Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Mart 2012, 01:14
Ufuk son kasaların ön diski 110 tl ama arka diski bilmiyorum.
Bizim cbrların balatalar neden bu kadar çabuk bitiyor arkadaşlar ? Bizim ordan bi arkadş 2. el aldı 10000 km civarı onunda bitti ve diskide bozdu. Agresif dahi kullansak 10000 de bitmemesi gerekmez mi ?
Reklamlar
-
28 Mart 2012, 01:33
Zippo's adlı üyeden alıntı
Kargo dahil 25 €.
eyvallah yazın bakayım bi .
-
28 Mart 2012, 14:03
Arkadaşlar fırın boyamadan anladığım parçaların ısıtılmasını da içeriyor sanırım. Yine de sorayım dedim şu karbon fiber aksesuar bölgelerine (kastettiğim boyasız plastik parçalar) fırın boyama dedikleri uygulanabilir mi? Fabrika çıkışlı boyalı karenajın boya cinsini bilmiyorum; olabiliyorsa da motorun asıl boyalarında sırıtır mı pütürlenme, matlık gibi?
-
28 Mart 2012, 22:13
s.e.c adlı üyeden alıntı
Bizim cbrların balatalar neden bu kadar çabuk bitiyor arkadaşlar ? Bizim ordan bi arkadş 2. el aldı 10000 km civarı onunda bitti ve diskide bozdu. Agresif dahi kullansak 10000 de bitmemesi gerekmez mi ?
Kullanıma göre çok değişir.. Spor kullanımda ömrü 3 te birine indirmek mümkün rahatlıkla. Bide Kombineyi kullanmayı bilmeyen bazı 125 sürücüleri ön freni erken bitirebilir bence..
-
28 Mart 2012, 23:35
Bizim farlar h kaç bilen var mı ?
-
29 Mart 2012, 00:21
Zippo's adlı üyeden alıntı
Bizim farlar h kaç bilen var mı ?
farlar h7...
---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:15 ----------
bugün jant şeridi çekmek istedim hem günaha girdim hemde şeriti parçaladım ne alamet bişeymiş arkadaş yapamadım anca sinirlendim
-
29 Mart 2012, 01:05
beyler herkse selamlar;
bi sorum olacak muhtemelen sorulmuştur konuşulmuştur ama cevap verirseniz sevinirim...cbr125 r ın 25o likten fiziksel hacim olarak çok farkı var mı acaba? ilk motorum olacak..gv250 istiyorum ama ankara da bulmak zor...transalp,vstorm idealim...onun için tarz pek önemli değil...tecrübe kazanmak istiyorum...siz ne önerirsiniz...250 liklerin fiyatı beni biraz aşıyo...
-
29 Mart 2012, 01:13
erro adlı üyeden alıntı
beyler herkse selamlar;
bi sorum olacak muhtemelen sorulmuştur konuşulmuştur ama cevap verirseniz sevinirim...cbr125 r ın 25o likten fiziksel hacim olarak çok farkı var mı acaba? ilk motorum olacak..gv250 istiyorum ama ankara da bulmak zor...transalp,vstorm idealim...onun için tarz pek önemli değil...tecrübe kazanmak istiyorum...siz ne önerirsiniz...250 liklerin fiyatı beni biraz aşıyo...
Şöyle söyleyeyim.Ben cbr 250 forumundan stepfunk (can) abi ye cbr 125 için aldığım karbon kafa grenajını satmıştım ve uyumlu iki modellede boyut olarak.ama genel olarak baktığımızda aşırı fazla bi fark olmasada cbr 250 nin lastiğinin daha kalın olmasıyla beraber daha toplu ve güzel bir görünüşü var.
İşin kısası cbr 125 yeni kasa ile eski kasa arasında daha fazla fark var 250 ye kıyasla
@ENGİNREİS.Acaba bizim yeni kasalarda h7 mi ?
-
29 Mart 2012, 01:50
valla birden içim ısındı motora...
-
29 Mart 2012, 01:56
Xenon far almak istiyorum ama farlarla ilgili hic bi fikrim yok hangi markalari onerirsiniz. Not: cok ucuk fiyat verecek durumum yok.
-
29 Mart 2012, 12:28
yaw aklımı kurcalayanlar var...ilk motorum olacak
birinci grup "olum 3000 daha ver 250 lik al...lastikleri falan da ince değil...zaten 125 likten sıkılırsın...(maddi olarak beni kasacak)"
ikinci grup "olum 125 liğin eski kasasını al...zaten ilk motorun o kadar para verme..."
diğer bir seçenek de hyosung gv 250 ya da gt 250..önce tarzını belirle falan demezseniz sevinirim...
