Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Mart 2012, 18:56
@forza46 evet uydu onlar ama yarın taktırıcam bugün 3-4 saat garajla uğraştım
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Garaj çok güvenilir.Heryerinden yere betona sabitlendi.
Reklamlar
-
27 Mart 2012, 21:00
ethem1907 adlı üyeden alıntı
ben 125R demek sıtedım cbr125 fazla yakamdıgnı biliyorum.
Adam kuyuya taş atmış gitmiş:D burada 125r diyip ne düşünmemezi bekliyor acaba:D
@Zippo's garajın tekrar hayırlı olsun,çok da güzelmiş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
mstfkrfk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar daha önce anlatmıştım enjeksiyon sesi çok artmıştı ve servise götürdüğümde katkı maddesi ekleyip çözülemiyor demişlerdi.bunun üzerine honda türkiyeye mesaj atmıştım.bugün aradılar,kayıtlarda gittiğiniz gözükmüyor filan dediler.ben de giriş yapmadıklarını ama motorun 1 gün orada kaldığını söyledim,sesin büyük ihtimal enjektör pompasından geldiğini,gittiğim servisle irtibata geçeceklerini ve gerekirse pompanın garanti kapsamında değişeceğini söylediler.biraz mutlu oldum en azından honda türkiye sahip çıkıyor ve gayet ilgili ve anlayışlı biriyle muhattap ediyor beni.son bir kaç yıldır konuştuğum bütün müşteri hizmetleri,teknik destek hatları vb temsilcilerle derdimi anlatamadım ve defalarca kavga ettim.ilk defa anlayışlı ve ilgili bir firmadan ürün aldığıma inanıyorum.
(amma reklam yaptım yahu)
O sorun bendede var,buradan takip etmiştim ama o sesi çok da dikkate almamıştım açıkçası depo bitsin benzin değiştiririm diye düşünmüştüm,diğer aşamalarıda buradan açıklarsan sevinirim,bende yaptırayım bari,inş kısa bir işlemdir,motoru öyle birkaç gün bir yere bırakamam lazım çünkü,şimdiden kolay gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
arkadaşlar daha önce anlatmıştım enjeksiyon sesi çok artmıştı ve servise götürdüğümde katkı maddesi ekleyip çözülemiyor demişlerdi.bunun üzerine honda türkiyeye mesaj atmıştım.bugün aradılar,kayıtlarda gittiğiniz gözükmüyor filan dediler.ben de giriş yapmadıklarını ama motorun 1 gün orada kaldığını söyledim,sesin büyük ihtimal enjektör pompasından geldiğini,gittiğim servisle irtibata geçeceklerini ve gerekirse pompanın garanti kapsamında değişeceğini söylediler.biraz mutlu oldum en azından honda türkiye sahip çıkıyor ve gayet ilgili ve anlayışlı biriyle muhattap ediyor beni.son bir kaç yıldır konuştuğum bütün müşteri hizmetleri,teknik destek hatları vb temsilcilerle derdimi anlatamadım ve defalarca kavga ettim.ilk defa anlayışlı ve ilgili bir firmadan ürün aldığıma inanıyorum.
O sorun bendede var,buradan takip etmiştim ama o sesi çok da dikkate almamıştım açıkçası depo bitsin benzin değiştiririm diye düşünmüştüm,diğer aşamalarıda buradan açıklarsan sevinirim,bende yaptırayım bari,inş kısa bir işlemdir,motoru öyle birkaç gün bir yere bırakamam lazım çünkü,şimdiden kolay gelsin.
-
27 Mart 2012, 21:53
çok guzel bekledıgım cevap buydu sayfalar once aynen bunu yazmıstım ve serıs gırıs kagıdını sormustum arkadaslar olurda bırakırsanız ıs emrı acılıyorsa fotokopısını alın daha kesın donus olur delıldır aynen sesı duyanlar servıse gıtsın ondan sonra maıl ve degısım yapılsın bız ustlerıne gıtmezsek kımse bırsey yapmaz... madem bas bas 2 yıl garantı dıyor degıstırcek
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
-
27 Mart 2012, 23:11
Zippo's adlı üyeden alıntı
@forza46 evet uydu onlar ama yarın taktırıcam bugün 3-4 saat garajla uğraştım
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Garaj çok güvenilir.Heryerinden yere betona sabitlendi.
ben bugün resimlere bakıyordum da o kapaklar aklıma geldi çok hoş olur ya baksana orjinali ne kadar vasat duruyo , sen kaça almıştın ?
