...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak açıkcası Honda CBR 125R tipi ve marka olarak çok hoşuma gidiyor uzun süredir vitesli bir motora geçmeyi düşünüyorum birçok marka ve modele baktım ama Honda güvencesi yüzünde ilk vitesli tecrübemi CBR125R ile gerçekleştirmek istiyorum.Şimdi siz kullanan arkadaşlardan 1/2 tavsiyeye ihtiyacım var ?
1-) Boyum 1.75 ve kilomda 100. Bu motor altımda ufak kalır sanırım (2011 model için) ideal kilom olan 80/85'e düşmeyi düşünüyorum (düşünmekle kalmadım düşüyorumda).Şimdi aslında sorum bu yani altımda ufak kalması diyebilirsinizki kardeş git bir honda bayine otur bak İş dolayısı ile fırsat bulduğum anda hep 1/2 yere bakıyorum ama malesef daha görmek bile nasip olmadı. Yani gittiğim bayide görsem oturucam üstüne biliyorum bu boy kilo olayları forumda bir çok kişiyi boğuyor ama inanın imkanım olmadı daha. Oturduğum semtte 2 tane yeni model CBR125R görüyorum ama bir türlü tanışma sohbet imkanım olmadı jet gibi geçiyorlar hep yanımda.Sahibinden'de ilanlara bakıyorum ve geçen bir kişiyi aradım bana 95 kilo ve 1,75 boyunda olduğunu söyledi motor hayet normal duruyordu altında.
2-) Cbr125R mı ? MR 250 Destro mi ? arada kaldım
3-) Sahibinde fiyatlar oldukça yüksek ve 2. el olarak çok fazla var bu motordan bu benı endişelendiriyor.
2-)
kardeş motor sende nasıl durur bilmiyorum ama güç olarak çok tatmin etmeyebilir seni, çünkü ben 75 kg ım her bindiğimde keşke daha güçlü olsa bu alet diyorum. ama yanlış anlaşılmasın 125cc ler için gücü falan çok iyi yani diğer 125 cc lerde aynı hatta ybr 125 falan iyice güçsüz. bergamalı olsaydın gel benim motora bin derdim nerelisin ?
işte bu yüzden mr250 destro düşünebilirsin hem vitesliye yeni geçiyorsun düşme v.b durumla karşılaşırsan için yanmaz. mr 250 nin sesi harika hatta süper diyebilirim. çift silindir bir makinası var ama inan çoğu çift silindirden iyi sesi var ve boyutlarıda, gücüde sana daha iyi uyar bence. mr250 20 beygir, cbr 13 buçuk beygir çok fark edecektir.
ama honda tabiki daha kalite karar birazda senin arkadaşım
Cevabın için çok teşekkürler istanbul Anadolu yakasındayım bu sanş benimki işte buradaki 2/3 bayiye sürekli gidiyorum ama hiç göremedim daha. Ben şehir kullanımı için düşünüyorum aslında öyle hız gibi bir merakım veya ihtiyacım yok gibi şuan 150'lik Scooter'ım beni fazlası ile götürüyor (en fazla 80 görüyorum ibrede). Mr250 görmedim daha ama söylediğin gibi 2 si arasında acıkcası hala kararsızım.
BATMIYORUM arkadaş bu sabah uyandım baktım her yer kar hemen atladım motora tepe, bayır neresi varsa, nerede daha çok kar varsa sürdüm motoru. Sanki 4 çeker jipler gibi gidiyorum yanda bana bakarken yere düşen insanlar oldu. CBR 125'in en sevdiğim yanı motor hafif kaysa bile ayaklarımla kontrol edebiliyorum. Herkese tavsiye ederim çıkın karda stres atın
Herkese merhaba,bir sorum var.Sizler motorlarınızı nerede tutuyorsunuz?Bizim apartmanın kapalı otoparkı yok.Binanın içine alma şansım da yok malum.Motoru dışarıda tutmak sakıncalı olur mu?
bi sıkıntı olmaz burak ama bir branda al hergün kapat üzerini su ve güneşten korunur ayrıca çevredekilerin üzerine çıkmasını yukarıdan tükürmesini veya taş atmasını hepsini bir çırpıda halledersin.(yaşadım biliyorum)
arkadaşın da dediği gibi, üstünü güzel şekilde kapattığınız sürece sıkıntı olmaz
ben iş yerimdeki kapalı otopark da tutuyorum.dışarının soğuğu var fakat yağmuru çamuru yok
1 ayın ardından geçen gün çalıştırdım.biraz zorlandı ama tek marşa aldı -5 derecede sıkıntımız yok şükür(mondial den çektiklerimden sonra ) 2 marşa da alsa canı sağolsun koçumun )
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Çok teşekkürler arkadaşlar,şu anda yok motor.Aldıktan sonra ne yapacağımı düşündüm bir an,umarım sıkıntı çıkmaz.Keyifli sürüşler..
vay cakalaz ve ahmet arkadaşlarım da uğrarmış buralara eskilerden kim kaldı beh bu arada ahmet sen bursadamısın motoru getircem diyodun getirdin mi? Ben resim paylaştım baya geçen seneden bu sene daha çekmedim ama çekip atacağım buraya kar görün
Beyler muğla illeri çevresinde eski kasa CBR125 arıyorum. Elinde olan varsa lütfen bana ulaşsın max. bütçem 3000 tl civarı.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Az önce sattığım CBR'ın sahibi aradı Muhabbet ettik biraz...24ooo km civarında benden almıstı, 51ooo km'yi devirmiş bugün itibari ile Hala aldığım günkü gibi canavar diyor ULen seviyorum ÇİBİR lari bee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar yeni kasa cbr125 varsa hesaplı,haber verin alıcam.
Şu an bu konu içerisinde 154 kullanıcı var. (0 üye ve 154 misafir)