saol abi ya
size yakın zamanda büyük bi müjdem olacak gibi
kesin deil ama
hadi hayırlısı
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hadi bakalım merak ettim yav kesin cbr alıyosundur arkadaşlar bu arada
bügün ilk düşme girişiminde bulundum olay çok komik oldu evden çıktım trafikte falan sorun olmadı tam honda bayinin önüne geldim durayım derken motoru sağa yatırdın az kalsın gidiyordu sinyal son anda tuttum allahtan kimse görmedi
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
özel sürüş dersi verilirrrrrr
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
bayiii söyledi şimdiii(yalan walla ) yeni cbr lar 3900 ytl olacalmış efsane geri dönüyor
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ahaha yok 1 milyar olucakmış alanada 600rr'la 3 tur attırıyorlarmış
yer istoç
inş.bende yakında aranıza katılacam repsolcu olarak
bende aranıza katılacam inş.repsolcuyuz özü biziz
bekleriz... cbr'cı arkadaşlar; 18 kasım göztepe buluşmasına istanbuldaki bütün arkadaşları beklerim =)
Çok komik bugün biri yanıma yanaşıp benim kartal senin motoru geçer dedi... Ya nedir bu milletin çekemediği??? Bi daa parlatmicam abi motoru, çamur içinde gezicem milletin gözü kalıyor
hadi yaa deseydin abi bu snnki şahin se ejderin olurum deseydin :D
ama takılmayın bi yerine dokunur serseri herifler arkadan ölümü tadarsınız falla
cbr alcam işallah bi sorun çıkmazsa züper motor kötü diyenler bilmeden konuşurlar arkadaş kaç kere bindin :@
eweeet yine geldm.. walla 2 gün ayrı kaldm walla ösledm siteyi ..
yok böle bi duyguu...
Bu arada @ks89 sana aynen katılıyorum
yok babacım zatıyom ben kawayı hemende dohtora gidiyom olmıyacak bu cbr aşkı böyle zaten hangi topik bu kadar zengin herifler civatasını değiştirse olay oluyo nevyork borsası bi düşüyoo bi yükseliyo dünyanın geleceği ile oynuyolar dimi ama(bu kadarda fantastik yaklaşılmaz ki olaya)
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bende alırım walla filosunu kurarım hem kim dedi 3900 olacakmış diye
Şu an bu konu içerisinde 266 kullanıcı var. (0 üye ve 266 misafir)