Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Şubat 2012, 17:48
brooklynnn adlı üyeden alıntı
cızıkler cok rahatsız etmıyor ama gene de ıcım gıdıyor
su ana kadar dogrudan brandayı koydum uzerıne alt katmana bırsey koymamıstım
ogrencı evınde bulabılırsem pamuklu carsaf yerlestırırım bakalım
Cıla pas sokucu balata temızleyıcı almam gerekıyor
once yıkar cılalar zıncırı temızler yaglarım komple bakıma sokarım ıns
. Hocam truncu-gri senin miydi bizim okulda ki 17 plaka ? Bende uzun yolda performansı nasıl acaba diye çok merak ediyordum , kime sorduysam cevap alamadım . Bir de iyiki forumu takip ediyormuşum yoksa bende truncu-gri alacaktım , artık sadece tri colour ve siyah bakayım Arkadaşlar bu arada yeni kasa'da uzun yol izlenimleriniz nelerdir bunu paylaşırsanız çok memnun olacağım . Saygılar
Reklamlar
-
22 Şubat 2012, 17:52
kocaeli üniv. bahsediyorsan evet benim
uzun yolda 100le kitler gidersin dostum problem yok
120ye kadar iyi cıkıyor düzde
karsıdan ruzgar geldı mı 90-100 cıvarında seyredıyor zorlanmadan
-
22 Şubat 2012, 17:53
Teşekkürler cevabın için gerçekten sonunda tecrubesi olan birinden cevap alabildim bu çok sevindirici oldu evet koü'den bahsediyorum .
-
22 Şubat 2012, 17:57
istanbula giderken iyi hızlanma ve arkadan gelen rüzgar ile 2 kişi 135 gorduk
belki az yokus olsa 140ı bulurdu ama saglıklı hızlar degıl bu hızlar
umuttepe son duzlugunde 125 goruyorum bastımmı sonra azalıyor yokuslardan dolayı
mayısta 700 kmlık gezı yapıcam tatıl ıcın bodruma
daha net bılgıler o zaman ortaya cıkar
-
23 Şubat 2012, 14:48
Sonunda motoruma bindim ve ara sokaklar sonrasında sahilyolunda toplam 25 km yol yaptım,inanılmaz zevkliydi.Gece 00.30 da çıktım dışarı,merak ettiğim herşeyi denedim.Honda cbr 125 te gerçekten çok güzel bir motormuş(benim diye söylemiyorum:D).En çok sevdiğim şey ise motor freni oldu,özellikle yokuş aşağı giderken,kavşağa geldiğinde vites küçültüp,motorun bağırması ve aniden yavaşlaması nedense çok zevkli geldi:D.Ama ben arabadada önümden çok aynalara bakan birisiyim,motorda aynalara bir türlü hakim olamadım,defalarca kez düzelttim fakat yinede istediğim gibi olmadı.Böyle oluncada şerit değiştirmek çok rahatsız edici oldu.Neyse ki arkadaşımı arkamdan arabayla takip ettirdim,onun güveni vardı tabi ama biran önce çözebilmem lazım bu olayı.Birde arabada dikiz aynasıyla olduğu gibi arkayı tamamen göremiyorum motorda bu beni gerçekten çok rahatsız etti.Fren yaparkaen arkamdakini görememek hiç güven vermiyor açıkçası.İlk sürüşümden bu kadari,gerçekten çok zevkliydi,tavsiyelerde bulunursanız sevinrim özellikle ayna ve arkamı görmekle ilgili:D
-
23 Şubat 2012, 14:52
motorun üzerinde ki dik oturuşla arkayı görebilmek mümkün değil.şerit değiştireceğim zaman genelde iyice yatmak gerekiyor motora arkayı tam görebilmek için.sanırım boyunda uzundu,biraz sorunlu geçecek alışmak.ayna olayının kesin bir çözümü keşke olsa ama malesef,durum bu.
-
23 Şubat 2012, 15:08
Pain adlı üyeden alıntı
Sonunda motoruma bindim ve ara sokaklar sonrasında sahilyolunda toplam 25 km yol yaptım,inanılmaz zevkliydi.Gece 00.30 da çıktım dışarı,merak ettiğim herşeyi denedim.Honda cbr 125 te gerçekten çok güzel bir motormuş(benim diye söylemiyorum:D).En çok sevdiğim şey ise motor freni oldu,özellikle yokuş aşağı giderken,kavşağa geldiğinde vites küçültüp,motorun bağırması ve aniden yavaşlaması nedense çok zevkli geldi:D.Ama ben arabadada önümden çok aynalara bakan birisiyim,motorda aynalara bir türlü hakim olamadım,defalarca kez düzelttim fakat yinede istediğim gibi olmadı.Böyle oluncada şerit değiştirmek çok rahatsız edici oldu.Neyse ki arkadaşımı arkamdan arabayla takip ettirdim,onun güveni vardı tabi ama biran önce çözebilmem lazım bu olayı.Birde arabada dikiz aynasıyla olduğu gibi arkayı tamamen göremiyorum motorda bu beni gerçekten çok rahatsız etti.Fren yaparkaen arkamdakini görememek hiç güven vermiyor açıkçası.İlk sürüşümden bu kadari,gerçekten çok zevkliydi,tavsiyelerde bulunursanız sevinrim özellikle ayna ve arkamı görmekle ilgili:D
Boy kaç peki?
