Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    motorda izmit istanbul arası arkadan gelen ruzgar ve ıyı ıvmelenme ile 135 gördük iki kişi
    benim merak ettiğim motorlarda fren balataları ne zaman değişmeli ? balataların eskimeye başladığını nasıl anlarız yolda giderken bittiklerini nasıl anlarız ?

tecrübelilerden yardım istiyorum bu konuda
    bu arada motorum 1750 km'de su an

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende çok düşündümde bu egzostu,Türkiye'de yok.Yurtdışından getirsen gümrüğe takılcak.Bide üstüne para vericeksin almak için.En az 1.000 tl tutuyo
    Full symtem egzoz için 1000 tl fiyat normal ama yarışa girmicezki biz Hem girsek dahi CBR250 de bile 0.7 beygir getirisi var.

Slip on olsa fiyat 700 e düşecek ama full system işte. Akropoviçtede öyle anasını satayım

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    arrow sa değer diyorum zippos kardeşim benim geldiğim 3km den belli oluyor 8 9 bin devirle

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Ben kafayı yiyorum egzos konusunda zaten yavaş yavaş Türkiye'de olsa,kesinlikle bi şekilde alırımda.Yokki işte.Şeytan diyo ver 800 ü tiger'a.Hem sesi de güzel.Bizim arkadaşta vardı eski kasa repsolde slip on şekilde tiger.Onun bile sesi çok güzeldi

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    brooklynnn fren balatalarının bittiğini bakarak veya hidroliğinim azalmasından anlarsın ev basit veya fren pedalının ne kadar aşağıda tutmaya başladığına bak ortalarda fln baya yavaşlatmaya başlamış olması lazım dibine kadar basıyorsan bitmiştir dostum ama 1700de bitirmiş olamazsın balatalatı herhalde

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Ortalama ne kadar gider balatalar ?

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    zippos atla motora yaz başı gel alalım fabrikasından bi tiger sana

---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:18 ----------

aga balatalar kişiden kişiye değişir kullanıma bağlı ben 10000 km dir kullanıyorum artık yavaş yavaş değiştirsem iyi olacak diyorum

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zippos atla motora yaz başı gel alalım fabrikasından bi tiger sana

---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:18 ----------

aga balatalar kişiden kişiye değişir kullanıma bağlı ben 10000 km dir kullanıyorum artık yavaş yavaş değiştirsem iyi olacak diyorum
    Çok pahalı Gökhan ya.

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    Alıntı Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buji,hava filtresi,yağ, ve rutin bakımlar yapıldı 105 tl tuttu kardeşim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

)
    teşekürler.
    Tedbir Senden Taktir Allahtan...

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorda izmit istanbul arası arkadan gelen ruzgar ve ıyı ıvmelenme ile 135 gördük iki kişi
    benim merak ettiğim motorlarda fren balataları ne zaman değişmeli ? balataların eskimeye başladığını nasıl anlarız yolda giderken bittiklerini nasıl anlarız ?

tecrübelilerden yardım istiyorum bu konuda
    bu arada motorum 1750 km'de su an
    kardeşim ben 8000 bakımı için gittiğimde sordum ne kadar daha goturur diye 12000 km ye kadar götürür dedi ön için. arka da pek bişi yokmuş frenleme yaparken genelde kompresöre soktuğum için sanırım

Motosikleti
    CBR 125R'11
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk foto Colin Mcrea rally deki virajlar gibi uygun hava da bi en hızlı zaman turu atmak lazım Carbonlar 3m sanırım?

Yaş konusundaki kıyası 250 topiğindeki kullancı yaşına göre yaptım kimsenin yaşını eleştirmedim 20 yaşında olmak daha güzel tabi. zaten bu motorun hadef kitlesi 16-21 yaş arası kullanıcılar. Ama su soğutma enjeksiyon güzel görünüm 5-6 senelik problemsiz mazisi oluşundan Bizdki vergiler benzin pahalılığı derken her kesimden ilgi görüyor.

Ayrıca 250cc yede alternatif bi motor görüntüsünün aynı olması ve 3.000 tl fiyat avantajıyla Kullanalarda pek değerini bilmiyor. cbr125 e ninja chipi(450 tl imiş) taktırmaya çalışan arkadaşlar vardı burda ama sonra ninja 250 almanın daha mantıklı olduğuna kanat getirdi kendisi
    2011 model CBR125 ve CBR250 ciktiginda benim ikisini de alma imkanim vardi fakat aldiktan sonra kimse ogrenci harcligima zam yapmayacagi icin daha az yakan CBR125'I sectim. Tabi bi sebebi daha vardi o da senin degindigin konu. Bu 2 motorun kasasi ayni ve bu kasa 250 icin cok uygun. Ama Honda ayni kasayi 125'e de koyunca bu durumun baya exra ve mukemmel bi durum oldugunu dusunerek motorumu sectim. Nitekim suanda da bu iki motorun 2. Eldeki fiyatlarina baktigimizda bizim motor daha iyi satiyor.

