ben 3 gündür kullanamıyorum kafayı yedim
zincir pas tuttu kullanamadıgım ıcın
pas sokucu ıle adam etmem gerek havalar ısınmadan :S
ben 3 gündür kullanamıyorum kafayı yedim
zincir pas tuttu kullanamadıgım ıcın
pas sokucu ıle adam etmem gerek havalar ısınmadan :S
valla senin fotoları gördüm pek bir şey anlamadım gidip bende yapayım dedimdün gece ön tarafı biraz indirdiğimi söylemiştim ama alyan anahtarım olmadığı için gidon kollarınıda az önce motorcuya gidip anahtar isteyerek indirebildim. amortisör kollarından ne kadar indirdiğimi anlayabilirsiniz. merak edenler için yazayım; bir çok kez denedik 2 kişi bindik stopie yaptık vurma v.s hiçbir problem yok. fotolardan çok belli olmuyor ama inanılmaz derecede güzel oldu, çok daha ss görünmeye başladı cbr. özellikle kardeşime verdim o kullanırken uzaktan izledim ön inince sanki arkası yükselmiş gibi çok hoş oldu
indirmeden önceki hali(dün yağmura yakalandım motor baya pis kusura bakmayın)
sonraki hali;
tabi sonra yola çıktım 30 la giderken bir çukurdan kaçamayıp girdim ön çamurluğa çarptı daha hızlı girseydim büyük bir ihtimalle ön çamurluğu elime alırdım.görüntü sürüş zevki falan filan kişiden kişiye değişir ama aman amanda bir fark yok.
Peki çok mu indirdin acaba ? çünkü ben stopie bile yaptım arka 30 cm kalkmıştır ama ön vurmadı. gerçi çukura falan kaçsam nolur bilemem. Bu arada motor dururken cok belli olmuyor. birgün bir arkadaşina ver kullansın sende karşıdan bak, cok tatlı duruyor
5cm indirdik.fark var belli oluyor yani amortisörleri indirdikten sonra baya zorladık ama çarpma yapmıyordu,ustam yine de çukurlara dikkat et dedi ama baya derin çukura düştüm ondan oldu.yoksa her tümsekte olmaz böyle şeyler.
anladım teşekkürler. aslında bende biraz huzursuzdum 2 kişi çukurda vurursa diye içime kuşku düşüyordu. En iyisi 3 cm falan indirmek o zaman. Hem yinede orjinalinden iyi olacaktır, çünkü hep düsünüyordum; şu cbrın önü az daha alçak olsaymış keske diye. Neyse ben biraz daha yükselteyim yoksa huzursuz olucam.
Ekrem, bana sorarsan satma motorunu. Aynı şekil bende bu sene üniversiteye gidicem 3 ay oldu motor depoda üzerine binemiyorum. Sürekli arabayla geziyorum. Aklımdan satmak geçti ama yazı düşündüm arabayla geçmez güzelim yaz azcık rüzgar yememiz lazım ki sen motorunla o kadar uğraştın. Bir dünya aksesuar var üzerinde yazık etme motoruna.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Haklısınız arkadaşlar.Bu yaz yeni bi motor alabilme imkanım olsa verdiğim emeğe filanda acımam artık ama bu yaz öyle bi şansımda yok.E bütün yaz öldürseler arabaya binmem
Bu arada önü indirince gerçekten güzel gözüküyo.Kazasız belasız sürüşler dilerim herkese
Bugün cesaretimi topladım, eldiveni, kaskı aldım, giydim montumu, botumu hem ruhsatı aldım hem motosikletimi eve götürdüm. Beyler acayip mutlu oldum. Güneşli günler bizi bekler artık.
beyler iyi akşamlar cbr 125 in max hızı nedir
burda kader karadağın çektiği bir video var http://www.youtube.com/watch?v=iW9Yr...eature=related
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
iki kişi 135 gördüm
ama normal zorlanmadan gideceği 115-120 düz yolda şartlar uygun olursa
geçtiğimiz cuma okula yetişmem gerekiyordu o yüzden arka yoldan gittim ve 2 kişi 150 gösterdim. o rakamı görünce amaçsızca bir gülümseme oluştu
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)