ekrem karbonlar ozellıkle 10 numara olmus. orjınal mı kaplama mı bunlar?
gıdon vıdalar*elcık+topuzları nereden temın ettın?
maasallah.cok guzel gozukuyor
ekrem karbonlar ozellıkle 10 numara olmus. orjınal mı kaplama mı bunlar?
gıdon vıdalar*elcık+topuzları nereden temın ettın?
maasallah.cok guzel gozukuyor
Sağolun hocam teşekkür ederim.Hepimizin tekeri düz bassın güzel motorlara biniyoruz.Karbonlar orjinal folyo kaplama değil.Zaten Honda'dan aldım Cbr 250 içinde var Honda bayisine gidip getirtebilirsiniz.
Elcik ve topuzları anes motordan aldım.Gidondaki cbr logolu şeyleri yurt dışından getirttim ebay den.
konşuka sordum çağatay
banada uçuk geldi
max 50-75 arası olmalı diye tahmin ediyorum
arka ne kadar peki ?
15dk önce günlük güneşlikti, şimdi fırtına çıktı İstanbul'da, yakalandık yağmura, yağmurluk falan da yok napcaz :/
Arkayı tam hatırlamadığım için yazmadım , ama 50 civarı bir fiyat kalmış aklımda. Ben ön balatayı Sofuoğlu'nda değiştirdim. Honda'nın İzmit'te ki servisi olmuşlar zaten bakımı falan da burda yaptırabilirsin dedi. Boş zamanında bi uğra istersen , doğu kışla parkına giden caddede motosikletçilerin olduğu cadde üzerinde zaten.
2 tuşa beraber basılı tutunca yanım sönmeye başlıyor saat, gerisini kurcala yaparsın
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
eyvallah sağolun
---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:57 ----------
bi de rica etsem düz yolda giderken öylesine aklımda kalan bi bilgi , 4. viteste 4400 devirde 44 45 le gidiyor benim motor siz de bi bakıp söylerseniz sevinirim . kıyaslayayım çünkü biraz performans düşüşü varmış gibi geliyo . 4000 bakımına götürücem 2 3 hafta içinde
Yavuz Sultan Selim Han
maşallah Allah kaza bela vermesin . ben motora uzak kaldım uzun süre ondan anca 4000 oldu .
İstanbul'da kullananlar o semtler arası 2 3 şeritli yollarda korkmuyo musunuz ya hayvan gibi sağdan soldan gelip zorluyolar Denizli'de bile , motorun çekiş gücü de malum çok dikkat etmeye çalışıyorum , kaçmaya çalışsan aralardan 100 130 la gidiyolar hayvan gibi kaçamıyosun çok müzdaribim :D
normalde izmir'in bi ilçesinde yaşadığım için pek motorun gücünden şikayetçi olacak bişeyle karşılaşmıyorum şehir içinde sade bi trafik düzeni var zaten ödemiş'te . lakin denizli , antalya-izmir anayolu üstünde olduğu için ve üniversiteye giderken bu yolu kullanmak zorunda olduğumdan hergün motorun gücünden yakınıyorum çok hızlı hareket etmek gerekiyo ama olmuyo 250r işimi görür mü acaba ondan da şüpheliyim neyse istanbuldakilere Allah sabır versin .
Yavuz Sultan Selim Han
Aslında motorun 90 km den sonraki hızlanması haliyle 125cc olduğundan yavaş gerçekleşiyor ama son sürat 125-130 olduğundan her istediğimde 120 yi görüyor.
Geçen otobanda 70-90 arası sağ şeritten gidiyim bakalım ne olacak diye kastım. 90 km hızla en sağ seritte arkadan ortaboy kamyonlar servis münübüsleri kıçımın dibine girip selektör yapıyor. Araba olsa önündeki sinyal verip sollayacak mecbur 80'le bile selektör yapmıcak ama en sağ seritteki motoru 100'le gitsin diye baskı yapıyorlar yada korkup kaçasın diye.
En son işte bi cola kamyonları benzeri bi tane selektör yaptı. sinirlenip 125'e çıktım en sağdan ve araçların arasından uzadım arkamdaki benim önümdeki aracı bile sollayamadı ben 200-300 metre mesafeyi açtım. milletle yarışmadığın sürece cbr 125 te yeterli son sürat var
Motorun düşmanı çok kısaca yollarda...
Halen motor baktıracak bi adam bulamadım he sırf o yüzden bekliyorum, aof sınavı da yaklaştı acele etmiyim diyorum da cook sıkılıyorum bea. bagcılardaki cıbıra taktım ama alacam.
her ne kadar az yazsam da yazdıklarınızı uzaktan takip ediyorum arkadaşlar. çok faydalı olduğunu düşünüyorum;
en azından bu motor konusunda bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için.
@zippos egzostunu taktığında buraya ses ve performans olarak memnun kalıp kalmadığını, düşüş yada yükseliş olan konuları yazarsan; fikir edinmek açısından çok memnun olurum. ben de egzost almayı düşünüyorum ama; sanayimura işi olmasını da istemiyorum.
Tabi videosunu çeker koyarım bi yere.Ben çok bişey beklemiyorum açıkçası ama ses trafikte araçlar tarafından biraz fark edilsin yeter.Performansta çok bişey değişeceğini sanmıyorum.Ağırlık olarak orjinal egzosttan daha hafif diye biliyorum.Yarın kargolanacakmış egzost,büyük ihtimal cumartesi gelir.Eğer gelirse o gün taktırırım
http://www.youtube.com/watch?v=jiis4HHDj00
bu ses çok hoşuma gitti.
Şu an bu konu içerisinde 99 kullanıcı var. (0 üye ve 99 misafir)