Bu arada 250 cc'lerin devir-performans-guc tablosunu bulmussun, bu tablonun bizim motoru kapsayani var mi dostum? Varsa gercekten cok aydinlatici olur.

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok pahalı Gökhan ya.
    Arkadaş hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun nasıl olcak ama tiger a o parayı vereceğine al arrow bekle gelsin derim...

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun nasıl olcak ama tiger a o parayı vereceğine al arrow bekle gelsin derim...
    İste onu diyorum ya.Karnim doysun pastamin hepsi arrow a feda olsun ama tiger 365 £ fiyati ne kadar hak eder bilmiyorum.Sonucta 380 € arrow

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk foto Colin Mcrea rally deki virajlar gibi uygun hava da bi en hızlı zaman turu atmak lazım Carbonlar 3m sanırım?

Yaş konusundaki kıyası 250 topiğindeki kullancı yaşına göre yaptım kimsenin yaşını eleştirmedim 20 yaşında olmak daha güzel tabi. zaten bu motorun hadef kitlesi 16-21 yaş arası kullanıcılar. Ama su soğutma enjeksiyon güzel görünüm 5-6 senelik problemsiz mazisi oluşundan Bizdki vergiler benzin pahalılığı derken her kesimden ilgi görüyor.

Ayrıca 250cc yede alternatif bi motor görüntüsünün aynı olması ve 3.000 tl fiyat avantajıyla Kullanalarda pek değerini bilmiyor. cbr125 e ninja chipi(450 tl imiş) taktırmaya çalışan arkadaşlar vardı burda ama sonra ninja 250 almanın daha mantıklı olduğuna kanat getirdi kendisi
    bulunmaz nimet o virajlar bergamadan ayvalığa kadar devam ediyor yaklaşık 50 km. carbonlar yapıştırma olanlardan ama bilmiyorum 3m mi deniyor bunlara ? ben onları bilerek kapladım çünkü o siyah aksam çok tozlanıyor, çünkü biliyorum önüne gelen bir parmak atacak ve çizilecek o yüzden önlem almak amaçlı kapladım hemde güzel oldu. yolda tanıdık birini görüyorum duruyorum muhabbet ederken adam eliyle motorun tozlu bir yerini görüp siliyor, benim mondialında km saatini eliyle silerken çizmişti bir arkadaş sağolsun.

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    şu egzost nasıl acaba ara borusu da varmış.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51914500/detay

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    bu arada arkadaşlar son hız km arttıkça değişmiyor bugüne kadar bir çok motosiklet sahibi oldum rodaj dönemi geçirdim hiç birinde değişmedi.
    ben cbrda 1 kez 142 km/h gördüm o da 1000 km bakımından dönüşte merak ettiğim için basmıştım rüzgar arkadan esiyordu. fakat şuan 2000 km yi geçtiğim halde daha hiç 132 km/h üzerine çıkamadım. yani demek istediğim şu: ilk başlarda 120 yi geçemeyip daha sonraları 130-140 gören arkadaşlar, o an ki rüzgar ve yol durumundan dolayı yüksek hız görüyorlar. zaten öyle olmasaydı 1000 km deki motorla 142 görüp 2000 km deki motorla 132 de kalmazdım. yine aynı yol ve aynı rüzgar olsun yine 142 görürüm, motorda bir sıkıntı yok

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı serhan123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu egzost nasıl acaba ara borusu da varmış.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51914500/detay
    Eski kasa için bu.Bizim motorlarada olur ama ben tipini beğenmiyorum.

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    2010 kasaya olanlar bize olmaz mı? motor bölümü aynı sonuçta.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    balatalar konusundaki yardımlar için tesekkurler
    bır sey daha sorayım
    cbrnın orjınal balataları ne kadar soran taktıran oldu mu ? orjınal yerıne yan sanayı takan var mı ne durumda ?

Nedved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650 F
    Merhaba; forumu yaklaşık 3 aydır takip ediyorum ve bugün 2012 model Cbr 125 R-Beyaz Renk sahibi oldum.
    Siyah bekliyordum fakat en az 1 ay sonra ve zamlı geleceğini söylediler; bilginiz olsun

https://twitter.com/#!/evdezeytinyok...891008/photo/1

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 276 kullanıcı var. (0 üye ve 276 misafir)

Bu Konudaki Etiketler