-
27 Mart 2012, 23:16
forza46 adlı üyeden alıntı
Kargo dahil 25 €.
-
27 Mart 2012, 23:45
Selamun aleyküm beyler. Bugün servise gittim sağ arka sinyalin fiyatını sordum ve 120 tl çektiler. Bende sinyalleri led yapma kararı aldım. Her ne kadar elektrik sistemi garantiden çıkacak olsada. Bu arada zincire hiç bakım yapmadım aldıgımdan beri temizlemedim bile anca yıkamacıda yıkatırken tazikli suyla temizlendi işte. Şuan 10300 Km'de toplasanız 7-8 kere yağlamışımdır. Bir kaç kere de zinciri gerdirmiştim ve zincir iyice bollaştı. Dünden beri arıza verdi zincir. Mesela 3'den 2'ye atıyorum kompresöre girerken ön dişliden kurtulup tak tak vurduruyordu. Servise gitmişken fiyatını sordum. Zincir ön, arka dişli ve takozlarla toplam 185 tl. mecburen yaptıracağım. haberiniz olsun bakımlarını aksatmayın. Ben çalıştığım için motora bakamıyorum daha doğrusu bakım için zaman bulamıyorum.
-
27 Mart 2012, 23:50
kusura bakmayın yeri değil ama anasayfada konu/başlık açmak nasıl yapılıyor 3 saatden beri uğraşıyorum hala açamadım.
-
27 Mart 2012, 23:54
151rsfa adlı üyeden alıntı
kusura bakmayın yeri değil ama anasayfada konu/başlık açmak nasıl yapılıyor 3 saatden beri uğraşıyorum hala açamadım.
anasayfaya nasıl acılır kı neyle ılgılı acıcaksanız forum tıklayın ordan moto sohbet konu dısı vs secın ve yenı konu ac.
-
27 Mart 2012, 23:54
zincir dişli seti işçilik dahil fiyatsa fena değil.yeni setini daha çok yağlamaya bak.
zippos şu vida kapakları(ismi ne hala öğrenemedim) link atabilir misin?
ayrıca arkadaşlar enjeksiyon sesi için lütfen herkes iletişime geçsin belki süreci hızlandırabiliriz.
-
28 Mart 2012, 00:03
Selamun aleyküm beyler. Bugün servise gittim sağ arka sinyalin fiyatını sordum ve 120 tl çektiler. Bende sinyalleri led yapma kararı aldım. Her ne kadar elektrik sistemi garantiden çıkacak olsada. Bu arada zincire hiç bakım yapmadım aldıgımdan beri temizlemedim bile anca yıkamacıda yıkatırken tazikli suyla temizlendi işte. Şuan 10300 Km'de toplasanız 7-8 kere yağlamışımdır. Bir kaç kere de zinciri gerdirmiştim ve zincir iyice bollaştı. Dünden beri arıza verdi zincir. Mesela 3'den 2'ye atıyorum kompresöre girerken ön dişliden kurtulup tak tak vurduruyordu. Servise gitmişken fiyatını sordum. Zincir ön, arka dişli ve takozlarla toplam 185 tl. mecburen yaptıracağım. haberiniz olsun bakımlarını aksatmayın. Ben çalıştığım için motora bakamıyorum daha doğrusu bakım için zaman bulamıyorum.
Ek olarak + benim ekzoz kapağımda çizik onunda fiyatını sordum 40 tl dediler. Yenisini almak yerıne karbon kaplama yapacağım.
Bu arada motosikleti değiştirmeyi düşünüyordum vazgeçtim arkadaşlar değiştirmek yerine modifiye yapmaya karar verdim.
Şimdi ben pek bulamam istediğim malzemeleri internet üzerinden sizlere soracağım yardımcı olabilirmisiniz acaba?
600 F ayna fiyatları/ Engin Reis kardeşimin yaptırdığı rizoma elcik ve manetlerin fiyatları/ Birde ben basamakları değiştirip daha bir agresif ve çekici görüntüsü olsun istiyorum. Bu malzemelerin bana fiyatlarını bulabilirmisin arkadaşlar pek ilgilenemediğim için sizlere soruyorum
basamak örneği : http://imageshack.us/photo/my-images/856/basamak.jpg/
-
28 Mart 2012, 00:04
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
anasayfaya nasıl acılır kı neyle ılgılı acıcaksanız forum tıklayın ordan moto sohbet konu dısı vs secın ve yenı konu ac.
teşekkürler.
