Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Ağustos 2012, 15:33
arkadaslar simdi servise gidecegim bu dot 4 koyarlar herhalde lowerde birde radyatorun suyu lowerde para alacaklar mi ? Hadi radyatore para alsinlar ama yag da alabilirler mi ? Daha 2000 km oldu yeni yeni hemen fren hidroligi azalir mi ? Kaza yok bisey yok
Reklamlar
-
01 Ağustos 2012, 19:11
Bu gece iftardan sahura kadar gazlayalım diyoruz,her türlü oraganizasyona açığız,hangi yakada olduğunuz farketmez,gece boyu gezeriz.2 gündür yağmur yağıyor sabahları,toz derdi yok gecelerde,öncesine göre daha serin,kaçırmayalım fırsatı diyoruz.Varmı gelen:D
-
01 Ağustos 2012, 21:48
Pain adlı üyeden alıntı
Bu gece iftardan sahura kadar gazlayalım diyoruz,her türlü oraganizasyona açığız,hangi yakada olduğunuz farketmez,gece boyu gezeriz.2 gündür yağmur yağıyor sabahları,toz derdi yok gecelerde,öncesine göre daha serin,kaçırmayalım fırsatı diyoruz.Varmı gelen:D
of ya :/ ... niye ankarada değilsiniz ben tek gazlamaktan bıktım.. burdada çok mtoro yok 1 2008 cbr var onuda tozu yurtturyom zate n diğerleri kanuni motoran vs... :(
bu arada yağı dün değiştirdik demiştimya. bugün. boşalttım. 200-300mlt sini. sonra gazlamadım biraz motor kendine geldi. çubukla öçltümde. tam sınırda üst çizgide 10 numara seviyorum sizi tecrübe edinmiş olduk. nasıl bolaşttın die sorucak olan varsa. malesef. üst kapa açtım öçltümüz çubuk yerini motor u az yatıra yatıra döktüm. öyle yaptım çünkü diğer türlü alt tıpayı sökersek. tapamamaktan korktum
-
01 Ağustos 2012, 21:55
mhmtcbn06 adlı üyeden alıntı
of ya :/ ... niye ankarada değilsiniz ben tek gazlamaktan bıktım.. burdada çok mtoro yok 1 2008 cbr var onuda tozu yurtturyom zate n diğerleri kanuni motoran vs... :(
bu arada yağı dün değiştirdik demiştimya. bugün. boşalttım. 200-300mlt sini. sonra gazlamadım biraz motor kendine geldi. çubukla öçltümde. tam sınırda üst çizgide 10 numara seviyorum sizi tecrübe edinmiş olduk. nasıl bolaşttın die sorucak olan varsa. malesef. üst kapa açtım öçltümüz çubuk yerini motor u az yatıra yatıra döktüm. öyle yaptım çünkü diğer türlü alt tıpayı sökersek. tapamamaktan korktum
Ben kaçar,görüşürüz:D
-
01 Ağustos 2012, 22:01
Şuanda CBR ımda hiç bi sorun yok. hızı vs. herşey güzel. fakat.
yine titreşim konusuna deyinecem. 9 bin devirde önden titreşimden camdan mı anlayamadım cızırtı var 10 bin devirden sonra 11-12 de kesilior o ses. :D tuhaf
bide arkaya geçtim arkadaşa bi bas dedim baktım titreşim de fazla yav :D arkada herkezde varmı o olay. nasıl engellecicez.. motorun süngerleride var hani :S honda amca full ses azalsın die sünger çekmiş fakat yetersiz o süngerlerden bizde bulabilirmiyiz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
Pain adlı üyeden alıntı
Ben kaçar,görüşürüz:D
:( grsz . corc iyi gazlamalar kaskı tak. farları aç :D
-
02 Ağustos 2012, 00:24
-
02 Ağustos 2012, 01:32
mstfkrfk adlı üyeden alıntı
Bombaaa.. süper. Valla kusura bakma mustafa ama en bombası Honda CBR valla :D tek ilqimi ceken motorrr
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
02 Ağustos 2012, 01:58
eyvallah mehmet.bende biraz motoru güzelleştirmeye başladım, rizoma elcik aldım, jant sticker ı ve şeridi aldım,birde maneti değiştiresim var ama bulamıyorum bi türlü.
-
02 Ağustos 2012, 02:14
eyvallah mehmet.bende biraz motoru güzelleştirmeye başladım, rizoma elcik aldım, jant sticker ı ve şeridi aldım,birde maneti değiştiresim var ama bulamıyorum bi türlü.
Ben motoru bi yandan qüzelleştiriyom bi yandan baska bısey cıkıyor. motordan soquyom bazen. akü aldım sıfır aküyü yedi motor kısa devre varmıs motorda. sinyalleri söktüm ßakalım sabah ne olcak. akü şarj ettım sinyaller sökük. sinyal sağ sol ver fark edmıyor 4ü bırden yanıyodu. hergün basıma bi olay qelıyor motor yuzunden yaa. elcik aldım takmadım daha. jant serit arka lastik yaptım ön lastik yapmadım daha. qörsen fıttıracam yakında.
