Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    hayırlı uğurlu olsun nedved.sonunda yeni cbr cılar katılmaya başladı aramıza mutlu oldum şu forumda en son alan bendim herhalde.kazasız belasız kullanman dileğiyle.ne kadara aldın öğrenebilir miyiz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    geçenlerde bir arkadaşım 2. el son kasa turuncu gri cbr125 almıştı hatta burda bahsetmiştim. bugün suzuki bayisinin önünden geçerken onu gördüm motorun koltuklarını sökmüşler ön fren kaliperleri falan çıkmış hayırdır bir bakayım dedim. kutu içinde tiger egzostu görünce fiyatını sordum 380 tl dedi bana çok ucuz geldi ? bu rakamlara tiger alınabiliyor mu arkadaşlar ?
    daha sonra kaliperleri neden söktünüz dedim balataları gösterdi bir baktım tamamen bitmiş. sonra hemen motorun kmsini sordum 10000 i geçti dedi ama bence daha bitmemesi gerekirdi, sanırım eski sahibi biraz hor kullanmış stopie falan yapılmış o motorla bence. balataların fiyatını sordum orjinallerini bekleyemicem şimdi dedi, hem bize en yakın bayi balıkesir ve izmir olduğu için başka bir marka almışlar hatta yarışlarda kullanılan bir markaymış ama hatırlayamıyorum 60 tl miş fiyatı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

Alıntı Nedved adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba; forumu yaklaşık 3 aydır takip ediyorum ve bugün 2012 model Cbr 125 R-Beyaz Renk sahibi oldum.
    Siyah bekliyordum fakat en az 1 ay sonra ve zamlı geleceğini söylediler; bilginiz olsun

https://twitter.com/#!/evdezeytinyok...891008/photo/1
    hayırlı olsun kardeş çok güzel bir renk, bu rengi forumda ilk sen aldın sanırım. bence siyah almamakla iyi yapmışsın çünkü en ufak bir bez çiziğini bile belli ediyor kafayı yedirir adama başka fotolar koyabilme imkanın var mı ? özellikle yandan koyabilirsen çok seviniriz

Nedved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650 F
    Bugün gidip rengini inceledim; yarın öğle saatlerinde peder beyin kredi kartıyla gidip ödemeyi yapacağım.
    Bayiide satış müdürü ile Honda Eğitim Merkezi'nde beraberdik. Fakat kendisi toplantıda olduğu için görüşemedik.
    Fiyat da yani yarın belli olacak. Yarın yazarım.

Bir de bu fotoğraf var.
    https://twitter.com/#!/evdezeytinyok...609665/photo/1

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nedved hayırlı olsun

fuardan önce yeni renk gelmiş demek. Motorlar zamlı malı ama tam gaz satıcak gibi adamlar

bide 1 ay sonra bidaha zam gelicek diyolar pişmiş pişmiş

Ne dersiniz beyler motor 7.000 i olurmu bu gidişle?

Motosikleti
    CBR 650 F
    Ben 10 gün önce Mart sonunda gelecek motosikletler için talepde bulunmuştum.
    Fakat Şubat ayında gelenlerle birlikte geldi. Sürpriz oldu yani.
    Kask ve mont konusunda çok kararsızım; 1 aydır internetten inceleme yapmama rağmen.
    400,00 TL civarı Agv mi yoksa fiyatı daha uygun geçici bi 200 TL civarında GDR mi?
    Mont olarak da 200£ Revit Strada mı? Yoksa 350,00 TL civarı Hudson-Robocop mu?
    Tavsiyeniz var mı sizin?

Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nedved hayırlı olsun

fuardan önce yeni renk gelmiş demek. Motorlar zamlı malı ama tam gaz satıcak gibi adamlar

bide 1 ay sonra bidaha zam gelicek diyolar pişmiş pişmiş

Ne dersiniz beyler motor 7.000 i olurmu bu gidişle?

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Hobaa yeni renk muthis Hayirli olsun.
    Bu arada tiger egzost 380 liraya var fakat ara bey dahil degil ve alimynum boru gibi olan modellerinden.

---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:38 ----------

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hobaa yeni renk muthis Hayirli olsun.
    Bu arada tiger egzost 380 liraya var fakat ara bey dahil degil ve alimynum boru gibi olan modellerinden.
    Ara beyi hangi kafayla yazdim bilmiyorum Ara boru demek istedim

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    bence dediğin gibi 7000 olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

Merhaba; forumu yaklaşık 3 aydır takip ediyorum ve bugün 2012 model Cbr 125 R-Beyaz Renk sahibi oldum.
    Siyah bekliyordum fakat en az 1 ay sonra ve zamlı geleceğini söylediler; bilginiz olsun

https://twitter.com/#!/evdezeytinyok...891008/photo/1
    hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın inş. bu arada yeni renk çok güzelmiş seçimini beğendim açıkcası.

Motosikleti
    CBR 650 F
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    Bu rengi seçme şansım pek olmadı 1 tane gelmiş. Diğer hiç bir renk yoktu.
    Yarın öğle saatlerinde gidip ücretini ödeyeceğim; hemen teslim ederler mi sormayı unuttum.
    Galiba hayatımın en uzun gecesini geçireceğim bugün.

Alıntı Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence dediğin gibi 7000 olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın inş. bu arada yeni renk çok güzelmiş seçimini beğendim açıkcası.

Motosikleti
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    Bu rengi seçme şansım pek olmadı 1 tane gelmiş. Diğer hiç bir renk yoktu.
    Yarın öğle saatlerinde gidip ücretini ödeyeceğim; hemen teslim ederler mi sormayı unuttum.
    Galiba hayatımın en uzun gecesini geçireceğim bugün.

sabahdan motoru alacağın bayiyi ara kardeşim sen gitmeden önce yağını suyunu her şeyini ayarlasınlar ben geliyorum de. yoksa bi kaç saat kadar beklemek zorunda kalabilirsin

Motosikleti
    CBR 650 F
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim; yarın sabah arayıp hazırlamalarını söylerim. Eğer sabah 7de kapılarına dikilip beklemezsem. :D

sabahdan motoru alacağın bayiyi ara kardeşim sen gitmeden önce yağını suyunu her şeyini ayarlasınlar ben geliyorum de. yoksa bi kaç saat kadar beklemek zorunda kalabilirsin

Motosikleti
    [QUOTE=s.e.c;2575009]geçenlerde bir arkadaşım 2. el son kasa turuncu gri cbr125 almıştı hatta burda bahsetmiştim. bugün suzuki bayisinin önünden geçerken onu gördüm motorun koltuklarını sökmüşler ön fren kaliperleri falan çıkmış hayırdır bir bakayım dedim. kutu içinde tiger egzostu görünce fiyatını sordum 380 tl dedi bana çok ucuz geldi ? bu rakamlara tiger alınabiliyor mu arkadaşlar ?
    daha sonra kaliperleri neden söktünüz dedim balataları gösterdi bir baktım tamamen bitmiş. sonra hemen motorun kmsini sordum 10000 i geçti dedi ama bence daha bitmemesi gerekirdi, sanırım eski sahibi biraz hor kullanmış stopie falan yapılmış o motorla bence. balataların fiyatını sordum orjinallerini bekleyemicem şimdi dedi, hem bize en yakın bayi balıkesir ve izmir olduğu için başka bir marka almışlar hatta yarışlarda kullanılan bir markaymış ama hatırlayamıyorum 60 tl miş fiyatı.[COLOR="Silver"]

brembo olabilir mi acaba? ama pek sanmıyorum o kadar ucuz olacağını brembo markasının :S

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

Tavsiyeniz için teşekkür ederim; yarın sabah arayıp hazırlamalarını söylerim. Eğer sabah 7de kapılarına dikilip beklemezsem. :D
    ne demek kardeşim her zaman ben 5 ay 20 gün boyunca her gün bayiyi aramıştım en sonunda bir tek bana getirmişti en çok sen aradın diye. isim yazdırıldığında her aramada isminin yanına bir tik işareti koyuluyor demişti heyecanını anlayabiliyorum kardeşim zaman geçirecek şeyler bul kendine yarına kadar

Motosikleti
    CBR 125R'11
    @Nedved
    Hayirlisi olsun dostum. Yeni renklerden ilk alan sensin bence de forumda. Artik bol bol fotograflarla burayi renklendirirsin.
    Bende bilirim o beklemenin heyecanini. Surekli bayi aramalar, gelicek tarihlerin ileri ertelenmesi. Ahh ahh ne cok kahir cektik be motoru alana kadar :D

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı patriotf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Nedved
    Hayirlisi olsun dostum. Yeni renklerden ilk alan sensin bence de forumda. Artik bol bol fotograflarla burayi renklendirirsin.
    Bende bilirim o beklemenin heyecanini. Surekli bayi aramalar, gelicek tarihlerin ileri ertelenmesi. Ahh ahh ne cok kahir cektik be motoru alana kadar :D
    Belkide motorlarımız bu yüzden çok değerli Bende 2 ay beklememe rağmen kapora verdiğim bayiden alamadım.1 Günde gidip başka bayiden aldım sonra.O beklemek insanı delirtiyo.Hiç ümitli değildim vallahi yeni renk geleceğinden ama geldi.Benim gözümde motoru almadan da önce en güzel renk tri color du.Ama şuan beyazı gördüm gerçekten bi başka güzel.Nazar değmesin tekrar Nedved.

