Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 125 R
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bekleriz... cbr'cı arkadaşlar; 18 kasım göztepe buluşmasına istanbuldaki bütün arkadaşları beklerim =)

Çok komik bugün biri yanıma yanaşıp benim kartal senin motoru geçer dedi... Ya nedir bu milletin çekemediği??? Bi daa parlatmicam abi motoru, çamur içinde gezicem milletin gözü kalıyor
    haziran ayında kadiköyden bu tarafa geçiyordum kopruye girmeden bi kartal bir hınçla sagımdan geçti soluma... yerse geldiye ... bayir yukarıydı 5'le gidiom 90km.. 4'e bi takarsın
    120 ile esnedim yanında ama o tadı hiç bişey vermedi bana ahhahaha kuduz köpek gibi geldi köprüde yanıma tabi rüzgardan dolayı sagdan gidiyordum ama salyaları akiodu ehhe

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    amonghtus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar Cbr 125in rolanti ayarı nerdendir..? Bileniniz varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim...iyi akşamlar...!!!

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    el kıtabında gosterıo dıe hatırlıorum ıstersen bı oraya bak..
    eger olmazsa egıl motor blogunun oraya orada goreceksın acıkta duran bı vıda var zaten..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

C@NSU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keske enduro olsa..
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bekleriz... cbr'cı arkadaşlar; 18 kasım göztepe buluşmasına istanbuldaki bütün arkadaşları beklerim =)

Çok komik bugün biri yanıma yanaşıp benim kartal senin motoru geçer dedi... Ya nedir bu milletin çekemediği??? Bi daa parlatmicam abi motoru, çamur içinde gezicem milletin gözü kalıyor
    kıskananlar catlasın

beto_977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T1 ( Yiğidim Aslanım, Façası bozulsada eski günlerine geri döndü )
    cbr 125 çiler baya kalabalıklarmış inşallah fiyatı dediğiniz gibi 3,900. e inerde isteyen herkez alır.
    Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı beto_977 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr 125 çiler baya kalabalıklarmış inşallah fiyatı dediğiniz gibi 3,900. e inerde isteyen herkez alır.
    2.elleri o fiyata satılıyor sıfırının bu fiyat olacağı hiç inandırıcı değil Hiç ümitlenmeyin derim Keşke olsa ama
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    öncelikle bütün cbrci arkadaşlara merhaba uzun zamandır yazmıyordum bizim topiğe maşallah epey bi hayran kitlesi oluşturmuş bizim motor

gelelim arkadaşın dileğine ;

Alıntı beto_977 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi tek bir ön sinyali 153 ytl olan bir motor 3900 e verilmezki parçlarını satsalar daha karlılar çünkü ... ama herkesin bir cbr sahibi olmasını bende çok istiyorum belki o zaman biz o kadar nazara gelmeyiz herkeste olunca millet mal mal durup bakmaz
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    e 3900 olacak diyen kimdi yaw..açıklasın bakalım neymiş 3900 ???

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    peki ya çinliler cıbırı üretirse bak ozaman 1 milyara bile en kral cbr olurama sadece görünüşü olur yakında çinli abilerniz yapıyor merak etmeyin 3.900 değil 1milyara satıcaklar
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

OrjinAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200
    Cbr 125r i olmayıpda almak isteyen arkadaşlar kusura bakmasın ama inşallah fiyatı 3,900 gibi komik bi rakam olmaz öle bişey olursa yıkılırım yani biz ikinci elini 3,500 alalım (bide sonbaharda) oh aradan 6 ay geçsin sıfırı 3,900 olsun iyi valla firmalar ucuzluk yapacakları zaman piyasaya **/**/**** tarihinden sonra fiyatlar şöle zamlanacakmış diye söylentiler atarlar piyasayı kızıştırırlar müşterilerde bu söylentilere istinaden almakta tereddütsüz kalmış kişiler bile bu dedikoduyu duyunca alır 2 ay sonra pattttttt fiyatlar aşağı düşer işte fiyat indirimi böle yapılır. bi düşünün honda 2007 de fiyatını 3,900 e çekecek olsa şimdiden fiyat indireceğini söylermi söylemez çünkü öle bi aptallık yaparsa 2007 ye kadar mal satamaz alacak adam bile vazgeçer piyasada işler böyle yürür (esnaf bi insan olrak düşüncem böyle)
    hepinize selamlar Ankara Red Cbr 125 r

yani mt ye girdikçe motora binesim geliyor akşam olsada atlasam motora asılsam gaza varsam eve

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 2pac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haziran ayında kadiköyden bu tarafa geçiyordum kopruye girmeden bi kartal bir hınçla sagımdan geçti soluma... yerse geldiye ... bayir yukarıydı 5'le gidiom 90km.. 4'e bi takarsın
    120 ile esnedim yanında ama o tadı hiç bişey vermedi bana ahhahaha kuduz köpek gibi geldi köprüde yanıma tabi rüzgardan dolayı sagdan gidiyordum ama salyaları akiodu ehhe
    Bayır yukarı 5 le gidiyosun , sora 120 ye çıkıyosun? Nan benim motor düz yolda anca 130 yapıyo

