Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Haziran 2012, 20:52
Unutmadan,dönüş yolunda gaz kolunu sonuna kadar çevirdim ve İstanbula kadar öyle geldim,motor 9000 devirden aşağı hiç düşmedi.Hız göstergesine çok bakamadım deponun üzerine yapıştım çünkü rüzgar beni savurmasın diye.Bir defa baktığımda 136 gördüm,yokuş aşşağı diyenler çıkacağı için söylüyorum,yola rampa bile denilebilirdi baktığım esnada.Daha sonra çok denedim düzde bir daha o rakamı göremedim.80km tam gaz gelmişimdir motor banamısın demedi.Görmüş oldum japon teknolojisini.Kozyatağından girip,cadde trafiğine girdim.Ne ısınma ne başka bir sorun yaşadım.Helal olsun motora.Bu arada 89 kiloyum.Gerçi turdan sonra 4 mevsim montun ve 250 km yolunda etkisiyle 86 ya düşmüştüm:D
Ayrıca şunuda söyleyeyim,motoru turdan birkaç gün önce 4000 bakımına sokmuştum yani motor performansının zirvesindeydi:D
Reklamlar
-
04 Haziran 2012, 22:49
-
05 Haziran 2012, 01:31
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81858123/detay ilanda ki sizce nasıl. alınabilir mi? fikirleriniz benim için önemli
-
05 Haziran 2012, 01:42
Arkadaşlar kask yukardan açma yapar mı ?
Yada yanak pedleri gevşeyince doğal olarak genişlemiş gibi bir etki yaratır mı ?
evde 1 saat kafamda tuttum arada oynatmam gerekti yukarı aşağı.
çıkardım baş ağrısı yok ama ince bir sızı oldu 5 dk
dişlerinizi sıktığınızda kafanızda hareket eden yer var ya oranın üstü ağrıdı ?
-
05 Haziran 2012, 02:13
GrkSbf adlı üyeden alıntı
Yada yanak pedleri gevşeyince doğal olarak genişlemiş gibi bir etki yaratır mı ?
Dostum kask fazla şekil değiştirmez,senin için iyi olan kaskı takınca anlarsın zaten.Öyle kafana takıp 1 saat beklemek gibi şeyler yapma, sana yazık.Kaskı takarsın kafanda dönmez,rahatsızlık vericek kadar sıkmaz ama biraz sıkı olur.Durduk yere o kadar kafanda tutarsan olur tabi öyle şeyler:D Mesela benim kaskım kafamda dönmüyor,rahatsızlıkta vermiyor yani konforu iyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------
GrkSbf adlı üyeden alıntı
Motorun fotoğraflardan anladığım kadarıyla bir kazası yok gibi.O fiyata daha yeni model yokmu ya,biraz eski sanki.Gidondan anladığım kadarıyla sahibi pek iyi bakmamış,açıkta bırakmış gibi motoru,bakımsız görünüyor motor.Fiyatı hakkında yorum yapamayacağım çünkü eski kasanın piyasasını bilmiyorum ama o fiyata daha güzel makinalar bulabilrsin diye düşünüyorum.Sana uygun geliyorsa motordan anlayan birisiyle gidip bakabilirsin.
-
05 Haziran 2012, 03:20
@zippos bugun tuzla da harp okulunun yolunda karsılastığım 125 li senmıydin? 2 kişiydiniz?
@Pain cumartesi günü de seni hasanpaşa mototal ın onunden cıkarken gordum korna caldım dur konusalım diye baktın gectin=) arabaylaydım ben belki bu nediyo ya falan demişsindir 1-2 ay önce caddebostanda bulusmustuk belki hatırlarsın? =)
-
05 Haziran 2012, 03:33
anildurmaz adlı üyeden alıntı
@zippos bugun tuzla da harp okulunun yolunda karsılastığım 125 li senmıydin? 2 kişiydiniz?
