Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx

Dün 14 şubattı , bende sevgilime beyaz gelinlik giydirdim...
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Ali direk satsaydın motoru yeni beyaz rengi geldi zaten onu alırdın Gerçekten çok güzel olmuş.Şu ön amortisörü nasıl düşürmüştün

Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ali direk satsaydın motoru yeni beyaz rengi geldi zaten onu alırdın Gerçekten çok güzel olmuş.Şu ön amortisörü nasıl düşürmüştün
    ön amasörleri düşürmek gayet basit , servise götürünce söyle , amasör kovanlarını gevşetip biraz aşağı salıp tekrar sıkacaklar
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön amasörleri düşürmek gayet basit , servise götürünce söyle , amasör kovanlarını gevşetip biraz aşağı salıp tekrar sıkacaklar
    Sağolasın Ama bunu yapınca gidondaki 2 gri parça yukarı doğru yükseliyo heralde.

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ben olayı tam anlayamadım şimdi sen motoru beyaza mı boyattın ? eğer öyleyse aynı orjinali gibi olmuş tebrikler. birde cbr 250 deki gibi tam diz kapağımıza denk gelen grenajlarda beyaz olmuş bu çok iyi bir uygulama olmuş
    son bir soru daha amortisörleri düşürünce vurma olayı yaşadın mı hiç ? eğer vurmuyorsa bende anında düşürürüm, çünkü hakkatten ön taraf biraz yüksek bizim motorlarda. bu yüzden ss ile touring arasında kalmış gibi bir görüntüsü var

Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı s.e.c adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ben olayı tam anlayamadım şimdi sen motoru beyaza mı boyattın ? eğer öyleyse aynı orjinali gibi olmuş tebrikler. birde cbr 250 deki gibi tam diz kapağımıza denk gelen grenajlarda beyaz olmuş bu çok iyi bir uygulama olmuş
    son bir soru daha amortisörleri düşürünce vurma olayı yaşadın mı hiç ? eğer vurmuyorsa bende anında düşürürüm, çünkü hakkatten ön taraf biraz yüksek bizim motorlarda. bu yüzden ss ile touring arasında kalmış gibi bir görüntüsü var
    evet beyaza boyadım motoru , teşekkürler

amasör ile bir kez vurma olayı yaşadım şimdiye kadar , o da ciddi bir hızda çukura girdim. sonrasında tek veya çift bir sıkıntı yaşamadım.

ve serviste düşürdüm zaten ön amasörleri , ustalarda katiyen bi sıkıntı olmayacagını söyledi.

normal görünümü ile yan yana koyunca ciddi bi fark oluy aslında . çamurluk ile far arası dolu dolu olması çok güzel

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

Sağolasın Ama bunu yapınca gidondaki 2 gri parça yukarı doğru yükseliyo heralde.
    ,,

aynen kardesim yukarı dogru yükseliyo ayrı bi tadı oluyo onunda , her iki motorumda da düşürdüm , ve bir yıla yakındır böyle kullanıyorum .)

Motosikleti
    teşekkürler cevap için ali. az önce bende kardeşimle sokak lambasının altında indirdim ön tarafı hakkatende çok güzel oldu foto çektim ama gece olduğu için flashın etkisini yitirmemesi açısından motorun çok yanından çekebildim. bendeki alyan anahtarlar ufak geldiği için gidonu indiremedim yarın anahtar bulup onuda halledicem

Nedved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650 F
    Benim manuel vitesli motosiklet tecrübem 3 ay önceki Honda Güvenli Sürüş Eğitimi'nden aldığım kadar. Bugün plâkamı çıkartıp bayiye gittim. Belki götürebilirim dedim eve (Gaziosmanpaşa'dan, Esenler'e) ama, 2-3 defa stop ettirdim, biraz da moralim bozuldu. Ruhsatın çıkana kadar kalsın dediler (Cuma öğlen'e kadar.) Sonra olmazsa boş bi' alanda çalışır, tanırsın motosikleti diyip moral verdiler ama. Çok canım sıkıldı be, moralim bozuldu. Sanki hiç öğrenemeyecekmişim gibi geldi. Bi' kamyonet ayarladım, Cuma günü götüreceğiz ama. Bi' de bana sorun işte çektiğimi. :(

