Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Teşekkür ederim (: Hoş bulduk bende doğruseçim yaptığıma inanıyorum (: Tecrübem yok dediysem okadardadeğil ya caddeye çıkıcakkadar şehirler arası yolculuk yapıcak kadar biliyorum bi motoru açmayı rodaj süresinipek bilmiyorum kimileri 80 90 geçme ama motor vites istemeden değiştirme yokuşlarda açmaya çalış 2. vitesde falan çıkmaya çalış gibilerinden şeyler söyledi yanlışl birşey yapmak istemiyorum sonramotor tam açılmaz 110 120 nin üzerine çıkmaz titreme falan yapar sıkıntı olmasın o yüzden yani ilgin içinteşekkür ederim bu arada (:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı SametHan. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim (: Hoş bulduk bende doğruseçim yaptığıma inanıyorum (: Tecrübem yok dediysem okadardadeğil ya caddeye çıkıcakkadar şehirler arası yolculuk yapıcak kadar biliyorum bi motoru açmayı rodaj süresinipek bilmiyorum kimileri 80 90 geçme ama motor vites istemeden değiştirme yokuşlarda açmaya çalış 2. vitesde falan çıkmaya çalış gibilerinden şeyler söyledi yanlışl birşey yapmak istemiyorum sonramotor tam açılmaz 110 120 nin üzerine çıkmaz titreme falan yapar sıkıntı olmasın o yüzden yani ilgin içinteşekkür ederim bu arada (:
    Kusura bakma,ne zamandır sürüyorsun kendinde bahsedersen ne diyeceğimizi biliriz:D
    SametHan. bunu beğendi.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    YZF125 te iyi açamadım 120 yi geçmez diye bi sorun olmaz fix 130 yapar kaliteli bi ürün
    SametHan. bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YZF125 te iyi açamadım 120 yi geçmez diye bi sorun olmaz fix 130 yapar kaliteli bi ürün
    Bizimkinden de kaliteli bir ürün:D
    SametHan. bunu beğendi.

Ya şöyle söyleyim eskiden çok sık olmasada vitesli motor kullanıyordum vitessiz çok kullandım zaten anlıyorum yani zaten alanyada yaşıyorum bariz bi trafik söz konusu değil bi aksaklık yaşıyorsam oda arada dik yokuşlarda kaldıramadığım falan oluyor bunun dışında pekde sıkıntı yok rodaj süresine gelincede 70i geçmiycem ilk 1000 km boyunca şuan 13 140 km falan oldu 1 2 defa bastığım oldu ama öğrendiğim iyi oldu zaten alalı 4 gün oldu.Doğru anlamışmıyım ilk 1000km 70 geçmiycem 6bin 7 bin devirin üzerine çıkmıycam bunlar dışında bilmem gereken herhangi birşey varmı ?

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Ya şöyle söyleyim eskiden çok sık olmasada vitesli motor kullanıyordum vitessiz çok kullandım zaten anlıyorum yani zaten alanyada yaşıyorum bariz bi trafik söz konusu değil bi aksaklık yaşıyorsam oda arada dik yokuşlarda kaldıramadığım falan oluyor bunun dışında pekde sıkıntı yok rodaj süresine gelincede 70i geçmiycem ilk 1000 km boyunca şuan 13 140 km falan oldu 1 2 defa bastığım oldu ama öğrendiğim iyi oldu zaten alalı 4 gün oldu.Doğru anlamışmıyım ilk 1000km 70 geçmiycem 6bin 7 bin devirin üzerine çıkmıycam bunlar dışında bilmem gereken herhangi birşey varmı ?
    Yahu sürüyorum demişsin yokuşta sıkıntı var demişsin,rodajdayım diyorsun arada 140 basıyorum diyorsun(motosikletinin geleceği açısından zararlı).Sen yinede ben ve Zippo's un dediklerini uygula.Bak ben kitabı 3000 km sürdükten sonra almıştım,o sıralar tam artık öğrendiğim sanıyordum ama hiçbirşey bilmiyormuşum,hatta kitaptan sonra sürüşüm baştan ayağa değişti diyebilirim.Peglere basmanın bile bir inceliği,tekniği varmış.

Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu sürüyorum demişsin yokuşta sıkıntı var demişsin,rodajdayım diyorsun arada 140 basıyorum diyorsun(motosikletinin geleceği açısından zararlı).Sen yinede ben ve Zippo's un dediklerini uygula.Bak ben kitabı 3000 km sürdükten sonra almıştım,o sıralar tam artık öğrendiğim sanıyordum ama hiçbirşey bilmiyormuşum,hatta kitaptan sonra sürüşüm baştan ayağa değişti diyebilirim.Peglere basmanın bile bir inceliği,tekniği varmış.
    140 Basıyorum demedim 140 km oldu aldığımdan beri dedim yaptığım kilometre yani :D Bu dediğin kitabı nerden alabilirm ?

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    140 Basıyorum demedim 140 km oldu aldığımdan beri dedim yaptığım kilometre yani :D Bu dediğin kitabı nerden alabilirm ?
    ahahhaha ben seni yanlış anlamakta ısrar ediyorum resmen:D Bana hediye gelmişti,internette hemen bakınca şurada buldum:http://www.idefix.com/kitap/motosikl...1QD6WB70Z64FDB

Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahahhaha ben seni yanlış anlamakta ısrar ediyorum resmen:D Bana hediye gelmişti,internette hemen bakınca şurada buldum:http://www.idefix.com/kitap/motosikl...1QD6WB70Z64FDB
    Eyvallah teşekkür ettim :D
    Pain bunu beğendi.

