Biliyorum saçma ama cbr fiyatı yükselince bende contayı yaktım,inslh fiyat düşerse bende kurtulurum arkadaslar bide fiyat düşme olasılığı varmi Haziran'a kadar ????
Biliyorum saçma ama cbr fiyatı yükselince bende contayı yaktım,inslh fiyat düşerse bende kurtulurum arkadaslar bide fiyat düşme olasılığı varmi Haziran'a kadar ????
Düşer deyinde bari hayal kurmaya devam edeyim :(
hyasung 250 alsana abi honda ii ama hyasung oturaklı
Hocam olaya çok yanlış yönle bakıyosunuz bu düşünceyi değiştirin bende size tavsiye.Artıları bol olsun diyosun.Motorumda 1.500 TL ye yakın aksesuar var.5.600 e aldım.Toplamda o 7.100.4.800 km de.2. el olduğu için aksesuarların bedelinden 600 düşerim 6500.Hadi bide çizik oldu yeni kafa grenajında belki değiştirirsin diye 150 de ordan düştüm 6.350.Verecek misin o parayı ? Adamın rodajı nasıl yaptığını nerden bileceksin ? Km'ye bu kadar fazla takılmayın.Anlamıyorum yani adam canını çıkarıp kullansa 5 binde olsa,10bin olan bilinçli kullanılmış bi motoru almayacak mısınız ? Garajda muhafaza edilmiş ne demek oluyo anlamadım ? Sen saklamasını bildiysenen ne sorun var.Şu güne kadar bir kere geçen gün yakalandım yağmura başka yağmur çamur görmedi.Daha yeni motosiklet garajı aldım kendime mesela 15-20 gün oldu.Ama ondan önce de üstü kapalı su almayan bi yerde brandayla kapattım hiçte sorun yaşamadım.İlk yağ bakımını 900,2. 2.900,3. 4.200 de değişti.Nerdeyse bin kmde bir yağ değiştirdim içim rahat etsin diye.
Bende 2. elde uçuk fiyat yazanlara uyuz oluyorum ama bu kadar istek bekleyip ölü fiyat bekliyosunuz.Sizin fiyat belirlemenize göre ben 6.350 den aşşağıya vermiyorum,alan var mı ?
Bakın ben daha yağ değiştireli 100 km olmadı.Ama ustanın ısrarla değiştirme kalsın dediği ve ben yağı beğenmediğim için tekrar değiştircem.Bu kadar iyi bakıyorum yani motoruma.
Şu an bu motorun 0'ı plaka dahil 7.150 ye filan patlıyo.Honda zam yaptı diye kar edicem diye bakmıyorum ama 6 binden aşşağıya vermem bende motorumu bu durumda.2. el bakarken herşey çok güzel,kusursuz olsun istiyoruz.Ama bide ucuza almak istiyoruz.Honda nın yaptığı zam benim suçum mu ? Bende zammı desteklemiyorum,hatta diyorum bu motor 7.000 etmez diye.Ama 0 fiyatı buysa benim motorumda 6.000 eder benim gözümde.
zippos ben 5 saatte bu fiyata satabildiysem sen hayli hayli 6200 e satarsın belki 1 ay sürer ama satarsın.bu arada ben satmaktan vazgeçtim aile izin vermiyor,yaz sonu gibi satacağım.gerçi söz verdim antalyadan arkadaşa ama artık yapacak bir şey.ona da buradan özür dileyeyim,umarım istediği motoru bulur.
arkadaşlar motorumu sattım 1 gün sürmei satılması
4000 bakımında debriyaj telini değiştireyim mi arkadaşlar ne dersiniz ? tel değiştirmeden kaç km kullandınız şu ana kadar
uzun yola çımayı planlıyorum yolda kalmamak için
ufuk hayırlı olsun.ne kadardan verdiğini de yazarmısın.
brooklynn debriyaj telini değiştirmenin bir anlamı yok ama uzun yola çıkacaksan yanında bir tane bulundur.
nasıl takılacağına dair hiç bir fikrim yok o bakımdan endişeliyim biraz :S
çok zor bir iş değil,ama mutlaka öğrenmen gerekiyor.anlatarakta öğretilmez video varsa internette izlersen hemen kavrarsın.
baktım videolara şimdi
biraz karışık geldi ama yapılmayacak birşey değil
etrafta bunu bilen sürekli yapan biri olsa iyi olurdu
bir soru daha sorayim
deponun dizlikler tarafindan cizilmesini engellemek icin ne yapabiliriz ?
Hayırlı olsun ufuk.
Volkan depo için yan pedlerde olması lazım satılıyor.
haftasonu anlaştım adamın biriyle pazartesi geleceğim diye ilanı falanda kaldırdı sağolsun gittik ee noldu honda zam yapmış ya 400 Tl herifin dediği yok motorun değeri arttı yok şöyle oldu yok böyle oldu sonuç o kadar masraf yapıp gittiğim yoldan geri döndüm.. Biraz daha bekleyeceğiz sanırım
nette bakındım dediğin tarz ürünlere tam olarak bulamadım var ama komple depoyu sarıp sarmalıyor baktıklarım
Sağolun
Arkadaşlar bu zamlar parça fiyatlarını da etkilemesin
zippos aynalar için tekrardan teşekkür ediyorum,kargo biraz tuzlu oldu ama yine de insanın arkasını görerek gitmesi buna değer
bizim aynalarda hyo ya yakıştı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
hava karanlıkken telefonla çektiğim için görüntü bulanık kusuruma bakmayın;
hyo ve cbr aynaları biraz uzun ama hoş :D
Şu an bu konu içerisinde 268 kullanıcı var. (0 üye ve 268 misafir)