@Pain cumartesi günü de seni hasanpaşa mototal ın onunden cıkarken gordum korna caldım dur konusalım diye baktın gectin=) arabaylaydım ben belki bu nediyo ya falan demişsindir 1-2 ay önce caddebostanda bulusmustuk belki hatırlarsın? =)
:D Abi seni tabiki hatırlıyorum,dediğin gibi niye korna çalıyor bu diyip geçmişimdir:D
-
05 Haziran 2012, 04:27
hahaha=) benimde acelem vardıya yoksa durdurudum seni :p ama bu hafta bi akşam görüşelim anadolu yakasında gelmek isteyenlerde buyursun beyler, sohbet muhabbet ederiz...
-
05 Haziran 2012, 13:02
Bugün kısmetse muayeneye gidiyorum dün egzozu degiştirdim, bu arada abart egzoz palio egzozuymuş egzoz pulu almaya gittim adam yapmadı gerek yok dedi, gerekirse orda yaptırcam. ya sigortaya da motorun modelini cbf 250 yazmıslar insallah sıkıntı olmaz.
-
05 Haziran 2012, 13:30
anildurmaz adlı üyeden alıntı
Benimdir anıl kız arkadaşım vardı yanımda
-
05 Haziran 2012, 14:43
Arkadaşlar genel olarak merak ettiğim bir soru var, malum korunmak için kask,mont,eldiven vs alıyoruz.Ama bunlar sıcak yaz günlerinde motor sürerken bizi bunaltmaz mı ? Bakıyorum montun,eldivenin yazlıkları yada mevsimlikleri falan var ama bunlar yine de sorun çıkartmaz mı ?
-
05 Haziran 2012, 14:45
Yazlık montlarlada sırılsıklam olursun,ama biraz daha ferah seyahat edersin.En güzeli yanında t-shirt taşımak.Gideceğin yere vardığında git tuvalete,değiştir t-shirt ü.Sakın terlememek için ekipmansız gezme olayına girme.
-
05 Haziran 2012, 14:49
captain motor üzerinde sürekli rüzgar aldığın için terleme yapmazsın.hafta sonu 200 km gezi yaptık demiştim daha öncede adana aşırı sıcak olduğu için montumu giymedim zaten montum yazlık değil 4 mevsimlik ama sıcakta yakıyor.mont giymedim güneşten kollar yanmış tam amele yanığı ayrıca yolda giderken sürekli bir şeyler çarptı tshirt ün kolundan içeri arı girdi,çakıllı yolda giderken kamyonun biri son sürat yanımdan geçti çakıllar taramalı gibi üzerime yağdı,biri az daha kaskın vizörünü kıracaktı(kask olmasa kördüm şuan)ama karnıma ve göğsüme gelen çakıllar yüzünden motoru sağa çekip 5 dakka çarpan yerlerimi ovaladım.(mont olsaydı hiç bir şey olmayacaktı)
-
05 Haziran 2012, 14:54
kısa sürede cevap için çok teşekkürler Pain ve mstfkrf, aslında kafama en çok takılan soru kasktı, gerçekten de en hayati önem taşıyan koruma kask,fakat buğu falan yapmaz mı acaba ? yada bu kaskların da hava alan yerleri falan var mı ?
-
05 Haziran 2012, 15:14
Hava almak için yerleri var,buğu önleyici spreyler var,vizör açılıp kapanıyor.40-50 km hızdan sonra zaten buğu olmaz,yazın pek buğu olmaz.En kötü yavaş giderken açarsın vizörü,hızlanınca kaparsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
Başka bir video da yine buldum kendimi
[IMG][/IMG]
-
05 Haziran 2012, 15:20
teşekkürler, zaten ekipmanları almaya giderken buraya soracağım hangi marka nasıl olur falan diye de, önceden bunları öğrendiğim iyi oldu
-
05 Haziran 2012, 17:40
-
05 Haziran 2012, 18:50
@Zippos msj da yazmayı unutmusum buarada tricolr var bende siyah gördüğün ben değilim=)
-
05 Haziran 2012, 20:20
Bu akşam yapsak mı birşeyler,Maltepe sahil,Cadde filan? Herkes çıkalım diyor,ama biryere çıkan yok
-
05 Haziran 2012, 20:26
Bu gece yağmurlu gösteriyo Pain.Ne olur ne olmaz akşam filan yağar sakata gelmeyelim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 117 kullanıcı var. (0 üye ve 117 misafir)
Bu Konudaki Etiketler