Motosikleti
    kesinlikle öğrenirsin o konuya kafanı yorup canını sıkma kardeş. ama benim anlamadığım bir konu var honda gs eğitimlerine gittim diyorsun aslında bu eğitimi alan bir insanın motosikleti kaldıramaması çok tuhaf. yanlış anlama ama hondanın gs eğitimleri bu kadar zayıf mı ? böyle olduğunu hiç bilmiyordum, en azından motosikleti A noktasından B noktasına götürebilecek seviyeye gelmeden öğrencilerini bırakmaması gerekmez mi bu honda gs eğitiminin ?

mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    arkadaşlar egzoz konusunda defalarca 125lik motora 500-1000 lira egzoz parası vermek saçma diye belirtmeme rağmen kendi motorcumun bir önerisi beni cezbetti,aslında çokta almayı düşünmüyorum ama size de danışayım.ixil in 125 cc için ürettiği bir model sadece bizim motora özel bir egzoz değil ama 125 likler için.fiyatı da gayet uygun(komple set 300 lira)

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı mstfkrfk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar egzoz konusunda defalarca 125lik motora 500-1000 lira egzoz parası vermek saçma diye belirtmeme rağmen kendi motorcumun bir önerisi beni cezbetti,aslında çokta almayı düşünmüyorum ama size de danışayım.ixil in 125 cc için ürettiği bir model sadece bizim motora özel bir egzoz değil ama 125 likler için.fiyatı da gayet uygun(komple set 300 lira)
    http://image5.sahibinden.com/photos/...86166463lv.jpg
    http://image5.sahibinden.com/photos/...8616646puz.jpg
    Görüntüsü çok tuhaf ilk defa ixilin bu görüntüde egzostunu görüyorum.300 çok iyi.

Ben şu aralar motoru satmayı düşünüyorum.Bakalım aileyle bi konuşiyimde kabul ederlerse hemen satmayı düşünüyorum

Motosikleti
    Görüntüsü çok tuhaf ilk defa ixilin bu görüntüde egzostunu görüyorum.300 çok iyi.

Ben şu aralar motoru satmayı düşünüyorum.Bakalım aileyle bi konuşiyimde kabul ederlerse hemen satmayı düşünüyorum
    hayırdır büyüteceksin herhalde.tipi biraz garip ama çok da dandirik durmuyor.motoru satacaksan yazı bekle bence bende yaza doğru satacağım.tabii önce ne alacağıma karar vermem lazım.

Motosikleti
    dün gece ön tarafı biraz indirdiğimi söylemiştim ama alyan anahtarım olmadığı için gidon kollarınıda az önce motorcuya gidip anahtar isteyerek indirebildim. amortisör kollarından ne kadar indirdiğimi anlayabilirsiniz. merak edenler için yazayım; bir çok kez denedik 2 kişi bindik stopie yaptık vurma v.s hiçbir problem yok. fotolardan çok belli olmuyor ama inanılmaz derecede güzel oldu, çok daha ss görünmeye başladı cbr. özellikle kardeşime verdim o kullanırken uzaktan izledim ön inince sanki arkası yükselmiş gibi çok hoş oldu

Motosikleti
    2011 600F ABS
    hayırdır büyüteceksin herhalde.tipi biraz garip ama çok da dandirik durmuyor.motoru satacaksan yazı bekle bence bende yaza doğru satacağım.tabii önce ne alacağıma karar vermem lazım.
    Şuan için büyütemem aslında.Şu sıralar güzel bi fiyata verip 1 sene sonra 2. el rr düşünüyorum biriktirip ama aileme bağlı işte.Bu sene üniversiteye giricem,arabada aldım.1 sene arabayla idare ediyim diyorum.