-
29 Mart 2012, 12:50
arkadaşlar motoruma taktırmak için grenaj koruma takozu almıştım fakat benim motora takacak yer bulamadık bu yüzden hiç kullanmadan satıyorum yeni kasalara uyuyor ama serviste vardı baktım oluyor aldıgım fiyata satacam fiyatı 85 tl aldıgım sitenin isminide isteye veririm ürüne bakar aynı fiyata bende verecem almak isteyen olursa iletişime geçsin.
-
29 Mart 2012, 14:27
arkadaşlar bu zincirin yağları komple truncu jantımı mahvetti ince yağ kullandığımdan dolayı.
gazyağı hiçbir yerde bulamıyorum, neyle temizleyebilirim janta ve tekere zarar vermeden kolay bir şekilde ?
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
29 Mart 2012, 14:31
mazotla temizleyebilirsin,ardından bol sabunlu suyla da yıka miss gibi olur
-
29 Mart 2012, 17:03
Arkadaşlar 4000 km bakımı için balıkesire gideyim diyorum honda pekcana, veya var mı Ayvalık taraflarına yakın önereceğiniz bir servis ?
-
29 Mart 2012, 17:59
arkadaşlar bugün servisten de aradılar honda bizimle iletişime geçti ve motorunuzu getirin,kontrol edip duruma göre değişim yapılacak dedi.daha motoru götürmedim 2 tane sınavım vardı,yarında var anca yarın akşam üzeri götüreceğim.
sesten şikayetçi olanların öncelikle servise gidip belirtmeleri gerekiyor eğer olmadı yapamıyoruz tarzı bir cevap alırlarsa honda ya mesaj atmalılar.
pain linten iletişime geçebilirsin: http://www.honda.com.tr/biz_sizi_arayalim.aspx
-
29 Mart 2012, 18:19
s.e.c adlı üyeden alıntı
Baskı balata mı yoksa fren balataları mı kastettiğiniz acaba?
Konunun ucunu kaçırdım sonuna yetişiyim =)
mstfkrfk adlı üyeden alıntı
mazotla temizleyebilirsin,ardından bol sabunlu suyla da yıka miss gibi olur
Çok teşekkürler cevabınız için, haftasonu ilk işim denemek olacak
arkadaşlar bugün servisten de aradılar honda bizimle iletişime geçti ve motorunuzu getirin,kontrol edip duruma göre değişim yapılacak dedi.daha motoru götürmedim 2 tane sınavım vardı,yarında var anca yarın akşam üzeri götüreceğim.
sesten şikayetçi olanların öncelikle servise gidip belirtmeleri gerekiyor eğer olmadı yapamıyoruz tarzı bir cevap alırlarsa honda ya mesaj atmalılar.
pain linten iletişime geçebilirsin:
http://www.honda.com.tr/biz_sizi_arayalim.aspx
Sesten kastınız aşırı derecede gelmesi mi yoksa hiç mi gelmiyor artık ?
Bende an be an değişiyor çünki bu.
Motor sıcak yediyse brandanın altında değişik bir enjeksiyon kontrol sesi geliyor.
Soğuk ve normal havalarda sıkıntı yok, ilk aldığım günki ses, en azından ben öyle zannediyorum
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
29 Mart 2012, 19:16
kendi motorummuş gibi sevindim cok iyi şimdi o bu modellerde bu ses var birsey yapamıyoruz diyen ustaların yüzünü görmek isterdim...
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
-
29 Mart 2012, 19:28
mail attımda,servise götürüp duruma göre değişim işi kötü oldu.Benimde birsürü sınavım var ,değişeceğini bilerek direk götürüp değiştirip dönsem güzel olacaktı ama napalım başka çare yok demekki,sağol ilgilendiğin için
-
29 Mart 2012, 23:53
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
kendi motorummuş gibi sevindim cok iyi şimdi o bu modellerde bu ses var birsey yapamıyoruz diyen ustaların yüzünü görmek isterdim...
eyvallah cihan .umarım servis süreci uzatmaz hemen teslim alırım motoru.
pain sadece mail atıp parçanın problemli olduğunu söylemen sadece onların dikkatini çeker.yine de servise gidip kontrol edilecektir.yani şu parçamda problem var değiştirin gibi bir istekte bulunamayız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 266 kullanıcı var. (0 üye ve 266 misafir)
Bu Konudaki Etiketler