dün motorumu yıkadım.tanzikli suyu radyatör e biraz fazla yaklaştırmışım, hafif yamulmalar oldu :((( nasıl düzeltebilirim bunları kolayca.bir önerisi olan varmı ?
dün motorumu yıkadım.tanzikli suyu radyatör e biraz fazla yaklaştırmışım, hafif yamulmalar oldu :((( nasıl düzeltebilirim bunları kolayca.bir önerisi olan varmı ?
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Arkadaşlar Cbrci kardeşiniz Olan son Proplemimi Çözmek için uğraşıyorum ama Çözüm Bulamadım. Bu konuda sizlerin bir çözüm bulacağı Kanısındayım Derdimi Kısa ve Öz hemen Aktarıyorum.
Linkte Gördüğünüz Sinyalleri Aldım --> http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4711695/detay/
Öncelikle Belirteyim Ki motorun tüm elektirik aksamı kontorl edildi elektirik aksamında herhangi bir sorun gözükmedi.
Sorun İse Şu. Sinyalleri motora bağladım. 4 Taneside 2 Ön ve Arka Olmak üzere.
Sİnyal'i Sağ versemde Sol versemde 4Ü birden Yanıp sönüyor. sadece yanık kalmıyor buraya dikkat Yanıp sönüyor 4ü aynı anda.
Sinyalleri aldığım yere telefon ettim son çare olarak. Bana söylediği Cümle 15 WATTLIK FLaşör almanız gerekiyor. Bizde mevcut.
Adama diyorum İlanı koyun alayım hemen yola cıkacam sinyalsiz cıkmayım dıyorum. adam o kadar işim var 2 qün sonra bilmem ne bilmem ne telefonda fırçaladı resmen beni.
İşin kısası Bunu bir an önce Bulursam 15 WATTLIK dediği flaşöür sorun çözülür mü İşin garibi ben bunu nereden bulacam yardımlarınızı cok acil beklıyorum lütfen.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
özelden adresini yolla yarın sana öğlen 11-12 gibi kargoya veririm.
en güzel yıkama yöntemı normakl suyu tut sonra bezle silmekkurulamak walla bende almadan önce motoru tanzıklı suyu aynaya tutmuslar kütüğü dibinden kopmus motorun.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
arkadaşlar bugün motora biraz değişiklik yaptım.egzoz korumasının karbonu atmaya başlamıştı onu yeniledim.ön cama şeffaf film çektirdim.app plaka ,jant şeritlerini de yeniledim ama yeni hallettim hava karardı foto çekmedim jant şeritli.neyse rizoma elciğim geldi,manette 1 haftaya gelecek hepsini toplu bir şekilde taktıracağım,o zaman tam adama benzer motor;
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Selamlarr... Uzun aradan sonra yine kafam bozuldu yeni kasa cbr 125 arıyorum.
Duyrulur;
Yeni kasa, fiyatı şişirilmemiş, Ekstrası olmayan(kask olursa iyi olur), istanbulda temiz cbr 125 arıyorum.
Tri color ve turuncu tercih sebebidir...
Bi mesaj dahi atabilirseniz size dönebilirim...
0535 876 06 75
Saygılar...
Hondam bugün. 4.350 km oldu. hiç bi sıkıntısı yok. 7-8 bin gibi bakıma giricek. bakalım fiyati yine aynımı değişir mi die. servisi aradım. 150 tl dedi. yağ buji filtre lerr vs. daha önce bakıma götüren arkadaşlar tam olarak ne yapıorlar ? kontroller için yani elleriylemi bakıorlar bilgisayara fln bağlıorlarmı ben sordum yok bağlamıoruz dedi bilgisayara ??
fotoğrafsız kalmayalım arkadaşlar
Meraba abilerim , ablalarım ben 16 yaşındayım 1 sene sonra 17 ime giricem ve ilk işim ehliyet almak ben ailemle konuştum bana motor alıcaklar ama ben Honda CBR 125R çok beğendim çok sportif ve biraz da araştırdım forumda ne dersiniz sizin fikirlerinizi almak istiyorum
egzos karbonu nerden aldin hocam kendimiz yapistirabilir miyiz biz bunu?
Bugun Sabah Pendik Metro' nun Orda Cbr 125 34 HP 4648 Plakalı Motor Gördüm Pain Senmisin
süper yaaa
Ride it like you stole it!
Arkadaşlar rodajımı tamamlayıp 1.000 bakımımdan sonra hayırlısı ile
14.08.12 de Ankaraya yol yapmayı planlıyorum. Not ve resim alarak günlük şeklinde
http://www.facebook.com/motosikletmacerasi adresinde paylaşmayı planlıyorum
@pain ne dersin ??
Cbr 125R Alıcam Fakat Aklımda Bazı Sorular Var
Cbr 125 İçin En İyi Lastik
En iyi Lastik Basınc'ı
Cbr 125 İçin En İyi Yag
Rodaj Süresinde Hangi Devirlerde Kullanılması Gerekiyor.
Rodaj Süresinde Hangi Yag Kullanılması Gerekiyor Mineral Yarı Sentetik Tam Sentetik.
Cbr 125 'e Yakışan En İyi Aksesuarlar.
Acemiyim Korumak İçin Ne yapmam Gerek Düşmelerden.
Tüm Ekipmanlarımı Aldım.
Suanda Honda Spacy'de 48 Bin Km Dir Sürüyorum 1 Kere Vitesli Motora Binmedim.
Türkçe Kullanma Kılavuz Linkini Atarmısınız Ana Sayfadaki Link Kırık.
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)