-
28 Mart 2012, 00:12
zincir dişli seti işçilik dahil fiyatsa fena değil.yeni setini daha çok yağlamaya bak.
zippos şu vida kapakları(ismi ne hala öğrenemedim) link atabilir misin?
ayrıca arkadaşlar enjeksiyon sesi için lütfen herkes iletişime geçsin belki süreci hızlandırabiliriz.
http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CBR1...item27c1c58c13
-
28 Mart 2012, 00:23
Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı
Ek olarak + benim ekzoz kapağımda çizik onunda fiyatını sordum 40 tl dediler. Yenisini almak yerıne karbon kaplama yapacağım.
Bu arada motosikleti değiştirmeyi düşünüyordum vazgeçtim arkadaşlar değiştirmek yerine modifiye yapmaya karar verdim.
Şimdi ben pek bulamam istediğim malzemeleri internet üzerinden sizlere soracağım yardımcı olabilirmisiniz acaba?
600 F ayna fiyatları/ Engin Reis kardeşimin yaptırdığı rizoma elcik ve manetlerin fiyatları/ Birde ben basamakları değiştirip daha bir agresif ve çekici görüntüsü olsun istiyorum. Bu malzemelerin bana fiyatlarını bulabilirmisin arkadaşlar pek ilgilenemediğim için sizlere soruyorum
basamak örneği :
http://imageshack.us/photo/my-images/856/basamak.jpg/
hayırlısı olsun bakalım aynı bende satacaktım vazgeçtim bişeler yaptım işte ben elcik manet gidon topuzuna toplamda kargolar dahil 380 tl verdim diye hatırlıyorum bi kenara yazmadım çok kargo gelince karıştı 300-400 arası de sen güzel oluyor yakıştıda tavsiye ederim.bu arada resimdeki elcik ama öyle basamak var mı ya
-
28 Mart 2012, 00:28
ENGİN REİS adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun bakalım aynı bende satacaktım vazgeçtim bişeler yaptım işte ben elcik manet gidon topuzuna toplamda kargolar dahil 380 tl verdim diye hatırlıyorum bi kenara yazmadım çok kargo gelince karıştı 300-400 arası de sen
güzel oluyor yakıştıda tavsiye ederim.bu arada resimdeki elcik ama öyle basamak var mı ya
eyvallah kardeşim de pahalıymış ya. sadece fren manetleri ne kadar acaba ? Topuz lazım değil bana
bu arada ön ve arka disk istiyor benim motor değiştiren var mı ya da fiyatını bilen arkadaşlar?
yanlış resmi indirmişim kusura bakmayın :D
-
28 Mart 2012, 00:30
Zippo's adlı üyeden alıntı
eyvallah zippos.ufuk o örnek dediğin elcik yahu.
-
28 Mart 2012, 00:32
ufuk kardeşim 150 tl olması lazım.motor disk mi istiyor ne zamanda yedin diskleri ya
-
28 Mart 2012, 00:34
pardon ya yanlış resmi indirmişim. bahsetmek istediğim şuydu
http://imageshack.us/photo/my-images/4/1351buyuk.jpg/
-
28 Mart 2012, 00:35
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
guzel durmus kazasız belasız sahsı fıkrım bır gun sıyah motorum olursa nınja yzfr6 gıbı jantları amortısorlerı manetlerı ayakla basılanların adını bılmıorum ama onlarıda
gold yapıcam sıyahla cok harıka duruyor ama tabı zevk meselesı beyaza ne yapılırdersenız ınanın bılmıyorm:S
eyvallah kardeşim
-
28 Mart 2012, 00:37
ENGİN REİS adlı üyeden alıntı
ufuk kardeşim 150 tl olması lazım.motor disk mi istiyor ne zamanda yedin diskleri ya
agresif kullanıyorum biraz ondan her şey çabuk eskiyor Engim'im ya haliyle motor da disk istiyor hem ses yapıyor hemde fren mesafelerim uzadı :D
-
28 Mart 2012, 00:47
hımm anladım ama dikkat et önemli frenler yaptır sıkıntı yaratmasın sana.
---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:39 ----------
arkadaşlar motoruma taktırmak için grenaj koruma takozu almıştım fakat benim motora takacak yer bulamadık bu yüzden hiç kullanmadan satıyorum yeni kasalara uyuyor ama serviste vardı baktım oluyor aldıgım fiyata satacam fiyatı 85 tl aldıgım sitenin isminide isteye veririm ürüne bakar aynı fiyata bende verecem almak isteyen olursa iletişime geçsin.hayırlı geceler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 91 kullanıcı var. (0 üye ve 91 misafir)
Bu Konudaki Etiketler