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Haa yalnız bu aradaa farkettiyseniz yeni kasanın aynalarda değişmiş

Motosikleti
    [/COLOR]Haa yalnız bu aradaa farkettiyseniz yeni kasanın aynalarda değişmiş
    sen söyleyene kadar fark etmedim renk dikkatimi çektiği için acaba daha içeri doğrumu? öyleyse bu yeni kasaların aynaları ben alırım trafikde aralardan gecerken, makas atarken vb. durumlarda biraz canımı sıkıyor 2011 aynalar. şuan ki aynaları içeriye doğru çekip iyice deponun üzerine yatıp bakmak zor geliyor yahu

Motosikleti
    2011 600F ABS
    sen söyleyene kadar fark etmedim renk dikkatimi çektiği için acaba daha içeri doğrumu? öyleyse bu yeni kasaların aynaları ben alırım trafikde aralardan gecerken, makas atarken vb. durumlarda biraz canımı sıkıyor 2011 aynalar. şuan ki aynaları içeriye doğru çekip iyice deponun üzerine yatıp bakmak zor geliyor yahu
    Görünüş olarakta çirkin zaten bizim aynalar.Ben çoktan çıkarıp 600f ayna takmıştım.Yani bu aynanın aynısı

Motosikleti
    Görünüş olarakta çirkin zaten bizim aynalar.Ben çoktan çıkarıp 600f ayna takmıştım.Yani bu aynanın aynısı
    fotoğrafı var mı yakından acaba? fiyatı nedir aynaların ben pek ilgilenemiyorum da koca gün çalıştığım için böyle aksesuarlarla

Motosikleti
    evet aynen alüminyum boru gibi olanlardandı fakat şuan tigerın sitesindeki fotoda bu egzostun dışı parlak görünürken arkadaşa gelen pütürlü mat birşey

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

[QUOTE=Ufuk İnkaya;2575135]
    Alıntı s.e.c adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçenlerde bir arkadaşım 2. el son kasa turuncu gri cbr125 almıştı hatta burda bahsetmiştim. bugün suzuki bayisinin önünden geçerken onu gördüm motorun koltuklarını sökmüşler ön fren kaliperleri falan çıkmış hayırdır bir bakayım dedim. kutu içinde tiger egzostu görünce fiyatını sordum 380 tl dedi bana çok ucuz geldi ? bu rakamlara tiger alınabiliyor mu arkadaşlar ?
    daha sonra kaliperleri neden söktünüz dedim balataları gösterdi bir baktım tamamen bitmiş. sonra hemen motorun kmsini sordum 10000 i geçti dedi ama bence daha bitmemesi gerekirdi, sanırım eski sahibi biraz hor kullanmış stopie falan yapılmış o motorla bence. balataların fiyatını sordum orjinallerini bekleyemicem şimdi dedi, hem bize en yakın bayi balıkesir ve izmir olduğu için başka bir marka almışlar hatta yarışlarda kullanılan bir markaymış ama hatırlayamıyorum 60 tl miş fiyatı.[COLOR="Silver"]

brembo olabilir mi acaba? ama pek sanmıyorum o kadar ucuz olacağını brembo markasının :S

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

ne demek kardeşim her zaman ben 5 ay 20 gün boyunca her gün bayiyi aramıştım en sonunda bir tek bana getirmişti en çok sen aradın diye. isim yazdırıldığında her aramada isminin yanına bir tik işareti koyuluyor demişti heyecanını anlayabiliyorum kardeşim zaman geçirecek şeyler bul kendine yarına kadar
    yok o kadar bilinen markalardan değildi zaten brembo, nissin, tokico gibi markalardan olsa unutmazdım biraz daha yansanayi bir firmanın ürünü olması lazım. piste çıkan motorcular için daha ulaşılabilir bir ürün.

i.canver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R
    Nedved, hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın her zaman. Renk seçimini güzel yapmışsın beyaz çok yakışmış motora gerçekten kazasız belasız.

Motosikleti
    fotoğrafı var mı yakından acaba? fiyatı nedir aynaların ben pek ilgilenemiyorum da koca gün çalıştığım için böyle aksesuarlarla
    bende alıcam o aynalardan kardeş aşağıda linkini verdiğim aynanın teki 29 tl yani 60 tl ye halledebiliyoruz ayna sorununu. zippo's nun aynalar daha kaliteli ikisi 90 tl idi bende ona sormuştum. ama bu linktekiler ile zipponunkiler birebir aynı görünümdeler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2810024/detay/

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Bu benim motordan bi görüntüsü

Önden görüntüsü şuan yok bilgisayarda ama gerideki sayfalara bakarsan bulabilirsin paylaşmıştım.

@semih.Bi fark olacağını sanmıyorum valla verme 90 lira al bu verdiğin linkten Ben biraz kazıklandım sanki benimkilerde kaliteli çıkmadı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 149 kullanıcı var. (0 üye ve 149 misafir)

Bu Konudaki Etiketler