüzden 500 Km Ve Baya Bi Ücret Çıkar Ve Kalacak Yerim Olmadığı İçin Kalamam Ama Youtube'de Videoları Koymuşlardı Onları Uygulayarak Kapalı Alanlar da İlk 1-2 Hafta Antreman Yaparım (Lastikleri'de Çıkardım) Eldiven Tavsiyelerinizi de Bekliyorum.İyi Günler
(Kask Nasıldır Marka Hakkında Bilgim Yok'da)
Kaskın markası on numara fakat anes motorda o markada genelde kampanyalar oluyor ve 300 tl gibi fiyatlara gayet güze shark kasklar alınabiliyor.Fakat o senin seçtiğin modeli bilmiyorum piyasası nedir,pahalımıdır ucuzmudur.Sadece shark olduğu için iyi olduğunu biliyorum.Eldiven mont,kask;zaten ilk kez alıyorsun gör dene öyle al.Ben görüp denememe rağmen birkaç hata yaptım,tecrübesizlik işte:D
-
13 Ağustos 2012, 16:12
Pain adlı üyeden alıntı
Kaskın markası on numara fakat anes motorda o markada genelde kampanyalar oluyor ve 300 tl gibi fiyatlara gayet güze shark kasklar alınabiliyor.Fakat o senin seçtiğin modeli bilmiyorum piyasası nedir,pahalımıdır ucuzmudur.Sadece shark olduğu için iyi olduğunu biliyorum.Eldiven mont,kask;zaten ilk kez alıyorsun gör dene öyle al.Ben görüp denememe rağmen birkaç hata yaptım,tecrübesizlik işte:D
Seninle ne zaman buluşuyoruz
-
13 Ağustos 2012, 16:14
istanbul a geldiğin bir zaman
-
13 Ağustos 2012, 16:33
cx571 adlı üyeden alıntı
Dün gece Yoldan qeldim. mhmtcbn06 nickli Kullanıcıya sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Beni Gayet İyi Karşıladı. Evinde Misafir etti. Süper bir gün geçirdik. Motosikletlermizle Zamnın yettiği kadar gezmeye çalıştık. Ne Şanstır kİ dünde doğum günümdü. Doğum günümüde kuladık
Nasip Ya. Aksam Resimleri Dizeriz Buraya. ((-->CBR125 R Kardeşliği<--))
Ben sana tşk ederim. Böyle şeyler yapmak insana çok iyi geliyor. İnş bi günde ben size gelirim
-
13 Ağustos 2012, 18:20
Pain adlı üyeden alıntı
Hocam Beden Ölçülerin'e Göre Aldım Revit Kaliteli Galiba Bide Bir Sorum Daha Olucaktı Bu Modeller'de Egzoz Takılabiliyor Mu? (Tiger Egzozların Türkiye Sitesine Girip Seçtiğimde Baya Model Çıkıyor Bknz:http://www.tigerexhaust.com/motor-mo...a/cbr_125.html. +Dizlik Ve Kollukları Sahibinden Bakıp Alacağım Yardım Eden Abilerime Teşekkürler
HONDA CBR 125R Yükleniyor %45
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler