Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CB650F
    Öncelikle arkadaşlar aranıza yeni katıldım Tanışma fırsatım olmadı ama kafamı kurcalıyan bir soru var ve bana birileri acil yardım etmeli !! Sorum şu :Geçen fuara gitdiğimde cbr 125 in yeni renklerini göremedim ama otoparkda siyah bir cbr gördüm baya inceledim falan hatta çaktırmadan üstünede oturdum neyse baya hoşuma gittdi kendi kendime dedim yani 6.500 bu makine için bence az sonra bide 3 gün önce gümüş gri cbr 125 görünce aşık oldum bune dedim 600 gibi duruyo çok iri siyahtan soğudum resmen ama 2012 renklerinde gümüş gri olmayınca açıkcası bi tuhaf oldum stress yaptım şimdi gelelim sadete sizce yeni renkler den siyahmı daha güzel yoksa beyazmı yani hangisi daha iri,kalıplı ve gösterişli Nedved arkadaşın beyaz cbr ı baya iri geldi ama siz görenlerin birde fikirlerini dinlemek istiyorum açıkcası bu baharda motoru alıcam..Hayırlısı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda cb125e
    yenı renkler derken trı color yerıne yogun beyaz cıktı kalıp goruntu dersen her zaman acık renk motor buyuk durur ayrıntıları daha cok belırgınlesır ayrıca 6500 az lafınıda cok yerde kullanma honda duyar fln kı bence az deıl hatta artık lımıtlerın ustunde bnde beklıyorum sıparıs verdım ama ıkıncı el nınja bulursam vazgecıcem.
    Son olarak begendıysen ve bu sezon bınıceksen elını cabuk tut sıraaya gır yoksa hazıran olur sen daha cbr dersn

anildurmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Mr.cihans adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yenı renkler derken trı color yerıne yogun beyaz cıktı kalıp goruntu dersen her zaman acık renk motor buyuk durur ayrıntıları daha cok belırgınlesır ayrıca 6500 az lafınıda cok yerde kullanma honda duyar fln kı bence az deıl hatta artık lımıtlerın ustunde bnde beklıyorum sıparıs verdım ama ıkıncı el nınja bulursam vazgecıcem.
    Son olarak begendıysen ve bu sezon bınıceksen elını cabuk tut sıraaya gır yoksa hazıran olur sen daha cbr dersn
    2. el ninja alacagına sıfır cbr250 almalısın bence bütcen var ise, bende senin durumdaydım en temizi, kafan rahat jelatinini sen cıkarırsın üstünden..

Motosikleti
    CB650F
    Kardeş haziran değilde temmuz gibi düşünüyorum yani kalmazmı,adamlara yeterki parayı göster bayiler cart diye getiriyorlar diye biliyorum yanlışmı biliyorum ?? bu arada evet beyaz gayet iyi duruyor alıcağım renk beyaz sanırım inşlah babamda sorun çıkarmaz çünkü okadar para bende yok babam tamamlıcak bu arada bayide iki renginde ayrı ayrı üzerine oturmak en mantıklısı onu denicem

Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı Konca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş haziran değilde temmuz gibi düşünüyorum yani kalmazmı,adamlara yeterki parayı göster bayiler cart diye getiriyorlar diye biliyorum yanlışmı biliyorum ?? bu arada evet beyaz gayet iyi duruyor alıcağım renk beyaz sanırım inşlah babamda sorun çıkarmaz çünkü okadar para bende yok babam tamamlıcak bu arada bayide iki renginde ayrı ayrı üzerine oturmak en mantıklısı onu denicem
    o cart dıye parayı cıkardım ben 2 hafta once hala beklıyorum sıparıs modunda bu gıdısle bır 4 hafta daha beklıcem bayılerde bulursan ustune oturursun:D oyle her dk ulkeye gelen bır motor degıl yarın bır kac honda bayını ara kendın ogren benden soylemesı sadece

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

Alıntı anildurmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2. el ninja alacagına sıfır cbr250 almalısın bence bütcen var ise, bende senin durumdaydım en temizi, kafan rahat jelatinini sen cıkarırsın üstünden..
    cebere 250 begenmıyorum ss kasa gelmıyor bana bende sıfır ısterım tabıkıde 5000dekı nınjayada kolay kolay bsy olmaz modundayım sımdı baktımda sıfır nınja 11850 ıkıncı el 9000 edermı etmez mı cok celıskılı durumlar sonunda sfır 125 alıp bıncem oyle gorunuyor bekleıdkce yenı fıkırlere yonelıorum :D

Motosikleti
    Honda

yakışmış mı arkadaşlar?

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben beğendim yakışmış hayırlı olsun

Motosikleti
    Honda
    eyvallah kardeş bugün serviste taktırdım hoşumada gitti valla

Motosikleti
    2011 600F ABS

mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    engin reis maneti çok beğendim, çok güzelde ben elcikle manet aynı renk oldu mu sevmiyorum çok boğuyor şahsi fikrim tabii.sanırım rizoma çkmasıydı ne kadara aldınız?

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı mstfkrfk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    engin reis maneti çok beğendim, çok güzelde ben elcikle manet aynı renk oldu mu sevmiyorum çok boğuyor şahsi fikrim tabii.sanırım rizoma çkmasıydı ne kadara aldınız?
    Evet biraz boğuya motoru aynı renk olunca.Ben kırmızı elcik gümüş kısa manet yaptım

Motosikleti
    sende manetleri alacağın zaman kırmızı almayı düşünmüştün ama gümüş daha tatlı oluyor,sırıtmıyor.sinyalleri filan taktın mı?

Motosikleti
    2011 600F ABS
    sende manetleri alacağın zaman kırmızı almayı düşünmüştün ama gümüş daha tatlı oluyor,sırıtmıyor.sinyalleri filan taktın mı?
    Yarın inşallah.Koycak yerim olmadığı için garajın gelmesini bekliyorum.Yarın getircez galiba.Bide onun montajı filan bi ton iş.Bide bu sinyaller,sinyalli aynaları filan takmak için servise mi gitsem yoksa burda bi ustaya yaptırsam mı diyorum.Sinyaller takılırken grenajlar çıkacağı için acaba bişey olur mu ?

Motosikleti
    atölyesi temiz bir yere git,serviste problem yaşayacağın için söylüyorum.:D
    mutlaka büyük motorlarla ilgilenen bir usta vardır.3-5 fazla verirsin ama en azından temiz işçilik olur.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    atölyesi temiz bir yere git,serviste problem yaşayacağın için söylüyorum.:D
    mutlaka büyük motorlarla ilgilenen bir usta vardır.3-5 fazla verirsin ama en azından temiz işçilik olur.
    Burda 2 yer var ikiside birbirinden pis :D yapabilirler mi acaba bilmiyorum.Zorda bişey değil sonuçta

Motosikleti
    Honda
    uyumlu olsun diye öyle aldım farklıda alınabilirdi haklısın.elcik orjinal rizoma

Motosikleti
    Honda cb125e
    guzel durmus kazasız belasız sahsı fıkrım bır gun sıyah motorum olursa nınja yzfr6 gıbı jantları amortısorlerı manetlerı ayakla basılanların adını bılmıorum ama onlarıda gold yapıcam sıyahla cok harıka duruyor ama tabı zevk meselesı beyaza ne yapılırdersenız ınanın bılmıyorm:S

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    Ekrem bu işlem basit her usta yapar asağı yukarı ama önemli olan; grenajları sökerken falan sağını solunu çizmesin başında dur mutlaka dostum.
    Zippo's bunu beğendi.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı s.e.c adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekrem bu işlem basit her usta yapar asağı yukarı ama önemli olan; grenajları sökerken falan sağını solunu çizmesin başında dur mutlaka dostum.
    Doğru diyosun semih ustalara kalsa söküp atcaklar etrafa granajı.Başına durup temiz bi yere koydurmak lazım

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    selamlar herkese
    dün motorun altına bakayım dedim ne alemde diye
    camurlanmış ki bu normal bir durum
    birde egzostun motordan cıktıgı yerden itibaren motorun altından egzost çıkısına kadar olan boru paslanmaya baslamıs
    bunun yok mudur bır caresı ? birde egzost koruyucunun ıc kısmını gorme sansım oldu gormez olaydım orasıda ful pas tutmus :S

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 106 kullanıcı var. (0 üye ve 106 misafir)

Bu Konudaki Etiketler