Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Aralık 2011, 13:50
İşte insan nasıl bi ses çıkacağını bilmeden de almak istemiyo.Geri iadesi olmayan bişey sonuçta.Sağol Hüseyin
Reklamlar
-
24 Aralık 2011, 13:53
Ekrem abi egzoz yerine lastik almak daha mantikli değil mi öncelik olarak yani sonuçta sağlık, yaşam söz konusu Allah muhafaza hızlıyken kaysan falan
-
24 Aralık 2011, 15:57
atilpolat adlı üyeden alıntı
Ekrem abi egzoz yerine lastik almak daha mantikli değil mi öncelik olarak yani sonuçta sağlık, yaşam söz konusu Allah muhafaza hızlıyken kaysan falan
Lastik parasını ayırdım zaten,yazı bekliyorum.Kışın motor kullanmıyorum şimdi alıpta lastikleri bekletmek mantıklı değil kardeşim.
---------- Post added at 12:06 ---------- Previous post was at 11:58 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66058523/detay
Araboru filan dahil ama nasıl uydurulur acaba
---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 12:06 ----------
http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CBR-...item1e67abc63c
-
24 Aralık 2011, 16:08
Zippo's adlı üyeden alıntı
gerçekten hiçmi kullanmıyorusunuz yoksa yağmurlu karlı havalardadamı kullanmıyorsunuz taş olsa çatlar ben kuru havalarda dondursada 1 tur atıyorum dayanamıyıp :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
24 Aralık 2011, 16:11
alper150zc adlı üyeden alıntı
gerçekten hiçmi kullanmıyorusunuz yoksa yağmurlu karlı havalardadamı kullanmıyorsunuz taş olsa çatlar ben kuru havalarda dondursada 1 tur atıyorum dayanamıyıp :D
Yok yok yağmurlu karlı havalarda yani Zemin kuru olsun istiyosa -10 derece olsun farketmez benim için.Islak zeminde güvenmiyorum lastiklerime
-
25 Aralık 2011, 17:19
Bugün motoru yıkamacıya götürdüm köpük su vurdurdum kaldırdım.Daha da kullanmam heralde havalar çok kötü.Aldığımdan beri ilk defa tazikli su vurdurdum acaba bi zararı olur mu
-
25 Aralık 2011, 17:24
Bugün motoru yıkamacıya götürdüm köpük su vurdurdum kaldırdım.Daha da kullanmam heralde havalar çok kötü.Aldığımdan beri ilk defa tazikli su vurdurdum acaba bi zararı olur mu
Olmaz Ekrem ben her cumartesi köpük + tazyikli su vurduruyorum hiç bir sıkıntı yok daha
-
25 Aralık 2011, 17:29
i.canver adlı üyeden alıntı
Olmaz Ekrem ben her cumartesi köpük + tazyikli su vurduruyorum hiç bir sıkıntı yok daha
Stickerlar filan kalkar mı acaba.Çünkü arka jantın birinde yıkamadan sonra jant şeridi söküldü bazı yerleri
-
25 Aralık 2011, 17:33
Stickerlar filan kalkar mı acaba.Çünkü arka jantın birinde yıkamadan sonra jant şeridi söküldü bazı yerleri
Yok yahu olmaz bir şey ama jant şeridine bir şey diyemem o kalkabilir ben elimle kazıyorum genede 125r yazısını çıkartamadım kırık grenaj biraz sallandı o kadar
-
25 Aralık 2011, 18:40
Arkadaşlar malatya'da honda bayii yok. Buradaki motosiklet firmaları getiremeyeceklerini söylediler. Acaba aynı sorunu yaşayan var mı aramızda? Nasıl getirtebilirim acaba?