Bu arada taksici çarptı bana dün arkadan Ben sağa dönerken adam düz gitmeye karar verdi Son anda farkettim düzelttim kendimi ama motorun sağ tarafından vurdu ayı. Bir an motorun kıçı sola kaydı , sonra sağa kaydı (moto gp'de olur ya ) , neyse gaz verip düşmekten kurtuldum , taksici de basıp gitti , ben de uğraşamadım hiç... Ama indiğimde egsosun çizik içinde kaldığını farkettim ... Neyse günlerdir kendimi "cana gelceine mala gelsin" deyip avutuyorum Kimbilir düşseydim ne olcaktı , allahtan dengemiz iyi
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

seruvenci80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    selam arkadaşlar..bende cbr hastası biriyim..alacağım çünkü aşığım..ben uzun yol yapmak istiyorum.motorun sıvı soğutmalı olması elbette bir avantaj..sizce yapılabilirmi?topicleri okudum..çanakkale van gezisindende haberim var..ancak yinede bu motoru kullanan kişilerden motor hakkında bu yönde duyumlar almak istiyorum..bir diğer öğrenmek istediğimde cbr 125 de artçı olayı..artçının pozisyonunun iyi olmadığı ve arkada yoğun vibrasyon olduğunu duydum hep..bilgi aktarımı yapacak tüm dostlara selamlar teşekkürler
    GAME OVER

Ben de bazı motorlarda arkada vibrasyon olduğunu duydum.
    Ama benim motorda artçı pozisyonda nerdeyse yok denecek kadar az vibrasyon var... Vibrasyon yok hatta yani ama 9.000 devirden sonra oluyor sadece haliyle... Ayrıca ben vibrasyondan etkilenen bütün parçaları milimetrelik süngerlerle sabitledim. Motorda tık olmuyor

Uzun yola gelince. Tabiki touring veya naked kadar rahat olmasa da ben motora güveniyorum. Ayrıca bu yaz ciddi biçimde Istanbul-Izmir turu planım var...

Aha bizim motorun atasını buldum:
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    Gorkem eğer izmir-istanbul planların var ise geçer iken bi uğrarsın tanışır görüşürüz .
    Ayrıca mayıs başında aldım cbr'ı şehiriçi kullanım için ,ama bu yaz ege turuna çıktım cbr ile eşimide alarak kontak kapatmadan 270 km yol yaptığım oldu (biraz yorucu oluyor itiraf etmeliyim).Allah'ın öğlen sıcağında dahi kaynar asfaltta su dahi eksiltmedi,yani anlıyacağın gönül rahatlığı ile uzun yola çıkabilirsin
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

tuncayguler14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125r
    BEN DE BAYA OLDU YAZMAYALI YAWW.. HERKESE MERABA.ARKADAŞLAR SİZ BU CANAVARI GÖRDÜNÜZMÜ YAWW Bİ BAKIN HELE BELKİ GÖZÜNÜZDEN KAÇMIŞTIR NE DELİLİK AMA YAAA ŞİMDİ BAKINCA BEN MANYAĞIM DİYORUM AMA MOTORLARINIZIN HAKKINI VERİN....

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24681
    :rendeer:

Motosikleti
    yok
    gusel gezıymıs
    ya bısı sorcam zıncır paslanmıs olamaz dımı:(
    zıncırımde yer yer pasa benzer bırıkımler goruorum ama
    motor daha yenı bakımdan cıktı zıncırı bakıldı yaglandı fln
    bugun sımdı gordum ama
    elımle zorlayınca cıkıo
    anlamadım noldugunu

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    Alıntı tuncayguler14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BEN DE BAYA OLDU YAZMAYALI YAWW.. HERKESE MERABA.ARKADAŞLAR SİZ BU CANAVARI GÖRDÜNÜZMÜ YAWW Bİ BAKIN HELE BELKİ GÖZÜNÜZDEN KAÇMIŞTIR NE DELİLİK AMA YAAA ŞİMDİ BAKINCA BEN MANYAĞIM DİYORUM AMA MOTORLARINIZIN HAKKINI VERİN....

tuncaycım güzel gezi olmuş .. ben bir aydır binemiyorum motorum öylece yatıyo .. bu arada geçmiş olsun gerenaj sinyal hasar görmüş galiba kafa grenajı yere rast gelmemesi büyük şans ben buyıl 3 kez kaza yaptım ama sorarsanız motordan vaz geçermisin veyahut hızdan asla
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

Motosikleti
    yok
    ogrendım kuf olmus bıraz sorun olmazmıs
    temızledıler zıncırı mototalda ıyıce bı hallettık....

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017

Alıntı tuncayguler14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Süper yaa 2 cross bi ss Zincir taksaydın ya Tuncay Süper bir macera olmuş keşke benim de grubum olsa hiç durmazdım buralarda Ne yaptın grenajı tamir ettin mi? Giden grenaj olsun yaa , bendekini verim sana ama bi şartla , bidahakine bende gelecem

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 270 kullanıcı var. (0 üye ve 270 misafir)

Bu Konudaki Etiketler