Yağmayacak yağmur,en erken gece yarısı düşecek o yağmur.
Yağmayacak yağmur,en erken gece yarısı düşecek o yağmur.
Peder meteorolojide,zaten yağsada bişey olmaz.Bu kadar tatlısu motorcusu olmamak gerek:D Neyse başka zaman artık.Akşam Ukrayna Türkiye maçı varmış evde izleriz artık.
Ohooo bahane üstüne bahane:D Neyse 2.yarı başlıyor,ben kaçar:D
Motoru almış bulunmmaktayım..
Disk kilidi aldım ama naptıysam takamadım :D
Kilidin ortasında ki yuvarlak silindir byük geliyo ve deliklere girmiyo yada ben beceremedim
Şuan direksiyonu kilitledim sadece, çalınıcak diye tribe giriyorum
Aldığım disk kilidi
angelus hayırlı olsun umarım kazasız ve sorunsuz kullanırsın.disk kilidin olmadıysa sağlam bir yere koy olmazsa motorun önüne araba çek aman diyim daha sıfır motor gözünün yaşına bakmaz götürürler,o direksiyon kilidine de güvenme biraz zorlamayla kırılabilir.
Eyw dostum teşekkürler...Sitenin içine arabaların arasına koydum artık..Üstünede brandayı çektim yapcak bişey yok
Honda bayisiniden alıyoruz adam nasıl bana yanlış disk kilidi veriyo anlamış değilim...
Benmi biyerde yanlışlık yapıyorum diycem ama değil,Silindiri disklerdeki delikden geçmiyo...
Siz motor için disk kilidi kullanıyomusunuz..?Kullanıyosanız önemi takıyosunuz arkayamı?
Yada ne tavsiye edersiniz?
ben disk kilidi kullanmıyorum normal hortum kilitle 3-4 motoru birbirlerine bağlıyoruz ama tek motor olsa disk kilidini mutlaka kullanırım hatta bu durumda bile bir disk kilidi almayı düşünüyorum.daha 3-4 yıl önce scooter ımı çalmışlardı hala acısını çekerim
Öne takılır genellikle,zaten onların kablosu vardır,kilitten ön manetlere takarsınız,disk kilidini diskte unutupta oraları yamultmamak için.Yani bu kablo manetlere takılıyorsa,kilitte öne takılır:D
Ben zincirle arka tekerden bir demire bağlıyorum,ön tekerede disk takıyorum
Motoru alıyosun bide kollaması var
Ben en iyisi kasko yaptırayım kafam rahat olur en azından...
KAsko fiyatları nasıl acaba bi araştırayım
Kaskonun bir anlamı yok çok az şirket yapıyor motora kasko,ve çalındığındada karşılamaları için kapalı otoparktan çalınması şartı koyuyorlar.Buradan bir arkadaş bana bir şirket tavsiye etmişti sırf motosikletlere kasko yapıyorlarmış ve hertürlü çalınma durumunu karşılıyorlarmış.Link bulursam birazdan atarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
Hatırladım şimdi Şair Sigortaydı,ama bir şey daha hatırladım:D onlarda 250cc nin altına sigorta yapmıyordu herhalde.
Way anasını yaa..:D
Alıncak önlemleri alırım ondan sonrası şansa kalmış ozaman
Sitede güvenlik varmı,kamera varmı,motorunu koyabileceğin bir alan varmı? Bu depo olabilir ya da apartman sakinlerine sıkıntı yaratmayacaksa apartman girişine sokabilirmisin.Bunların hiçbiri yoksa yakınlarda kapalı otopark varmı ya da otoparklı bir alışveriş merkezi? Sana biraz alternatif bulalım dedim:D
Sitede açık otopark var ama güvenlik kamera vb. bişey yok
Motoru arabamın yanına koydum.Yanında arabalar var arada kalıyo gerçi...
Bide perdeyi açtığım zamn görebiliyorum:D
apartman girişine koyabilmem için 4 merdiven basamağı inmem gerekir ki oda 137 kg motorla imkansız gibi :D
Depo yada avm tarzı yerde yok maalesef...
Ozamn otoparkta bir duvar kenarını sahiplen,arabanla durvar arasına hapsetmeye çalış ve sadece disk kilitle olmaz,iyisinden bir zincir kilit al.Disk kilit geçici durumlar içindir,bir cafe ye gidersin,takarsın kilidi sürekli bakmak zorunda kalmazsın.Ama otoparta zincirle bağlanır bir yere disk kilitte makasla gelen hırsıza süpriz olur.Dahada masraf yapabilrim diyorsan alarm gibi alternatiflere yönel derim...
Şu an bu konu içerisinde 133 kullanıcı var. (0 üye ve 133 misafir)