lastik konusunda pirelli mt 75 ideal bir lastik dostum...
lastik konusunda pirelli mt 75 ideal bir lastik dostum...
Arkadaşlar.Merhaba 2012 CBR 125'TE Repsol,ve 2012 Cbr'da 1000 rr da olan tanıtım rengide eklenmiş acaba türkiyeye gelme olasılığı kaçtır.yoksa fuarda tanıtıldıktan sonramı satılacaklar ?
Teşekkürler.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
yaklaşık 300tl arka 250tl ön olması gerek dostum
arkadaş bilginizden faydalanmak için bir şey sorayım. bende cbf 150 var ama cbr 125r takas düşünüyorum. tamam ikisifarklı sınıflarda motor ama memnun kalırmıyım bilmiyorum
Cuma sabahı hava Ayvalık'ta süperdi ne poyraz, ne lodos bende çıktım motorumu yıkattım, ardından akşama kadar gezdim, yetmedi gecede çıktım dedim 2-3 tane de fotoğraf çekelim
Kardeşim ben kışın hiç kapamıyorum motoru her gün biniyorum mecburum Ayvalık'ta ufak yer her yere git gel yapmak zorundayım işlerim çıkıyor, en güzelini sen yapıyorsun hem paslanmaz motor benim dışarda kalmaktan hafif pas yapmaya başladı zincir zaten paslandı en iyisi kapalı tutmak
2012 aprilia RS4 125 tr de satışı yok mu yahu varsa da kaç para?
ilkay fotolar çok güzel olmuş gerçi kazalı yerler hiç belli olmuyor.
ekber eski kasaların piyasası düştü yeni kasalardan sonra,eski kasa alacaksanız hesaba katın.
evet gelelim problemime motoru ilk aldığım zaman bahsetmiştim zincirdeki sesten.özellikle boşa attığımda çok yüksek ve rahatsız edici bir şırıltı var.honda servisine 3 kere gitmeme rağmen sprey sıkıp yolladılar,boşluk olduğunu söylüyorum ama sallamıyorlar biz yaptık diyorlar ama 100 metre sonra tekrar başlıyor ses.ayrıca vites geçişleri de çok sert ve bazen hiç geçmiyor.büyük bir ihtimal zincirden kaynaklı dedi kendi ustam.en son hondaya tekrar gittim ve boşluk olduğunu sesin bir türlü geçmediğini söyledim.umursamaz bir tavırla bırakman lazım dedi motoru bana da motor lazım olduğu için bırakamadım pazartesi bırakacam artık zaten istanbula gidecektim 1 hafta park yerindende kurtulmuş olurum.daha önce apartmanımın altından motorumu çaldıkları için hep aklım motorda kalıyor.
Zincir sesi aynen bende de anlattıkların gibi gittim zincir yağı aldım, yağlıyorum 20 dakika bekliyorum iyice dişlilere yedirsin diye bindikten sonra diyorum oh ses yok 150-200 mt sonra hayda gene ses başlıyor zincir fazla boşta değil ilk aldığımda da böyleydi gerçi hep ses vardı.
hocam bilmiyorum durum aynı mı ama bende ki ses aşırı rahatsız edici ve yüksek ses.sanki arızalı motor kullanıyormuş gibi hissediyorum kendimi ve gerçekten ses konusunda çok takıntılıyım.daha önce cross u ilk aldığımda zincirden ses geliyor diye ön arka dişliyi ve zinciri 3 er kez değiştirdim.en son amortisörün fazla yaylanmasından kaynaklı olduğunu öğrenince amortisörüde değiştirdim.zincirden ses gelmesin
Niye alıcan niye satıcan Cbf gibi arkasaına sepet koyup kaskını montunu tıkamassın. Çepeçevre güvenlik demiri takıp düşüp kalkamassın.
Ama Görüntüsünden sürüş pozisyonundan dijital göstergelerin ambiansından çok keyif alırsın. Bide atla deve değil ama düşük devirlerde cbf biraz daha güçlü devirli kullandığında cbr daha iyidir.
Şehirler arası yollarda da + 10 +15 km son sürat avavtajın var
Üretim kalitesi ve işçilik açısındanda cbr daha iyi. Motor ömrü ve problemsizliktede
Gelgelelim cbf daha fazla çok yönlü bi motor
Bu sene gelebileceği konuşulan dijital göstergeli hornet stilindeki Cb150 de güzel bi seçenek bence
arkadaşlar fiyatı nedir aprillia nın
s.a arkadaşlar bu A2 motor ehliyetini kaç yaşında alabiliyoruz nete baktım tam doğru bi cevap bulamadım bide size sorayım dedim yakın zamanda ehliyet alan varsa söyleyebilirmi? masrafı nedir toplam kaç ayda alıyoruz kaç yaşında alıyoruz?ben trafik polisine sordum dedi 17 den gün alınca alırsın dedi motoruda ehliyet alınca alacam seviniyordum az kaldı diye şimdi diyorlar 18 den gün alınca falan diye tereddütte kaldım bende size sorayım dedim teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 233 kullanıcı var. (0 üye ve 233 misafir)