Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende değiştirirsem 125 alacağım gene sizler iyi cc büyültmeyi düşünüyorsunuz
    bu ülkede benzin düşmeden cc yükseltmek zor helal olsun vallahi
    herşeyi geçtim alırsam kesin ölümle sonuçlanacak bir kaza yaparım diye düşünüyorum tutamıyorum kendimi
    Benzinin düşmesini beklemek hayal:D O zaman hayalleri gerçekleştirmek için çok çalışmak lazım:D Hacimli motorlar olguluk ister,kendini bilmekte olgunluktur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    forza46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    madem mont konusu açtınız 0 bilgisi olan biri olarak bişey danışayım .

geçtiğimiz kış günlük hayatta kullandığım deri ceketimle kullandım motoru , bi de babamın ss kullandığı zamanlardan kalan hakiki deri kaskalın deri pantolonuyla . he bi de o zamanlardan kalan deri eldiveni de var ama o işe yaramıyo donuyo parmaklarım .

pantolon hiç sorun çıkarmadı ama gerçek bi ceket lazım kışın kullanmak için çok hasta oldum . ki doğru dürüstte kullanmadım motoru kışın . memlekete geldiğimde 2 3 gün 60 70 km şehir dışında bi yerlere gittim .

bu kış okula evimden gidip gelmeyi planlıyorum ( 150 gidiş 150 dönüş 300 km her hafta ) haftada bi kere ve arabaya geçmeyi düşünüyordum her ne kadar istemesem de :/

ama dedim ki gerçekten soğuktan etkilenmemi sağlayacak ekipman varsa 250 cc ye geçeyim motordan ayrılmayayım . bu konuda fikirlerinize açığım
    Yavuz Sultan Selim Han

mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    forza o kadar kışın motor kullanan var doğru ekipmanla sende çok rahat kullanabilirsin.öncelikle deri mont alma, en rahatı tekstildir.kaliteli bir eldiven ve boynunu kapatabilecek balaklava mı neyse ondan al.soguktan etkilenmezsin.

!Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    bizim motorlar arkanın kaymasını ya çok iyi tolere ediyor, yada ben istemsiz olarak toparlıyorum.Tam anlayamadım açıkcası artık
    Dün yağmurda gaz ayarını 2 defa fazla kaçırdım.Arka çok güzel kaydı, gazı hafif kesince aniden teker yerine geldi ve devam ettim.Üstünde orj. lastikler var.Bilmiyorum toplama ihtimali bence şehir asfaltında ve yeni başlayan yağmurda 0 Allah yardım etti sanırım.. yoksa şehrin göbeğinde yeri öpecektim yav.
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

Motosikleti
    Honda PCX
    Dün bayide bu makinayı inceleme fırsatım oldu ve çok beğendim, açıkçası en başından beri aklımda olan bir makinaydı. Biraz binip, güzelliğinden keyif alınca kesinlikle sahip olunabilecek bir motor olduğuna kanaat getirdim. Ancak gel gelelim, kız arkadaşımın bu makinayla bir türlü anlaşamayacak olması sebebiyle scooter almak durumdayım. İleride 250cclik veya biraz daha büyüğü nasip olur da alırız inşallah.

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Arkadaşlar Büğün Kaskım Geldi Benimde Kaskım vardı Ama sağolsun bi arkadas sayesınde kaska sahip oldum Öyle güvende hissediyorum kı sımdı kendımı. Ekipman ne kadar iyi olursa güvende insanda o kadar artiyor. mstfkrfk sayende kaskta aldık bakalım Ls2 yanından sıra geldi penteLon ceket almaya onlarıda alalım

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı insomnia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün bayide bu makinayı inceleme fırsatım oldu ve çok beğendim, açıkçası en başından beri aklımda olan bir makinaydı. Biraz binip, güzelliğinden keyif alınca kesinlikle sahip olunabilecek bir motor olduğuna kanaat getirdim. Ancak gel gelelim, kız arkadaşımın bu makinayla bir türlü anlaşamayacak olması sebebiyle scooter almak durumdayım. İleride 250cclik veya biraz daha büyüğü nasip olur da alırız inşallah.
    Artçı kız arkadaş İstanbul, trafik falan işin içine giriyorsa 46 litre çantalı bir PS150i tamdır... Huzur daha çok burda CBR125 in se aynı fiyat olmasına karşın trafikte bazen biraz daha, büyük motor gibi saygı gördüğü söylenebilir.