@semih çok tatlı olmuş gerçekten

Motosikleti
    Şuan için büyütemem aslında.Şu sıralar güzel bi fiyata verip 1 sene sonra 2. el rr düşünüyorum biriktirip ama aileme bağlı işte.Bu sene üniversiteye giricem,arabada aldım.1 sene arabayla idare ediyim diyorum.

@semih çok tatlı olmuş gerçekten
    sen paranı yine biriktir motor kalsın zaten fiyatlar yükseliyor şuan satacağın fiyattan çokta aşağı satmazsın 1 sene sonra.en azından elinin altında olur.ben 2 ay motorsuz kaldım ailem arabayı verdi kafayı yedim,evden dışarı çıkmak istemiyordum.ayrıca okadar masraf yaptın motora senin yerinde olsam hiç satmam.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    sen paranı yine biriktir motor kalsın zaten fiyatlar yükseliyor şuan satacağın fiyattan çokta aşağı satmazsın 1 sene sonra.en azından elinin altında olur.ben 2 ay motorsuz kaldım ailem arabayı verdi kafayı yedim,evden dışarı çıkmak istemiyordum.ayrıca okadar masraf yaptın motora senin yerinde olsam hiç satmam.
    İşte o çok koyuyo insana zaten Tonla şey yaptım daha 4.700 km de tadına varamadan satmak istemiyorum

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    ekrem yerinde olsam satmazdım o kadar ugrastın ettın
    bende bıraz para olsa neler yapacagım motora ama elıme gecen parayla ufak tefek ıslerı halledıyorum pas sokucu zıncır yagı v.s. almam gerek su sıralar

su 300 lıralık egzos cok ıyıymıs bende dusunebılırım yaza dogru sesını dınlemek lazım
    motorda sıkıntı yaratmaz degıl mı bu egzos ? yakıt tuketımınde asırı bır fazlalık olmazsa dusunulebılır

ekrem alakasız olcak ama 4000 bakımında ne yapıldı ve kac para verdın sorması ayıp ?

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekrem yerinde olsam satmazdım o kadar ugrastın ettın
    bende bıraz para olsa neler yapacagım motora ama elıme gecen parayla ufak tefek ıslerı halledıyorum pas sokucu zıncır yagı v.s. almam gerek su sıralar

su 300 lıralık egzos cok ıyıymıs bende dusunebılırım yaza dogru sesını dınlemek lazım
    motorda sıkıntı yaratmaz degıl mı bu egzos ? yakıt tuketımınde asırı bır fazlalık olmazsa dusunulebılır

ekrem alakasız olcak ama 4000 bakımında ne yapıldı ve kac para verdın sorması ayıp ?
    Güngör de yaptırdım volkan.Hiç hatırlamıyorum ya çünkü baya oldu.Eylülde mi ne yaptırdım daha 4.700 de motor.Gerçi 3.000 de yaptırdım bakımı.
    Bakalım benimde aklımda şuan daha biçok şey var.Led sinyal aldım,gidondaki gri metal parçaların cbr logolusunu filan aldım.Şimdi mercekli xenon yaptırmayı düşünüyorum.Olursa bide egzost.Bu kadar yapmışken satarsam çok üzülürüm aslında

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    bu kadar yapmısken satma derim ben
    zaten iki yıla yeni motor alcakmıssın
    satarken o zaman suanki fiyatından max 1000 lira aza satarsın
    motorun bakımlı masallah alan yasadı

2 yıl altında motor olmus olur

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kadar yapmısken satma derim ben
    zaten iki yıla yeni motor alcakmıssın
    satarken o zaman suanki fiyatından max 1000 lira aza satarsın
    motorun bakımlı masallah alan yasadı

2 yıl altında motor olmus olur
    Doğru diyosun İnsan bunalıma giriyo kullanamayınca..2,5 ay olmuştur sürmeyeli :(

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler