Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/konu...r-misiniz.html :D:D:D
    Ghost rider gibi olmuşLpg ile çalışmayacağını anlayınca vazgeçti herhalde
    Freewind 650 enduro kullanıyor. Geçen harley davidson test sürüşünde nigth rod la gezdi Harleycilerle yarım saat.. 250 kilo motoru devirmeyip bizim cıbırı trafiksiz alanda devirmek baya yetenek ister

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Bugün karşıda siyah bi yeni kasa gördüm egzost takmıştı ama egzostun markasını göremedim.Seside tipide güzel değildi bence.
    Bugün arkadaşa 2. el repsol eski kasa bakmaya gittik bahçelievlere büyük bi umutla.Motorun sahibi yanımıza ön kaldırarak geldi hemde artçılı.Lanet olsun dedik gittik.Adam küfür eder gibi motoru satacağı kişinin yanında tekere kalkıyo

orjinal güzel bi egzoz olmadıkça olmasın daha iyi.. 250 topiğinde ki arkadaşın taktığıfmf egzozun sesi bence çok iyiydi

Motosikleti
    Honda Cbr 125 2012
    beyler motor bugun 70 km oldu ama bir sorun yasadim. motorla 10 km yaptiktan sonra durdum, birdaha calistirdim vites gecmedi. hep olurdu ama bu sefer cok uzun surdu. sonra gecti ama giderken bisey surter gibi bi ses geldi. gelip gelip gitti. sanki zincir yerde gidiyo gibi. hemen servise gittim debriyaj ayari falan filan yapti biseyler. geldim eve kapadim actim yine oldu . bu sık sık olurmu ? suan ses yok ama vites de bazen takiliyor. vites sorun degilde ses cok sinir bozucu

Alıntı CBR'S adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler motor bugun 70 km oldu ama bir sorun yasadim. motorla 10 km yaptiktan sonra durdum, birdaha calistirdim vites gecmedi. hep olurdu ama bu sefer cok uzun surdu. sonra gecti ama giderken bisey surter gibi bi ses geldi. gelip gelip gitti. sanki zincir yerde gidiyo gibi. hemen servise gittim debriyaj ayari falan filan yapti biseyler. geldim eve kapadim actim yine oldu . bu sık sık olurmu ? suan ses yok ama vites de bazen takiliyor. vites sorun degilde ses cok sinir bozucu
    İlk motorunsa geçti geçmedi sorun yasaman doğal. CBR ın viteslerde bazen öyle olur. ekremle görüşüyosan bi 5 dakika turlasın senin motorla extra bi sorun olup olmadığını söyler sana motoru tanıyan biri olarak. Motor araba gibi değil vites geçirmesine bile 1-2 ay geçtikten sonra tam adapte oluyo insan

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    %95 motoru oynatman gerekiyor,başta banada olurdu ışıklarda durunca.olduğun yerde 1 karış kadar ileri geri oynat sonra geçer.Bu durum en çok 2-3. veya 1 de büyük herhangi bir viteste durursun,durduktan sonra tek tek boşa kadar düşürüsün vitesi sonra bire geçmez,oynatman gerekir motoru.Veya durusun boşa alırsın sonra bire geçmez,yine aynı çözüm.Alıştıkça,yavaşlarken bir yandan vites düşürüsün,tam durmaya yakın ayaklarını yere koymadan boşa alırsın,sonra kalkarken tek seferde geçer bire.Yani kafana takacak birşey yok,gayet normal bir durum...

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Bende söyledim ardaya rodaj süresinde ufak tefek böyle şeyler olabiliyo ama bunlar geçici ve sorun değil.Arda'nın motoruda sürdüm zaten debriyajın ayarlanması lazım biraz yüksek devirde kalkıyo buda iyi değil bence.Belkide ondandır sorun motoru biraz oynatıp kaldırması lazım bu halinde.
    Ben galiba motoru satıcam.Önce bi hyosung bayisiyle görüşmem lazım.Yeni rengi ve yeni deseni geliyosa 0 almayı düşünüyorum.Gelmezse yazın sonunda satıcam artık.

