Arkadaşlar cbr 250 forumundan stepfunk ( Can abi ) yaptı mercekli xenon.Hem mükemmler görüntü,kimseyide rahatsız etmez trafikte.Normal xenondan kat kat daha güzel estetik olarakta.Eğer isteyen varsa parçaları getirtebiliriz.
Arkadaşlar cbr 250 forumundan stepfunk ( Can abi ) yaptı mercekli xenon.Hem mükemmler görüntü,kimseyide rahatsız etmez trafikte.Normal xenondan kat kat daha güzel estetik olarakta.Eğer isteyen varsa parçaları getirtebiliriz.
5 lira olan kısım ne?? bide ampulu değiştirtmek için içini açtırmak filan grekmeyecekmi sonuçta grenaj filan çıkmayacakmı(yanlış anlama bilmediğimden soruyorum:D)
bu arada yarın gece sahil yolunda sürmeyi düşünüyorum geç saatlerde(trafik yokken:D),varmı gece çıkacak olan?
ampül 5 lira kafa grenajının inmesi gerekir büyük bir ihtimalle ama o kadar dert etme yine de xenona yönelmek çok mantıklı.orada olsaydım gece gelirdim gerçi yarın sabah yola çıksam akşama orada olabilirim
zippo's fiyat ne?bir de bu 60-100 liralık kitler çok kalitesiz oluyor ya aküyü yiyor ya aydınlatamıyor.o yüzden biraz uzak duruyorum.
Bende Tuzla'dayım fazla uzak sayılmayız bigün görüşelim mutlaka.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2570646
Bu sayfadan bakabilirsiniz fotoğrfalara arkadaşlar.
@mstkfrfk sanırım 70 $ civarı bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyosun.Ama Can abi uzunları çalıştıramamıştı,forumada uğramıyo kaç gündür soramıyorum son durum ne diye.
hmmm bunu görmüştüm youtube da bende beğenmiştim,ama bugün o kadar çok para harcadımki 1-2 ay kadar motorumu olduğu gibi sevicem artık:S
ebaydan mı aldı?yoksa türkiye fiyatı mı?ebay sa kargo ne kadar?off aslında belli bir marka filan olacak onu alacağız yoksa hiç güvenmiyorum bu işe.
cevap icin cok tesekkur ederim icimi rahatlattın gerçekten
Motorsiklet kullanmaya başlamak istiyorum ve bütün forumu uzaktan aylardır takip ediyorum.
Bir honda araba sahibi, honda sempatizanı olarak, ilk motorumunda honda olmasını istiyorum. 250R boyut olarak daha uygun olacak ama hem başlangıç, hemde maddiyatta zorluk yaşamamak adına 125R'da eğer boyutları uygunsa benim için çooook güzel bir seçenek.
Sanırım ikinci el aldınız motorunuzu? güzel günlerde, dertsiz tasasız kullanmanızı dilerim.
Çok özel değilse, ne kadar aldığınızı özel mesajla bildirebilirmisiniz?
çok teşekkür ederim,darısı sizin başınıza:D
Kardeş sana zahmet olacak ama kaça aldığını banada msj atabilir misin? Bu arada yolda üzerine olan bakışları gün geçtikçe fark edeceksin, çok dikkat çeken bir motosiklete sahibiz
kullanım kılavuzunda kurşunsuz benzin kullanın diyor,ne kullanayım kurşunsuz 95/97 ??
birde 10/30 yağ kullanın diyor ve 1000 km de yağ değişimim yapılmış şimdi 1588 de sanırım 1600 de değiştirmem gerekiyor doğrumudur ve hangi marka yağı öneririsiniz??
hocam 95 yada 97 hiç farketmez için rahat olsun. ben yağ olarak 10-40 kullanıyorum ama 10-30 da olur. zaten katalogda 10-40 ta öneriyordu sanırım. yağı 1000 km de değişmişse bir dahaki değişim 4000 kmde olacak. benim servis ve bir çok kişinin servisi 3000 kmde bir değişmesini tavsiye ediyor. zaten benim mondialde bile 2000 de bir değişiyor. kesinlikle daha değiştirmene gerek yok
Arkadaşlar selamlar,
Maalesef motosikletimin son hali aşağıdaki resimde görünüyor.
Tamir ya da yedek parça için önerileriniz var mıdır?
Uploaded with ImageShack.us
geçmiş olsun kardeşim nette tek parça grenajlar var ordan bakabilirsin ama aynı renk bulman çok zor :(
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
motosıklette ufak tefek kılcal cızıkler var uzerınde branda kullandıgımdan dolayı
pasta cıla ıle bunları goturme sansımız var mı deneyen goren duyan ?
Hangı markanın cılasını tavsıye edersınız ?
Yaparken dıkkat etmem gerekenlerdende bahsedersenız cok makbule gecer
hocam aklında olsun motoru branda ile örtüyorsan ilk önce pamuklu bir yatak çarşafı edin onu ört ve bu biraz gergin olsun hatta bunu örttükten sonra ön çamurluğun altına, peglere ve zincir germe civatalarının oraya gerdirerek sıkıştır sonra üstüne brandanı ört. çünkü sadece branda örtersen rüzgarda hareket ettiği için boyanın üzerinde sürtünmeye neden oluyor ve zamanla çiziliyor ama dediğim gibi yaparsan alttaki çarşaf asla kımıldamıyor.
ince kılcal çizikler varsa sadece cila al pasta olmasın içinde çünkü pasta boyanın üzerinde ciddi bir işlem yapıyor. daha bu kadar taze bir motora yazık olmasın. bendeki cilanın markasını şuan hatırlayamıyorum ben çanakkaleye döndüğüm için memlekette kaldı motosikletime dair herşey :( ama zippo's nickli arkadaşta aynı markayı kullanıyordu o yardımcı olur bu konuda.
cilayı uygulamadan öncede motosikletinin yeni yıkanmış ve tamamen kuru olmasına dikkat et. eğer en ufak bir toz olursa bile bezi gezdirdiğin şekilde kılcal çiziklere neden olur. bu çizikler gece sokak lambasının altında çok belli oluyor
3M'in pasta cilası var tek kutuda.Onu kullanabilirsin.Onun linkini bulamadım ama bide şu var buda işini görür.Bu pasta cila bir aradadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75349544/detay
Meguiars pasta da olabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73342571/detay
cızıkler cok rahatsız etmıyor ama gene de ıcım gıdıyor
su ana kadar dogrudan brandayı koydum uzerıne alt katmana bırsey koymamıstım
ogrencı evınde bulabılırsem pamuklu carsaf yerlestırırım bakalım
Cıla pas sokucu balata temızleyıcı almam gerekıyor
once yıkar cılalar zıncırı temızler yaglarım komple bakıma sokarım ıns
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)