Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Şubat 2012, 03:08
iyi geceler. ilkler unutlmazmış
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Reklamlar
-
11 Şubat 2012, 03:11
Zippo's adlı üyeden alıntı
Olur İlkay herşey zamanla olur.Allah beterinden saklasın.Grenaj kolay iş.Aksesuar en kolayı
Ekrem kolay dediğin gibi almak sipariş vermekte sıkıntı yok 15 günde beklerim ama biliyorsun ki servis yok kendim takmak zorundayım o biraz sıkıntı yaratıyor bende. 4000km bakımı geliyor şimdi onda kesin götürmem lazım motoru balıkesire belki o zaman taktırmaya düşünüyorum ordanda istanbula geçicem çünkü mayıs sonu
-
11 Şubat 2012, 03:11
-
11 Şubat 2012, 03:14
i.canver adlı üyeden alıntı
yahu ne güzel böyle aksesuarlar falan konuşuyorsunuz imreniyorum
daha ben grenajı değiştirmedim kırık duruyor panzotta aynı şekilde. Motordan soğudum jant şeridini bile çekmiyorum aylardır dolapta duruyor, ah bir yaz gelse de hevesim artsa gene değiştirsem grenajları falan
ilkay bu kadar canını sıkma ya cbr çok güzel bir motor ve soğunacak bir tarafı yok.tozdan topraktan görünmeyecek durumda bile olsa yolda herkesin dönüp bakacağı bir motora sahibiz.kıymetini bil motorunun.commuter sahibi olsan ne yapacaktın hiç motora binmezdin o zaman.arkadaşlar ben daha önce de bahsetmiştim ön cama film çekmek istiyorum filmi aylar önce satın aldım ama ön camı çıkartamıyorum,bilgisi olan var mı veya yakın zamanda servise uğrayacak biri öğrenebilir mi?
-
11 Şubat 2012, 03:17
unutmayalım ki bunu bulamayanlar da var ve bence çok zevkli bir makine kullanmasını bilene.
ön camı çıkartmak için malesef yan grenajları felan çıkarman gerekicek :S
-
11 Şubat 2012, 03:19
mstfkrfk adlı üyeden alıntı
ilkay bu kadar canını sıkma ya cbr çok güzel bir motor ve soğunacak bir tarafı yok.tozdan topraktan görünmeyecek durumda bile olsa yolda herkesin dönüp bakacağı bir motora sahibiz.kıymetini bil motorunun.commuter sahibi olsan ne yapacaktın hiç motora binmezdin o zaman.arkadaşlar ben daha önce de bahsetmiştim ön cama film çekmek istiyorum filmi aylar önce satın aldım ama ön camı çıkartamıyorum,bilgisi olan var mı veya yakın zamanda servise uğrayacak biri öğrenebilir mi?
Cbr 250 forumunda stepfunk nickli Can abi karbon parçaları takarken kafa grenajının ön tarafını filan söktü galiba.Bi sor istersen biliyo olabilir
-
11 Şubat 2012, 03:20
taa mart ayından bir fotoğraf cbr ı almak için honda bayii ne gitmiştik adam yeni modeller çıktı isterseniz bekleyin haftaya gelir ya da bunu size 5bin tl ye vereyim demişti , ben beklerim bi iki hafta dedim 3 ay beklemiştim hey gidi günler hey :D
-
11 Şubat 2012, 03:21
forza46 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş, cbr kirlendi desene yağmurda çamurda
mstfkrfk adlı üyeden alıntı
Eski motorumda da böyleydim ben ses geldi mi hevesim kaçıyordu, evet gerçekten motora hala bu şekilde bakıyorlar, abi 1000lik mi bu kaç gördün diyen çok burda camı sökmek için vidalar gözüküyor zaten, km saatinin oralarda çevrelerinde var sanırım onları sökünce hemen eline gelir hafif çekersen başka tutan bir yer yok, camım oynuyordu benim yüksek devirde sıktım o vidaları sabitlenmişti dene istersen bir
-
11 Şubat 2012, 03:21
Zippo's adlı üyeden alıntı
Cbr 250 forumunda stepfunk nickli Can abi karbon parçaları takarken kafa grenajının ön tarafını filan söktü galiba.Bi sor istersen biliyo olabilir
eyvallah yarın sorarım.bir fotoda ben ekleyeyim bari.