Motosikleti
    Honda cb125e
    oyle gecmedgınde N deyken azıcık gaz ver devır rolantıye gecmeden dene gecıcektır bnde ılk hafta yasadım sımdı yawas yawas alısıyorum dururken otomatıkman 3 2 N alıyorum...

Motosikleti
    Honda Cbr 125 2012
    bakalım insallah cok tekrarlamazda.. teşekkürler herkese

Motosikleti
    Honda cb125e
    bugun sılıvrıde gordugum 59 plaka sıyah cbr burdan mı motoru hatırlar gıbı oldm sankı ama...

Cbr 125r anahtar teslim fiyatı nekadar şuan?

Motosikleti
    Honda Cbr 125 2012
    7000 civari plaka ruhsat sigorta derken bayiiye gore degisiyor ama 6800 de olabilir 7200 de ama cok oynamaz

7200TL plaka ve ruhsat dahilmi oluyor?

Motosikleti
    henüz yok:(
    geçen hafta sonu gittim izmirde anahtar teslim 6,900 bundan 2 ay önce 6,500 di her geçen gün artıyor açık arttırma gibi zaten piyasada motor yok kapora bırak anca 1 iki ay sonra geliyor hayal oldu bu motoru almak:(
    by_edi

Motosikleti
    Honda cb125e
    almayın cekın restı dusururler fıyatı yazık gunah bence 250r bedava yanında yınede alanlara hayırlı olsn...

Motosikleti
    henüz yok:(
    ALANA HAYIRLI UĞURLU OLSUN KAZASIZ BELASIZ TEKERİ DÜZ BASSIN ALAMAYANA GEÇMİŞ OLSUN BAŞKA BAHARA ARTIK:(
    by_edi

eyvallah kardes ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

cok saol dostum kafamdakı soru ısaretlerını yok ettın

Motosikleti
    Honda Cbr 125 2012
    bugun 150. km mi yaptım. 50 lira benzin atmistim aldigimda daha 3 çizgi var bayii den 50 liraya 400 civari yapar demislerdi. bakalım rodajda fazla yakar ama bu bile cok iyi. alıcak arkadaşlara ilk motorlariysa öneririm şiddetle çok rahat performansida yeterli yani 0 dan 70 e çok cabuk cikiyor anlamiyorsunuz. 100 den sonrasi zor ama istanbul trafigindede daha fazlasina gerek yok. ilk motoru alacaklara ss isteyenlere önerimdir. çok seri yani kalkışta daha hic bir arabanin gectigini gormedim beni. tecrubelenmek icin ideal. 2. elide çok iyi oldugu icin sıkıntı yok ama tabikide gidipte 250 lik yada diger makinelerle kıyaslanmaz.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    bugun 150. km mi yaptım. 50 lira benzin atmistim aldigimda daha 3 çizgi var bayii den 50 liraya 400 civari yapar demislerdi. bakalım rodajda fazla yakar ama bu bile cok iyi. alıcak arkadaşlara ilk motorlariysa öneririm şiddetle çok rahat performansida yeterli yani 0 dan 70 e çok cabuk cikiyor anlamiyorsunuz. 100 den sonrasi zor ama istanbul trafigindede daha fazlasina gerek yok. ilk motoru alacaklara ss isteyenlere önerimdir. çok seri yani kalkışta daha hic bir arabanin gectigini gormedim beni. tecrubelenmek icin ideal. 2. elide çok iyi oldugu icin sıkıntı yok ama tabikide gidipte 250 lik yada diger makinelerle kıyaslanmaz.
    Arda rodajını yeme şu motorun kanka.Ani kalkışlardan kaçın.Arabalarla filan kalkma kalkışta.

Motosikleti
    Honda Cbr 125 2012
    kanka açmak lazım motoru ya yok ya 8 bin deviri hic gecmedim hep 6 binde degistirmeye calisiyorum. zorunluluktan 8 i gordum bi kere

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 258 kullanıcı var. (0 üye ve 258 misafir)

Bu Konudaki Etiketler