@onuRRtas hayırlı olsun kasasız belasız kullanman dılegıyle....
s.e.c vıtes gosterge aparatı ıcın sansumana delık falan acılıyor mu bılıyormusun ?
@onuRRtas hayırlı olsun kasasız belasız kullanman dılegıyle....
s.e.c vıtes gosterge aparatı ıcın sansumana delık falan acılıyor mu bılıyormusun ?
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Motorumu satıyorumda haberim yokmuş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82532317/detay
2. ve 3. resimler benim motoruma ait.Niye böyle bişey yapmış anlamış değilim
vites göstergesini soran arkadaşlar, bende motoru yeni aldığımda çok fazla ihtiyacım olacağını düşündüm ama 13 ay oldu, 1 kere bile aramadım daha devirden ve hızınızdan vitesin kaçta olduğunu çok rahat anlıyorsunuz.
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Arkadaşlar bende ne zamandır hayalini kurduğum motor olan cbrı aldım.0 alıcaktım zam yüzünden iptal ettim siparişi 2. ele yöneldim.2011 siyah cbr buldum 410 km de aldım direk.En yakın zamanda resimleri yüklicem
yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.
cihan devir göstergesi olmadığı için bence vites göstergesi işlevsel bir ayrıntı.benim devir göstergeli ilk motorum cbr ama alışkanlık olmuş artık ne devire ne hıza bakıyorum,yolun durumuna göre hızlanıp,yavaşlıyorum.bir tek uzun yolda hızımı sabitliyorum,kısaca devir göstergesi aman aman gerekli bir şey değil ama gösterge panelinde olması güzellik katıyor.
zippos senin xonon deniz feneri gibi olmuş,heryeri aydınlatıyor.valla karşı şeritten gelsen küfürümü yersin :D
Kardeş yaklaşık 1100 tl ucuza almışsın ve 400 kmdeki motor için çok mantıklı olmuş hayırlı olsun.
Cihan vites göstergesi için bir yeri delip delmemek gerektigini bilmiyorum ama delinmemesi gerekir herhalde.
Devir ibresini ben motorda mutlaka arayanlardanım. Ama vitesi ne zaman değiştireceğime bakmak için değil, motorun hangi devirde nasıl bir tavır sergilediğini görmek hoşuma gittiği için seviyorum
Katılıyorum sana semih,devir saati gerekli mutlaka
---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 16:11 ----------
Bugün anes motordan revit mont aldım.Bide devil egzostların fiyatını soriyim dedim.Bizim kasa için ellerinde 5 adet filan varmış galiba.Fiyatı 590 €
KN Hava filtreside vardı.Aslında bi kn filtre,bide devil egzost nasıl bi performans sağlar merak ediyorum.
Değmez diyorum:D Birde satarken o egzostan dolayı daha pahalıya satman gerekir,kimsede 125 cc de egzos için o kadar para vermez,elinde kalır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Sigortadandır,kendi üzerine ilk araç veya kaza filan varsa daha önce sigorta fiyatı ciddi bir şekilde oynuyor(daha önce sayfalarca tartışılmıştı:D)
neredeyse 2 aydır motoruma uzağım artık acı çekmeye başladım motorunuzun kıymetini bilin hiç bu kadar uzak kalmamıştım dostlar . böyle uzak kaldıktan sonra ilk binişimde sanki r6 biniyormuş hissi veriyo bi kaç dk :D deneyin
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
bu arada yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin .
Yavuz Sultan Selim Han
beyler bugun kask aldım cok begendım nolan n63 modeli 470 civariydi fiyatı motoru aldıgım yerden aldigim icin 360 tlye aldim pek anlamadigim icin sordum size nasil ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)