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Alıntı dogus2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalnız bende ehliyet yok motosikleti dedem kendine alıcak cbf150yi gösterdim testte 1 litrede 400 gram yağ yakıyor dedi dedem bunu duyunca vazgeçti cbfden.Yamaha ybr dedim alalım 0 almayı planlamıyor 2.el fiyatları ve 0 fiyatları birbirine çok yakın diye vazgeçti tvs apacheyi gösterdim baktı baktı inceledi çok güzel dedi nasıl olsa honda dedi kafası karıştı e ne yapsın 55 yaşına merdiven dayamış yok bu tvs dedim "one len öyle yedek parçasını geçtim servisi bile yoktur." bunun dedi.Canımı sıkan yaşlı insan sadelik ister bizim dedenin maşallahı var cbr istiyor uzun yol en fazla 40 km filan çıkıcaz ama diğer yandan iyi oldu almışken vitesli sürmeyi bari banada öğretir.
    Senin dedeninde güzü yükseklerde dağ tepe cbr yerine cross tarzı bişey alın gürül gürül gider gelir
    Hondaaaaaaaa

Arkadaslar öncelikle meraba ilk motosikletim olarak honda cbr 125 r almak istiyorum bu konuda bir kac sorum olacak karadeniz bölgesinde
    yaşadıgım için arasıra motorumla köye gideceğim ve haliyle stabilize yollar war bu motor bu yollarda gidermi yoksa cabucak dağılırmı ayrıca
    yedek parcaları pahalımıdır cok sorun cıkarırmı ? teşekkürler

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Arkadaşlar herkese selamlar. Bazı arkadaslar İçin sorun küçük Olabilir ama Yeni motora sahip olduğum ve böle birşeyin başıma gelmesi benim için büyük sorun ki HONDA da bu sorun nasıl oldu anlamış değilim.

Arka Kuyrukta Yazılı Olan Honda Yazılı Üçgen Parça Nasıl Olurda erir? plastik resmen yamulmuş.. resimleri çektim arkadasşlar motorda çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Bunu alabileceğimiz bulabilceğimiz bir yer varmıdır? bi yardımcı olursanız sevınırım. resimleri koyuyorum.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese selamlar. Bazı arkadaslar İçin sorun küçük Olabilir ama Yeni motora sahip olduğum ve böle birşeyin başıma gelmesi benim için büyük sorun ki HONDA da bu sorun nasıl oldu anlamış değilim.

Arka Kuyrukta Yazılı Olan Honda Yazılı Üçgen Parça Nasıl Olurda erir? plastik resmen yamulmuş.. resimleri çektim arkadasşlar motorda çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Bunu alabileceğimiz bulabilceğimiz bir yer varmıdır? bi yardımcı olursanız sevınırım. resimleri koyuyorum.

http://imageresim.com/images/60127929555937597008.jpg
    http://imageresim.com/images/53584684994353667661.jpg
    http://imageresim.com/images/83043883454619078268.jpg
    Durup dururken erimez.Bişey var o işte..Sen aldığında mı öyleydi yoksa sendeyken mi oldu ?

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR

http://imageresim.com/images/60127929555937597008.jpg
    http://imageresim.com/images/53584684994353667661.jpg
    http://imageresim.com/images/83043883454619078268.jpg
    Benzer bir sorun hyosung ta vardı,plaka ampulü etraındaki plastiği eritmişti,belki fren lambasını değiştirdi eski sahibi ondan oldu,yada farkında olmadan sıcak bir yere değdirmişte olabilirsin.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eee yarış nooldu beyler?

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Eee yarış nooldu beyler?
    İlk yarışta yarışanlar arasında bizim arkadaş vardı rs 125 ile katıldı,6. olmuş.1. olan bi kızdı

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Eee yarış nooldu beyler?
    Gittik geldik:D İzlemeye gitseniz bile göremeyeceğiniz şeyleri göstereceğim size,en az gitmiş kadar olacaksınız; çok yakında:D
    Zippo's ve GP500-1st bunu beğendiler.

Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Durup dururken erimez.Bişey var o işte..Sen aldığında mı öyleydi yoksa sendeyken mi oldu ?
    Aldığımda çekilen resımleri var. böle bi durum söz konusu değildi. Dün olmus büyük ihtimal. Bu parça bulunurmu? Babamda baktı. Ya güneş eritti yada arkadaki lamba yaptı bunu diyor. bunu değiştirmem lazım çok çirkin duruyo motor ağlayacam sinirden.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Aldığımda çekilen resımleri var. böle bi durum söz konusu değildi. Dün olmus büyük ihtimal. Bu parça bulunurmu? Babamda baktı. Ya güneş eritti yada arkadaki lamba yaptı bunu diyor. bunu değiştirmem lazım çok çirkin duruyo motor ağlayacam sinirden.
    Güneşten olma imkanı yok.O stoptan olmuştur.Sen almadan önce belli ki kurcalanmış orası bi işlem görmüş,sana patladı.

Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güneşten olma imkanı yok.O stoptan olmuştur.Sen almadan önce belli ki kurcalanmış orası bi işlem görmüş,sana patladı.
    Zippo 1 haftadır bınıyorum Motora dün böle oldu. Şimdi olmuşla Ölmüşe çare yok demişler. Bunu kesın bulmam lazım. Kafayı yedirtir bu bana düşünmekten saçlarımı ağırtır bu bana. Bunu bulmam lazım. nereden bulabiliriz Bunu? aldığım cocuğuda aradımm değiştiriniz mi stopu dedim abi aldığmdan beri hiç değiştirmedim ben dedi. ki ben aldım motoru 1 haftadır sürüyorum dün olmus bu. 130 km durmaksızın geldiğim günde olurdu ama stop hep açık zaten nasıl olur böle bişey hayret. desen kı birisi zorlamış zorlama olsa nasul yamulur sert plastik sonucta. ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)

Bu Konudaki Etiketler