-
02 Ağustos 2012, 02:21
fazla dert ediyorsun.flaşörde bir problem vardır.benimde dün yolda sol sinyalim arka yanmıyordu,ön yanıp kalıyordu,ampül patladı sandım neyse ki kablo çıkmış yerinden takınca halloldu.
-
02 Ağustos 2012, 02:40
fazla dert ediyorsun.flaşörde bir problem vardır.benimde dün yolda sol sinyalim arka yanmıyordu,ön yanıp kalıyordu,ampül patladı sandım neyse ki kablo çıkmış yerinden takınca halloldu.
Ben söktüm bı terslık var. motorun aküyü yedi büyük ihtimal.motora alacak 1 iğne ucu kalmadı bundan daha ıyısı olamaz bence. Grenaj vida seti alacam ama. kafaya taktım. su anda sinyalda yok motorda valla :D
-
02 Ağustos 2012, 03:17
-
02 Ağustos 2012, 05:01
Şuanda CBR ımda hiç bi sorun yok. hızı vs. herşey güzel. fakat.
yine titreşim konusuna deyinecem. 9 bin devirde önden titreşimden camdan mı anlayamadım cızırtı var 10 bin devirden sonra 11-12 de kesilior o ses. :D tuhaf
bide arkaya geçtim arkadaşa bi bas dedim baktım titreşim de fazla yav :D arkada herkezde varmı o olay. nasıl engellecicez.. motorun süngerleride var hani :S honda amca full ses azalsın die sünger çekmiş fakat yetersiz o süngerlerden bizde bulabilirmiyiz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
:( grsz . corc iyi gazlamalar kaskı tak. farları aç :D
Valla iyi gazladık,sağolsun GrkSbf de bize katıldı,çok zevkli bir sürüş oldu yine.Ayrıca çok beğenilen beyaz farım patladı, acil benzinlikten osram 12v sarı ampul taktık(takmamız 25 dk kadar sürdü,ama çok basitmiş:D),tabi GrkSbf yi biraz bekletmiş olduk Gecenin süprizide ampulu takmaya çalışırken motosev nickli arkadaşla tanıştık,meğerse oralarda çalışıyormuş.
@Motosev kusura bakma kardeşim, GrkSbf yi daha fazla bekletmemek için fazla muhabbet edemedik, bir daha ki sefere inşallah.
Millet siz daha evde oturun bu güzel havalarda:D
-
02 Ağustos 2012, 05:40
bizim burda 2008 cbr 125 var seninki gibi arkadaş 3 e aldı. süperdi motor düşe kalka bişey kalmadı :D sen sinyalin var yanmıor diosun bizim arkadaşın sinyal takacak yeri yok :D:D:D:D:
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------
Honda cb 125. tek kişi 120-130 geçmior
olay çıkarmak istiyorum ne yapmam lazım... :D şaka bi tarafa harbi düz yolda geçmio aşa doğru 150 işte...
geçen
enejskyion sesi derken. hava filtresini temziledim motorun sesi değişti. vitesde aşa doğru inerken motor egzozdan patp at die ses gelio 10 numara :D
cb125 le düz yolda 160 gördüm bayır olsa 200 görürdü şahitlerim vardı ama hepsi öldüler...
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
02 Ağustos 2012, 05:43
cbr demek istemiştir yahu hemen kelle götürüyorsunuz.
-
02 Ağustos 2012, 07:34
-
02 Ağustos 2012, 08:02
Pain adlı üyeden alıntı
Valla iyi gazladık,sağolsun GrkSbf de bize katıldı,çok zevkli bir sürüş oldu yine.Ayrıca çok beğenilen beyaz farım patladı, acil benzinlikten osram 12v sarı ampul taktık(takmamız 25 dk kadar sürdü,ama çok basitmiş:D),tabi GrkSbf yi biraz bekletmiş olduk
Gecenin süprizide ampulu takmaya çalışırken motosev nickli arkadaşla tanıştık,meğerse oralarda çalışıyormuş.
@Motosev kusura bakma kardeşim, GrkSbf yi daha fazla bekletmemek için fazla muhabbet edemedik, bir daha ki sefere inşallah.
Millet siz daha evde oturun bu güzel havalarda:D
ah ah ah keske ewde olsam be ya. iş yerınde yardırıyoruz. uyksuzuluktan bayılacam zor duruyorum.
-
02 Ağustos 2012, 10:24
A2 ehliyet almak icin 17 yas istiyo ama lise 18 de bitiyo ve lise mezunlari ehliyet alabiliyo diye okudum dogrumu bu yani 17 yasimda alamiyicakmiyim ehliyetimi ?
-
02 Ağustos 2012, 10:47
Dün ne güzel ne macera dolu bir sürüş oldu yaa
hala yüzümde tebessüm yorgunluktan eser yok
4 saatlik uyku ile işe geldim : )
Teşekkürler @Pain ve @A...d....z
Güzelbir paylaşım oldu
-
02 Ağustos 2012, 14:46
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 109 kullanıcı var. (0 üye ve 109 misafir)
Bu Konudaki Etiketler