-
11 Şubat 2012, 03:22
taa mart ayından bir fotoğraf
cbr ı almak için honda bayii ne gitmiştik adam yeni modeller çıktı isterseniz bekleyin haftaya gelir ya da bunu size 5bin tl ye vereyim demişti , ben beklerim bi iki hafta dedim 3 ay beklemiştim hey gidi günler hey :D
http://c1202.hizliresim.com/u/c/2m6lk.jpg
İyiki beklemişsin dostum.Eski kasada güzel ama yeni kasa çok daha kalıplı
-
11 Şubat 2012, 03:24
Güzel gezi olmuş, cbr kirlendi desene yağmurda çamurda
Eski motorumda da böyleydim ben ses geldi mi hevesim kaçıyordu, evet gerçekten motora hala bu şekilde bakıyorlar, abi 1000lik mi bu kaç gördün diyen çok burda
camı sökmek için vidalar gözüküyor zaten, km saatinin oralarda çevrelerinde var sanırım onları sökünce hemen eline gelir hafif çekersen başka tutan bir yer yok, camım oynuyordu benim yüksek devirde sıktım o vidaları sabitlenmişti dene istersen bir
yok abi söktüm o vidaları ama gelmiyor ele baya zorladım en son kırılacak diye korktum vazgeçtim.
-
11 Şubat 2012, 03:24
-
11 Şubat 2012, 03:26
tırnakları var ben açtm inceledim komple yan grenajları söküceksin
-
11 Şubat 2012, 03:27
ben geçen hafta bir foto attım ama görmediniz galiba sayfa geçti,yeniden atalım o halde
yarın kalkınca ilk işim motoru yıkatmak sonra fotoğraf makinesini alırım evden çıkarım manzaralı yerlere çekerim bol bol fotoğraf.
-
11 Şubat 2012, 03:28
ozaman yan grenajı sökecem sonra gösterge panelinide mi indirecem daha önce biri öyle söylemişti.sonra kafa grenajını da mı indireceğim?
-
11 Şubat 2012, 03:28
-
11 Şubat 2012, 03:30
evet kardeşim hatırlıyorum sen de baya beklemiştin kahrolmuştuk resmen burda
ama hiç bişeyi bu kadar beklediğime değmemişti
bi ara umutsuzluğa kapıldım neredeyse cbf250 alıyordum Allah korumuş
bi kere cbf250 ile karşılaşırsam yolda zorlayacam performans olarak kıyaslamak istiyorum
bu arada Can abi far takmıştı sanırım , farları yanarken hiç foto koydu mu ben göremedim de kaçırmış olabilirim.
ben kıyasladım düzde teke tekte geçiyor ama o 2 kişi olnca ben 1 lastik önde gidiyorum
-
11 Şubat 2012, 03:31
ben geçen hafta bir foto attım ama görmediniz galiba sayfa geçti,yeniden atalım o halde
yarın kalkınca ilk işim motoru yıkatmak sonra fotoğraf makinesini alırım evden çıkarım manzaralı yerlere çekerim bol bol fotoğraf.
http://a1202.hizliresim.com/u/5/2g3mg.jpg
çok güzel ya deniz manzaralı yolların kıymetini bilin valla kardeşim bizim deniz yok etrafımızda dağlara doğru gidiyoruz hep o yüzden daha fazla tork istiyor insan
-
11 Şubat 2012, 03:32
evet kardeşim hatırlıyorum sen de baya beklemiştin kahrolmuştuk resmen burda
ama hiç bişeyi bu kadar beklediğime değmemişti
bi ara umutsuzluğa kapıldım neredeyse cbf250 alıyordum Allah korumuş
bi kere cbf250 ile karşılaşırsam yolda zorlayacam performans olarak kıyaslamak istiyorum
bu arada Can abi far takmıştı sanırım , farları yanarken hiç foto koydu mu ben göremedim de kaçırmış olabilirim.
Daha montajı yapmadı.2 tane benim aldığım ama benim motorun rengine uymadığı için satmak zorunda kaldığım karbon parçayı verdim Can abi'ye çok beğendi heralde onları taktı önce
-
11 Şubat 2012, 03:37
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 158 kullanıcı var. (0 üye ve 158 misafir)
Bu Konudaki Etiketler