Viraja giriş-çıkışınız ve frenajınızda çok daha güvenli ayrıca

Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Honda Hayat Onda Arkadaş Dolduralım biraz forumu şeritleri çekince de resim koyacam.

Zippo's bunu beğendi.

Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorundan keyif aldığın her halinden belli. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun...

Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorundan keyif aldığın her halinden belli. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun...
    Onu Güzelleştirkce keyfım dahada artiyo usta hiç sorma. Elimde olsa eve sokacam yatağın basında duracak. AŞığım Motoruma. eksikleri giderilince daha süper olcak. Allah herkese nasip etsin. Hayatta en cok istediğim şey Buydu sonunda oldu..

mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    cx571 aynanın ve kaskın gelmesine sevindim,hayırlı olsun.bilinçli kullanıcısın zaten ilk başta güvenliği sağladıktan sonra istediğin modifikasyona geçebilirsin.

Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Alıntı mstfkrfk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cx571 aynanın ve kaskın gelmesine sevindim,hayırlı olsun.bilinçli kullanıcısın zaten ilk başta güvenliği sağladıktan sonra istediğin modifikasyona geçebilirsin.
    sağol mustafa dediğim gibi kask senın sayende sahip olduk. motorum çok şık görünmesini istiyorum 4/4lük olsun motorum istiyorum.

forza46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mstfkrfk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    forza o kadar kışın motor kullanan var doğru ekipmanla sende çok rahat kullanabilirsin.öncelikle deri mont alma, en rahatı tekstildir.kaliteli bir eldiven ve boynunu kapatabilecek balaklava mı neyse ondan al.soguktan etkilenmezsin.
    arastırayım bi mustafa , kesin bi bilgiye ihtiyacım var . maliyeti falan bilmem gerek
    Yavuz Sultan Selim Han

Motosikleti
    Honda PCX
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artçı kız arkadaş İstanbul, trafik falan işin içine giriyorsa 46 litre çantalı bir PS150i tamdır... Huzur daha çok burda CBR125 in se aynı fiyat olmasına karşın trafikte bazen biraz daha, büyük motor gibi saygı gördüğü söylenebilir.

Viraja giriş-çıkışınız ve frenajınızda çok daha güvenli ayrıca
    PCXe karar kıldık, artçı olarak da denedik çok rahatsız olmadık. Sanırım birkaç güne alacağım. Yine de tavsiyen için teşekkürler.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Bizim kasalar gitmiyor arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94308977/detay

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahahah,çok akıllı yaa:D

bu arada kenanın yarışını izleyen varmı,ne talihsiz adam.sonuçlara websitemden bakabilir ve yarış hakkındaki detayları öğrenebilirsiniz(reklamın böylesi:D)
    Zippo's bunu beğendi.

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlan yıktı beni
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlan yıktı beni
    Mesaj attım kendisine.Bütün yeni kasaları tokatlıyomuş makina Ben yeni kasa kullanıyorum diye demiyorum ama,yeni kasalar biraz daha seri hızlanmada filan.Ki yeni kasalar 15 kilo civarı daha ağır.Eski kasaya göre jant daha geniş.Eski kasanın orjinal arka lastiği 90 yada 100 olması lazım,yeni kasaların 130.100 lastik jant koysak uçar heralde eski kasanın yanında

Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Ekrem Benımkısı 2008 Kasa. 110/80/17 sipariş ettim sıkıntı olmaz herhalde :D benımkısı 2012 model filan dinlemez ışık hızı ile yanınızdan qeçer Kara Şimşeğim benım ya..

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece kasa farkından 1.000tl oynuyor..motor güzel duruyorda 6.100 değil 5.100 eder. E öyle oluncada yeni kasa gitmez tabi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler