Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mart 2012, 23:10
Reklamlar
-
26 Mart 2012, 23:22
yenı renkler derken trı color yerıne yogun beyaz cıktı kalıp goruntu dersen her zaman acık renk motor buyuk durur ayrıntıları daha cok belırgınlesır ayrıca 6500 az lafınıda cok yerde kullanma honda duyar fln kı bence az deıl hatta artık lımıtlerın ustunde bnde beklıyorum sıparıs verdım ama ıkıncı el nınja bulursam vazgecıcem.
Son olarak begendıysen ve bu sezon bınıceksen elını cabuk tut sıraaya gır yoksa hazıran olur sen daha cbr dersn
-
26 Mart 2012, 23:48
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
yenı renkler derken trı color yerıne yogun beyaz cıktı kalıp goruntu dersen her zaman acık renk motor buyuk durur ayrıntıları daha cok belırgınlesır ayrıca 6500 az lafınıda cok yerde kullanma honda duyar fln
kı bence az deıl hatta artık lımıtlerın ustunde bnde beklıyorum sıparıs verdım ama ıkıncı el nınja bulursam vazgecıcem.
Son olarak begendıysen ve bu sezon bınıceksen elını cabuk tut sıraaya gır yoksa hazıran olur sen daha cbr dersn
2. el ninja alacagına sıfır cbr250 almalısın bence bütcen var ise, bende senin durumdaydım en temizi, kafan rahat jelatinini sen cıkarırsın üstünden..
-
27 Mart 2012, 00:00
Kardeş haziran değilde temmuz gibi düşünüyorum yani kalmazmı,adamlara yeterki parayı göster bayiler cart diye getiriyorlar diye biliyorum yanlışmı biliyorum ?? bu arada evet beyaz gayet iyi duruyor alıcağım renk beyaz sanırım inşlah babamda sorun çıkarmaz çünkü okadar para bende yok babam tamamlıcak bu arada bayide iki renginde ayrı ayrı üzerine oturmak en mantıklısı onu denicem
-
27 Mart 2012, 00:10
Konca adlı üyeden alıntı
Kardeş haziran değilde temmuz gibi düşünüyorum yani kalmazmı,adamlara yeterki parayı göster bayiler cart diye getiriyorlar diye biliyorum yanlışmı biliyorum ?? bu arada evet beyaz gayet iyi duruyor alıcağım renk beyaz sanırım inşlah babamda sorun çıkarmaz çünkü okadar para bende yok babam tamamlıcak
bu arada bayide iki renginde ayrı ayrı üzerine oturmak en mantıklısı onu denicem
o cart dıye parayı cıkardım ben 2 hafta once hala beklıyorum sıparıs modunda bu gıdısle bır 4 hafta daha beklıcem bayılerde bulursan ustune oturursun:D oyle her dk ulkeye gelen bır motor degıl yarın bır kac honda bayını ara kendın ogren benden soylemesı sadece
---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
anildurmaz adlı üyeden alıntı
2. el ninja alacagına sıfır cbr250 almalısın bence bütcen var ise, bende senin durumdaydım en temizi, kafan rahat jelatinini sen cıkarırsın üstünden..
cebere 250 begenmıyorum ss kasa gelmıyor bana bende sıfır ısterım tabıkıde 5000dekı nınjayada kolay kolay bsy olmaz modundayım sımdı baktımda sıfır nınja 11850 ıkıncı el 9000 edermı etmez mı cok celıskılı durumlar sonunda sfır 125 alıp bıncem oyle gorunuyor bekleıdkce yenı fıkırlere yonelıorum :D
-
27 Mart 2012, 00:11
-
27 Mart 2012, 00:18
ENGİN REİS adlı üyeden alıntı
Ben beğendim yakışmış hayırlı olsun
-
27 Mart 2012, 00:22
eyvallah kardeş bugün serviste taktırdım hoşumada gitti valla
-
27 Mart 2012, 00:55
-
27 Mart 2012, 01:09
engin reis maneti çok beğendim, çok güzelde ben elcikle manet aynı renk oldu mu sevmiyorum çok boğuyor şahsi fikrim tabii.sanırım rizoma çkmasıydı ne kadara aldınız?