-
25 Aralık 2011, 23:26
-
25 Aralık 2011, 23:40
s.e.c adlı üyeden alıntı
önder ben bergamalıyım bizim ordada yok honda bayii, bize en yakın izmir ve balıkesirde var fakat stokta cbr yoktu bizde istanbul aneste bulduk burdan parayı yatırdık kargoyla adrese teslim aldık
zippo sonradan yapılan jant stickerları gibi yapıştırmaları tazikli su çıkarabilir ama orjinal yazılarını istesende tazikli suyla çıkaramazsın
bu arada hangi başlıkta okuduğumu hatırlamıyorum ama tazikli suyla motorun devrildiğini söyleyenler vardı
bunu espiri olarak alıyorum nasıl becerebilir bi insan bunu ya bisiklet mi yıkıyorsun
sonra arabayı bile tazikli suyla yıkamaya korkcak millet devrilir diye :D
Ama gerçekten az kalsın benimkide devriliyordu.
Kaskımı satıyorum arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8826148/detay/
-
25 Aralık 2011, 23:47
M beden olsa alırdım güzel kask
Arkadaşlar servislere gidip geldiğiniz için bilirsiniz diye tahmin ediyorum istanbuldaki bayilerin alinde cbr 125 varmı stokta ?
-
25 Aralık 2011, 23:54
mrsago adlı üyeden alıntı
M beden olsa alırdım güzel kask
Arkadaşlar servislere gidip geldiğiniz için bilirsiniz diye tahmin ediyorum istanbuldaki bayilerin alinde cbr 125 varmı stokta ?
Ben anes'ten, hatay'dan ve g.antep'den sordum ocak-şubat gibi gelecek dediler...
bu arada semih, bilgi için çok teşekkür ederim
-
25 Aralık 2011, 23:57
onderotlu adlı üyeden alıntı
Ben anes'ten, hatay'dan ve g.antep'den sordum ocak-şubat gibi gelecek dediler...
bu arada semih, bilgi için çok teşekkür ederim
Anlaşılan fuar zamanına kalacak benim iş durum onu gösteriyor
-
26 Aralık 2011, 20:01
Arkadaşlar selam bende cbr125 kullanıcısıyım aslında sızı ara sıra takıp edıyorum ancak iş yoğunluğundan pek fırsat bulamıyorum yazmaya bende motoru makına ıle yıkıyorum yınede cok yakından tutmayın derım zaten ılac vurunca dokuluyor kırler ancak o arka farın uzerındekı honda yazısı su vurunca yakından yarısı koptu bende hepsını soktum mecbur o gunden berı cok yakından tutmuyorum grenaj kısımlarına
Arkadaslar ben bunu daha öncede defalarca yazdım motor arayan bekleyen arkadaslara ama pek ılgılenen olmadı tabı dedıgım cbr lar hep satıldı en son 2 tane daha geldı bırı satıldı suanda düzcede benım aldıgım yerde Dadaş Motor A.Ş. de var turuncu rengi sahibini bekliyor ilgilenenlere duyrulur...
Aslında site üyeliğim 2007 yılı o zamanlar asya 19a kullanıyorduk cok guzel gezılerımız tanısmalarımız olmustu güzel günlerdi
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
26 Aralık 2011, 22:28
Arkadaşlar bende arka lastiği değiştirmek istiyorum geniş takmak istiyorum..Önereceğiniz lastik ölçüleri + marka var mı? Çok pahalı olsunda istemiyorum.Teşekkürler
-
26 Aralık 2011, 22:31
KickeR adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende arka lastiği değiştirmek istiyorum geniş takmak istiyorum..Önereceğiniz lastik ölçüleri + marka var mı? Çok pahalı olsunda istemiyorum.Teşekkürler
Eski kasaya maximum 130 takabilirsiniz.Ama görüntü olarak yine aynı olur
-
26 Aralık 2011, 22:45
Eski kasaya maximum 130 takabilirsiniz.Ama görüntü olarak yine aynı olur
Teşekkürler...Önerdiğiniz marka varmı ve tam ölçüleri ne oluyor motor yakınımda değilde şuan bakamıorm :S
-
26 Aralık 2011, 22:47
KickeR adlı üyeden alıntı
Teşekkürler...Önerdiğiniz marka varmı ve tam ölçüleri ne oluyor motor yakınımda değilde şuan bakamıorm :S
130-80-17 Michelin Pilot activ öneririm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 175 kullanıcı var. (0 üye ve 175 misafir)
Bu Konudaki Etiketler