-
23 Şubat 2012, 16:12
1,88 boyum,istediğim yeri görebilmek için şekilden şekile girdim
-
23 Şubat 2012, 17:17
bende geçenlerde aynaları değiştirecektim sahibindenden fatih kılıçlı motomarketimi aradım adamı elinde kalmamış bizim iş ertelendi. ama alacağım aynalar daha kısa, sırf bizim aynalar böcek anteni gibi olduğundan değiştirmek istiyorum fakat bu kısa aynalarla görüş dahada bozulacak sanırım
-
23 Şubat 2012, 18:06
Pain adlı üyeden alıntı
1,88 boyum,istediğim yeri görebilmek için şekilden şekile girdim
Boyla omuz genişliği genelde doğru orantılı. Arkayı görmekte zorlanman doğal. Motora alıştıktan sonra arkanı görmek isteğinde veya sağ veya sol hangi tarafı kontrol etmek istiyosan ters tarafa15 cm kayıp(omuzunu çekip) arkayı bakmaya alıştırmalısın kendini. Ben genelde öyle yapıyorum.
Her kullandığımda aynaları açıp kapadığımdan bazen yoldayken(otobanda) ideal konuma getiremediğimi farketmemle arkayı görememem bir oluyor. o zaman daha çok uyguluyorum. İdeal ince ayarı yaptıysam kendi şeridimdeki arkamdaki aracın baktığım taraftaki farı görünüyor zaten. Aşırıda berbat değil yani aynalar
-
23 Şubat 2012, 23:05
Evet bende biraz önce geldim eve,2.turumuda atmış oldum sahilde:D.Aynen dediğin gibi aynanın önünden çekilerek görebildim ancak,ne yapalım alışıcağız artık.
-
23 Şubat 2012, 23:11
Yahu arkadaşlar bu soğukta nasıl dolaşıyosunuz ?
-
23 Şubat 2012, 23:15
Kardeşim,seninde ilk sürüşlerin olsa soğuğu aldıracağını sanmıyorum:D
Ha tabi mont eldiven balaklava filan iyi üşütmüyor ama bacaklarımı eve gelince hissetmiyorum:D
-
23 Şubat 2012, 23:18
termal içlik ve dizlik kullanmalısın.zippo yerler ıslak olmadığı sürece soğuk problem yaratmaz.kışlık ekipmanın vardır,soğuktan donmazsın merak etme. çıkar şu motoru artık,ben sıkıldım senin motorunun yatmasından
-
23 Şubat 2012, 23:30
Şimdi termal içliklere baktımda,bunlar sadece rüzgarın etkisini mi engelliyor,yoksa vücut ısısınımı artırıyor,mesela sabah motoru sürsem,akşama kadarda içilikle takılsam sıkıntı yaparmı,yani terletirmi.Ben tam pantolon(tayt) şeklinde içliklere baktım dizlerim filan da çok üşüdüde.
-
23 Şubat 2012, 23:33
valla ben termal içlik kullanıyorum bütün gün,vücut ısısını koruyor,terletme gibi bir problem yok.yine de dizlikte almalısın çok işe yarıyor.
-
23 Şubat 2012, 23:34
En iyisi yun iclik. Kis gunu adama ates bastiriyo hic usumuyorum :D
-
24 Şubat 2012, 00:10
selam arkadaşlar ben de CBR 125 R almaya karar verdim ama birşey aklıma takıldı 2011 model le 2012 model arasındaki fark nedir. 2 gün önce honda çorlu servise giddim bayan varmış fazla teknik konularla bilgisi yokmuş bu konuda beni fikir sahibi yaparsanız sevinirim. YOLUNUZ VE FARINIZ AÇIK OLSUN.
-
24 Şubat 2012, 00:12
mstfkrfk adlı üyeden alıntı
termal içlik ve dizlik kullanmalısın.zippo yerler ıslak olmadığı sürece soğuk problem yaratmaz.kışlık ekipmanın vardır,soğuktan donmazsın merak etme. çıkar şu motoru artık,ben sıkıldım senin motorunun yatmasından
Ben bu gidişle daha bi ay çıkaramam
-
24 Şubat 2012, 00:18
Dizler aga dizleeerr:D:D:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
patriotf adlı üyeden alıntı
En iyisi yun iclik. Kis gunu adama ates bastiriyo hic usumuyorum :D
yani buna cevap yazmaya çalışmıştım:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler