madem mont konusu açtınız 0 bilgisi olan biri olarak bişey danışayım .
geçtiğimiz kış günlük hayatta kullandığım deri ceketimle kullandım motoru , bi de babamın ss kullandığı zamanlardan kalan hakiki deri kaskalın deri pantolonuyla . he bi de o zamanlardan kalan deri eldiveni de var ama o işe yaramıyo donuyo parmaklarım .
pantolon hiç sorun çıkarmadı ama gerçek bi ceket lazım kışın kullanmak için çok hasta oldum . ki doğru dürüstte kullanmadım motoru kışın . memlekete geldiğimde 2 3 gün 60 70 km şehir dışında bi yerlere gittim .
bu kış okula evimden gidip gelmeyi planlıyorum ( 150 gidiş 150 dönüş 300 km her hafta ) haftada bi kere ve arabaya geçmeyi düşünüyordum her ne kadar istemesem de :/
ama dedim ki gerçekten soğuktan etkilenmemi sağlayacak ekipman varsa 250 cc ye geçeyim motordan ayrılmayayım . bu konuda fikirlerinize açığım
Yavuz Sultan Selim Han
forza o kadar kışın motor kullanan var doğru ekipmanla sende çok rahat kullanabilirsin.öncelikle deri mont alma, en rahatı tekstildir.kaliteli bir eldiven ve boynunu kapatabilecek balaklava mı neyse ondan al.soguktan etkilenmezsin.
bizim motorlar arkanın kaymasını ya çok iyi tolere ediyor, yada ben istemsiz olarak toparlıyorum.Tam anlayamadım açıkcası artık
Dün yağmurda gaz ayarını 2 defa fazla kaçırdım.Arka çok güzel kaydı, gazı hafif kesince aniden teker yerine geldi ve devam ettim.Üstünde orj. lastikler var.Bilmiyorum toplama ihtimali bence şehir asfaltında ve yeni başlayan yağmurda 0 Allah yardım etti sanırım.. yoksa şehrin göbeğinde yeri öpecektim yav.
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Dün bayide bu makinayı inceleme fırsatım oldu ve çok beğendim, açıkçası en başından beri aklımda olan bir makinaydı. Biraz binip, güzelliğinden keyif alınca kesinlikle sahip olunabilecek bir motor olduğuna kanaat getirdim. Ancak gel gelelim, kız arkadaşımın bu makinayla bir türlü anlaşamayacak olması sebebiyle scooter almak durumdayım. İleride 250cclik veya biraz daha büyüğü nasip olur da alırız inşallah.
Arkadaşlar Büğün Kaskım Geldi Benimde Kaskım vardı Ama sağolsun bi arkadas sayesınde kaska sahip oldum Öyle güvende hissediyorum kı sımdı kendımı. Ekipman ne kadar iyi olursa güvende insanda o kadar artiyor. mstfkrfk sayende kaskta aldık bakalım Ls2 yanından sıra geldi penteLon ceket almaya onlarıda alalım
Artçı kız arkadaş İstanbul, trafik falan işin içine giriyorsa 46 litre çantalı bir PS150i tamdır... Huzur daha çok burda CBR125 in se aynı fiyat olmasına karşın trafikte bazen biraz daha, büyük motor gibi saygı gördüğü söylenebilir.
Viraja giriş-çıkışınız ve frenajınızda çok daha güvenli ayrıca
cx571 aynanın ve kaskın gelmesine sevindim,hayırlı olsun.bilinçli kullanıcısın zaten ilk başta güvenliği sağladıktan sonra istediğin modifikasyona geçebilirsin.
Bizim kasalar gitmiyor arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94308977/detay
Mesaj attım kendisine.Bütün yeni kasaları tokatlıyomuş makina Ben yeni kasa kullanıyorum diye demiyorum ama,yeni kasalar biraz daha seri hızlanmada filan.Ki yeni kasalar 15 kilo civarı daha ağır.Eski kasaya göre jant daha geniş.Eski kasanın orjinal arka lastiği 90 yada 100 olması lazım,yeni kasaların 130.100 lastik jant koysak uçar heralde eski kasanın yanında
Ekrem Benımkısı 2008 Kasa. 110/80/17 sipariş ettim sıkıntı olmaz herhalde :D benımkısı 2012 model filan dinlemez ışık hızı ile yanınızdan qeçer Kara Şimşeğim benım ya..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)