cbr 250r ın repsolünü gördüm nette hasta oldum ya o ne güzellik bu motordan sonra onu alabilirim
ya Hyr arkadaşalr ben onu lafın gelişi dedim ama kasteddiklerim bu çok ses çıkaranlar varya rahatsız edici ses çıkaranlar genellikle lafım onlar içindir adam 18 yaşında açmış egzostu geziyor rahatsız ediyor milleti zaten bizim burada cbr 125 ,250r grubumuz var 15 motor fethiyede geziler ypaıyoruz hepinizi beklerim..zaten genellikle bu küba motorlarda ses çıkaranları durdurup dövüyoruz sorun yok....dövüyoruz derken siz gene yanlış anlıcaksınız mesela arkadaşın telefoncu dükkanı var orada toplanıyoruz adamalar 3 4 motor kesiciye soka soka geçiyorlar .. nasıl sinir olduğumuzu anlatamam size.. işimiz yoksa takılıyoruz peşlerine sakin yerde durdurup uyarıyoruz daha sonra ters ters cvp verirse dövüyoruz.:S bakın 50 60 yaşındaki adamda küba motor kullanıyor susturucuyu takıyor geziyor adam hiç sorun yaşıyorlarmı .....HAYIR ....
olay bundan ibarettir
http://media9.dropshots.com/photos/7...218/111045.jpg
kesinlikle alacağım motor bu olmalı
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Yamaha YZF-R125 2012 model 9.150 lira olmuş
Tamam YZF güzelde okadar da değil sanki CBR125 fuarda zamlanırsa 5800 den 6050 olur en fazla...
Cbr 125 hala bi yamaha 125 değil ama yeni kasa aradaki farkı baya azalttığı gerçek. 3000 liralık veya diğer bi değişle %50 fiyat farkını hakeden ne var şuan?
Hondanın sattığı her 15 cbr a karşı 1 tane YZF bile satılmıcak gibi. Halbuki Yamaha Fiyatı 8.000 civarı rekabetçi bi fiyatta tutma yoluna gitse(Honda tüm avrupa ülkelerinden daha uygun fiyata tutuyor markanın giriş seviyesi olan bizim yumurcağı Türkiye şartlarını düşünerek) 4'e 1 oranını rahat yakalar. Etiket fiyat 7.900 olsa aradaki 1.900 farkın karşılığını dizayn ve herkezde olmayan bir motor alarak fazlasıyla almış olduğunu düşünürdü müşteri
Yamaha şu haliyle 125cc de egzotik italyan modunda takılıyor...
Şimdi SS motor düşük cc de Yamaha Türkiyede Hondadan combo yiyor bu durumda(2 hit horyuukett şeklinde) Yamaha alıcak adam 3000 im cebimde de kalabilir aslında deyip cbr125 i de listeye alırken 9000 i gözden çıkarmış adamda yine cbr250 ye aklı kayıyor. Normalde buna piyasa kuralları gereği ürününü satışta zorluk çeken marka fiyat kırıp kampanya yaparak tepki verir ve satışlarını düzene koyar. Ama Türkiyede Yamaha firması adam gibi temsil edilmenin yanından geçmediği için tam tersi tepki veriyor. Yani fiyat artışına fahiş fiyata gidiyor. Böylece 300 motor satıp edeceği karı 100 motordan çıkarmış oluyor.
Haa bunun yan etkileri ne oluyor? adam gibi hizmet alamayan ve kazık fiyatlara maruz kalan müşteriler. Peki bu firmanın umrundamı? cebi bişekil dolduktan sonra umrunda değil...
Bu fahiş fiyat işinin suyunu çıkaran Suzukide milleti kazıklayamayacağından GW250 gibi çift silindir bi naked dan bizi mahrum bırakıyor
Kapitalist sistem rekabeti sevmiyor...müşteri velinimet değil önüne ne konsa tüketicek koyun sürüsü malesef. Suzukide 30.000 lik Burgman ı 45000'e satarak ayrıcalıklı olduğunu düşünen(!) bi kesimden yolunu buluyor nasılsa
cbr 250 li yi 2 ay bekliyip gelmediğini görünce r125 yöneldim
birkaç yerle konuştuktan sonra siyahını bulamadığım için vaz geçtim
iyikide geçmişim 125 e okadar para vericektim boşu boşuna
bnde cbr 125 alacagım suan ehliyeti beklıyorm. kask mont dizlik eldiveni nerden alabılırm ist avrupada
Her işte bi hayır vardır Beyazı motorda çok seviyorum ama 2011 beyaz yzf çok berbat gerçekten şuana kadar çıkan en kötü seçenek.
Yamaha alsaydınız ikinci elde çok değer kaybının yanında elden çıkarmakda biraz problem olucaktı ilan sezonda bile 2-3 ay bekleyebilirdi . Elinizdeki Honda ise değerinde 1 hafta beklemez sezon içinde
Bizim motorlarda yag filtresi yok degil mi arkadaslar ?
evet yokmuş
yag nasıl devırdaım yapıyor pekı fıltresız ?
GP500-1st YZF-R125 meyillilerin ben dahil duygularını paylaşmışsın (ben de 3-4 gün önce gördüm). 8400'den almak için kışa kadar bekleyebilirdim; tam bir SS fonksiyonu ve kalitesi nedeniyle. Yine de bana göre 9150TL'yi haketmiyor. Gelgelelim Yamaha beni büyük bir külfetten kurtardı 740 TL'lik zammıyla.. Teşekkürler Yamaha.
blackbaron yzf nin tam ss olması ve görüntüsünün çok güzel olması konusunda haklısın. ama kalite konusunda ben son kasa cbr a göre bir üstünlüğünü göremedim. birgün imkanın olursa iki motoruda koy yanyana iyice bir incele, bence benimle aynı fikirde olursun. geçen gün hafta yzfci bir arkadaşla kısa bir gezi yaptık, sırf şu fiyat pahalılığının nedenini bulabilmek için altını üstünü inceledim ama gerçekten fark göremedim
günaydın arkadaşlar istanbul motoplus 2012 fuarına gidecek arkadaşlar var mı? Bursadan bir kaç motor gitmeyi düşünüyoruz gelecek olan varsa buradan da tanışalım orda...
nasıl yok .S
var tabikide yuvarlak bir filtre
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
zaten içimede sinmemişti r125cbr 250 lik olduğu için uzun süre satmam
ama 125 lik zamanla yeterli gelmiyebilirdi
birde sürekli 2 kişi kullandığımdan motoru 250 ye yöneldim
bi çocukla konuştum serviste cbr 125 i vardı
konuştuk yağ filtresi hakkında hatta sürekli değiştirt demişti
sandım 125liklerdede var
Şu an bu konu içerisinde 266 kullanıcı var. (0 üye ve 266 misafir)