şu motoru alsam da;sorunlarım bunlar olsa bea!!!
şu motoru alsam da;sorunlarım bunlar olsa bea!!!
Olmaz mıyım? Tabiki vardım abi. Ah keşke gelseydin yanıma, bende konuşcak tartışıcak Cbr125'çi arıyordum. Yanımda bi 600F vardı kırmızı siyah bende onunla konuştum Hatta dedim "bizim 125 forumundan kimse yokmu yaa"
Allah Allah. Gerçekten garip. Ben soğuk havalarda jigle çektiğimde ilk çalıştırışta çalışıyor. Devir yükseliyor , biraz bekledikten sonra devir iniyor , bende jigleyi itiyorum. Benzin olarak da Shell v-power 97 kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Senin sorunun;
1- Pis benzin almış olmandan,
2- Karbüratordeki bir sorundan,
3- Bujilerdeki bir sorundan ve düzgün ateşleme olmamasından
kaynaklanıyor olabilir. Bu sorun devam ederse servise götürüp motoru kafalarına kafalarına vurmanı ve çalışmadığını arzetmeni tavsiye ederim
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cakalaz ya seni okumak beni depresyona sokacak artık
ama hakkaten şu motoru alsam da;sorunlarım bunlar olsa bea!!!
@ C@NSU
Ben naaptım şimdi yaa... aaaaa... Walla içimden gelenleri yazıyorum tamamen..
İçim kararmışsa,içimi karartmışşlarsa ben napiim :(
@cakalaz
http://www.youtube.com/watch?v=Oia3pa7YpbQ
Al o zaman arkadaşım için açılsın.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaslar benim motor satılıktır cbr 125 r 2006 siyah 4000 ytl 3900km de
görmek isteyenler yalova ya buyursun bahri ulusoy 05337680680
benimkide 1800 lerde walla soğuk havalarda banada oluyor akşamları yada ilk çalıştırırken kendi kendine stop ediyor bazen jikleyide açıyorum oda fayda etmiyor bende gaza yükleniyorum ilk gaza dokunur dokunmaz stop ediyor sonrasında düzeliyor. merak ettiğim 15 dakika gerçekten uzun bir süre motora binmeden önce kaç dakika çalıştırmak lazım ? motorun ısınma süresi nedir bence 10-15 dakka çok uzun. ayrıca senin sorunun kulağa hiç hoş gelmiyor umarım önemli bir sorunun yoktur starsailor.
" there is nothing left to lose "
arkadaşlar iki gün önce düştüm kendinize dikkat edin bu yağışlı havalarda
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24160
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Geçmiş olsun tronic benim hep kullandığım yolda yapmışsın kazayı , üstelik motor da aynı... Bir an kendim gibi hissettim. Yağışlı havada yerde çok fazla mazot dökülüyor , ben genelde keskin virajlara 2. viteste giriyorum o yüzden. Tekrar geçmiş olsun. O yol boştur iyiki otoyoldayken bir sorun olmamış...
Jigle konusuna gelinceee... Bunun normali çudur arkadaşlar. Motora gidersiniz, jigleyi çekersiniz. Çalıştırırsınız gaz vermeden. Belki çalışır belki çalışmaz. Bir kere daha denerisiniz. En çok 3.'de çalışır ve devir yükselir. Yükselir yükselir yükselir... biraz çalışır , sonra devir düşer , düşer düşer... en düştüğü anı hissedersiniz , jigleyi indirirsiniz , ve yola çıkarsınız. Bunlar max 5 dakikada olur. Ben genelde jigle indirdikten sonra da 3 dakika gaz verip iyice ısıtıyorum motoru...
cok gecmıs olsun..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
aga cbr rafa kalkar mı yaws.. bin gez doolaş yağmur çamur dinleme
Ben haala kullanıyorum. Ve "rafa kaldırmak" diye bir terim tanımıyorum :D Arkadaşlar önceden uyarıyorum... Benim satacağım motoru almayın!!! Yazık yavrucak bir gününü bensiz geçiremiyor. Sokakta bir ben birde kuryeler zaten =)
Cbr'i rafa kaldırıp Fazer'ı mı çıkardın
Her sabah 7'de sağanak yağmur altında dışarı çıkıyorum motorumla... Tek çalıştırışta da çalışıyor Jillian'cığım sağolsun. Neyse benimki tatlı su motorcusu olmamaktan çıktı bence bol tuzlu ayrana doğru ilerliyor
bızımkı 4000 bakımına gırdı
bakalım nolcak
ıyıydı performansı bı sorunu yoktu
sol arka sınyalın hafıf hafıf ayrılması dısında ve grenajı tutan parcanında bana ıhanet etmesı dısında hıc sorun yok
:(
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 233 kullanıcı var. (0 üye ve 233 misafir)