-
27 Mart 2012, 01:11
mstfkrfk adlı üyeden alıntı
engin reis maneti çok beğendim, çok güzelde ben elcikle manet aynı renk oldu mu sevmiyorum çok boğuyor şahsi fikrim tabii.sanırım rizoma çkmasıydı ne kadara aldınız?
Evet biraz boğuya motoru aynı renk olunca.Ben kırmızı elcik gümüş kısa manet yaptım
-
27 Mart 2012, 01:13
sende manetleri alacağın zaman kırmızı almayı düşünmüştün ama gümüş daha tatlı oluyor,sırıtmıyor.sinyalleri filan taktın mı?
-
27 Mart 2012, 01:17
sende manetleri alacağın zaman kırmızı almayı düşünmüştün ama gümüş daha tatlı oluyor,sırıtmıyor.sinyalleri filan taktın mı?
Yarın inşallah.Koycak yerim olmadığı için garajın gelmesini bekliyorum.Yarın getircez galiba.Bide onun montajı filan bi ton iş.Bide bu sinyaller,sinyalli aynaları filan takmak için servise mi gitsem yoksa burda bi ustaya yaptırsam mı diyorum.Sinyaller takılırken grenajlar çıkacağı için acaba bişey olur mu ?
-
27 Mart 2012, 01:20
atölyesi temiz bir yere git,serviste problem yaşayacağın için söylüyorum.:D
mutlaka büyük motorlarla ilgilenen bir usta vardır.3-5 fazla verirsin ama en azından temiz işçilik olur.
-
27 Mart 2012, 01:23
atölyesi temiz bir yere git,serviste problem yaşayacağın için söylüyorum.:D
mutlaka büyük motorlarla ilgilenen bir usta vardır.3-5 fazla verirsin ama en azından temiz işçilik olur.
Burda 2 yer var ikiside birbirinden pis :D yapabilirler mi acaba bilmiyorum.Zorda bişey değil sonuçta
-
27 Mart 2012, 01:36
uyumlu olsun diye öyle aldım farklıda alınabilirdi haklısın.elcik orjinal rizoma
-
27 Mart 2012, 02:17
guzel durmus kazasız belasız sahsı fıkrım bır gun sıyah motorum olursa nınja yzfr6 gıbı jantları amortısorlerı manetlerı ayakla basılanların adını bılmıorum ama onlarıda gold yapıcam sıyahla cok harıka duruyor ama tabı zevk meselesı beyaza ne yapılırdersenız ınanın bılmıyorm:S
-
27 Mart 2012, 03:35
Ekrem bu işlem basit her usta yapar asağı yukarı ama önemli olan; grenajları sökerken falan sağını solunu çizmesin başında dur mutlaka dostum.
-
27 Mart 2012, 04:03
s.e.c adlı üyeden alıntı
Ekrem bu işlem basit her usta yapar asağı yukarı ama önemli olan; grenajları sökerken falan sağını solunu çizmesin başında dur mutlaka dostum.
Doğru diyosun semih ustalara kalsa söküp atcaklar etrafa granajı.Başına durup temiz bi yere koydurmak lazım
-
27 Mart 2012, 10:15
selamlar herkese
dün motorun altına bakayım dedim ne alemde diye
camurlanmış ki bu normal bir durum
birde egzostun motordan cıktıgı yerden itibaren motorun altından egzost çıkısına kadar olan boru paslanmaya baslamıs
bunun yok mudur bır caresı ? birde egzost koruyucunun ıc kısmını gorme sansım oldu gormez olaydım orasıda ful pas tutmus :S
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 106 kullanıcı var. (0 üye ve 106 misafir)
Bu Konudaki Etiketler