@!Lk£® Aman,patlayan branda olsun,benim branda biraz iyiydi herhalde,patlamadı ne yazıkki.Paraşüt etkisi yapıp,motoru devirdi:D.O yüzden özellikle branda varken,kesinlikle bir duvar kenarına koy motoru:D
@!Lk£® Aman,patlayan branda olsun,benim branda biraz iyiydi herhalde,patlamadı ne yazıkki.Paraşüt etkisi yapıp,motoru devirdi:D.O yüzden özellikle branda varken,kesinlikle bir duvar kenarına koy motoru:D
aman hocam dikkat :D benim koyduğum yer sizinkine nazaran biraz daha avantajlı diyebilirim.
duvar kenarı sağ tarafı komple kapalı ve sola doğru zemin eğik hafiften. ki o durumda bile patlamış brada.nasıl bi rüzgar estiyse artık senin mevzuyu da biliyorum evet.Allahtan ufak tefek şeylerle atlattın.
Ama arada bir kontrol etmek gerekiyor brandayı da anladım ki.Dün kağıt gibi yırtılıyordu elime aldığım yer 1 yılda perişan olmuş meret.
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
http://global.ebay.com/Honda-CBR-125...986717181/item
Çok iyi değil mi ?
Alınık eski kasa 2007 2010 arası 10 bin 30 bin km arası boyasız temiz cbr 125 Teşekkürler.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
yasin adana çevresinde aynısını bizde arıyoruz.
zippos koltuklar gerçekten çok güzel fakat biraz fazla geldi bana en azından cbr yazısı daha küçük olsa daha tatlı olur.turuncu-gri kasa olsa düşünülebilir kesinlikle farklılık yaratacak bir aksesuar olur.
engin sen antakya dan çok adana ya daha yakınsın olmazsa sen gel ama tek yemek kebap şalgam olur.
Arkadaşlar zincirleriniz temizledikten sonra ne durumda oluyo ? Ben bugün motul temizleme spreyiyle diş fırçasıyla beraber temizlemedim ama üstü zincir cam gibi temiz olması gerekirken çamur kıvamında ? nedendir acaba ?
iyice durulamıyorsun belki.ve bir defa yapma bu işlemi ilk spreyle temizle durula sonra tekrar spreyle tekrar durula ve finish.
evet adanaya daha yakınım.kebaptan bıktım çok yiyorum burda
---------- Post added at 09:06 ---------- Previous post was at 09:03 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6142549/detay/
Arkadaşlar haftasonu bende CBR me kavuşabilirim ama beyaz varmış ellerinde
Beyaz hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim ?
Kafamda siyah vardı ama beklemek istemiyorum
Teşekkürler : )
geçen seneki 3 renk ve bu seneki 2 renk arasında.
1. tercihim beyaz.
2. tercihim 2012 siyah
3. tercihim turuncu (kendi motorum =))
hayırlı uğurlu olsun bu arada..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Beyazı beğenemedim,beyaz çok güzel bir renk ve çoğu araçta güzel duruyor ama bence beyaz rengi daha kaslı motorlarda kullanılmalı,benim gözüme o dolgunluğu vermiyor cbr125te ful beyaz.Mesela tricolor motora çok iyi yakıştırılımış,o da ağırlıklı beyaz ama öyle zayıf gözükmüyor.
(tabi renkler ve zevkler tartışılmaz:D)
Umduğumuz siyahtı bulduğumuz beyaz oldu : ))
Acaba kir- pas -surtunme durumlarında daha az mı gösteririr hatasını siyaha göre beyaz motor ?
Siyah renk kesinlikle en ufak hatayı bile belli etme konusunda en kötüsüdür. Belli bir süre sonra bez çizikleri dahi biríkiyor ve boya matlaşmış hissi veriyor. Bayiye gidip 0 km siyah motor gördügünde kendi motorunun renginin matalaştıgını daha iyi anlıyorsun. O yüzden açık renkler iyidir bence.
Zincir temizligi içinde gaz yagından iyisini ben daha görmedim. Bütün kiri akıtıyor zincir yeni gibi oluyor.
gaz yağı bir numaradır benim temizliğimde
jantlar zincir v.s. mis gibi olur
gaz yağı ile temizleyip kuru bezle hemen zinciri silin görün bak nasıl ilk günkü gibi oluyor
Arkadaşlar arka lastiğimi değiştirmeyi düşünüyorum.
http://www.motogiyim.com/main/bridge...63-77-104.html
Önü değiştirmesem sorun olur mu ?
Ben motoru aldığım günden beri yatırmayı kafaya koydum,sürekli daha fazlasını deniyorum,herseferinde daha fazla yatırıyorum.Yaşadığım tüm sorunlar aynı,motoru belli bir açıdan fazla yatırınca herseferinde kaydı.Benim fikrim kesinlikle önün bir etkisi yok,arka değişmeli.Bakıma gidince fiyat sordum,internetten stoklarına baktılar(sadece arka lastik sordum).Metzler de michelin de 100 er euro dediler.Model sormadım çünkü önümüzdeki bir kaç ay buna ayıracak param yok.
Bence sen topic aç,sadece arka lastik yeterlimi,önün bir etkisi varmı diye.Dediğim gibi benim fikrim bu ama bilmediğimiz birşey çıkabilir,daha tecrübeli arkadaşlar var forumda.Şimdi benim de kafama takıldı,sen açmazsan ben açarım konuyu haberin olsun:D
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)