Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Aralık 2011, 17:13
Benim de ilk motorum cbr125 olacak uzunca bir süre araştırdım
bence elinden geliyorsa sıfır al ne olacaksa sende olsun. ilk motor sonuçta yeri ayrı olacak
Reklamlar
-
22 Aralık 2011, 17:42
onderotlu adlı üyeden alıntı
Benim de ilk motorum cbr125 olacak uzunca bir süre araştırdım
bence elinden geliyorsa sıfır al ne olacaksa sende olsun. ilk motor sonuçta yeri ayrı olacak
bi süredir para biriktiriyordum sıfır alabilirim. dediğin gibi ilk göz ağrısı olucak ama olurda bişicik olursa uykularım kaçarmı die düşünüorum
şimdi bile daha ortada motor yok bişi yok sürekli rüyalarımda okadar çok düşünüyorum ve heyecanlanıyorumki doğal olarak bilinç altıma yansıyo durum
hayır insanın uyuma amacı dinlenmek ben daha bi yorgun uyanıyorum
-
22 Aralık 2011, 17:47
merhabalar arkadaslar
boyum biraz kısa 1.65 kılo 57 yas 18 ehlıyetım var ılk motorum 150cc scooterdı sattm vıteslı almak ıcın kendıme guvenemedım aynı scooterdan tekrar aldm ama artık vıteslı motor kullanmak ıstıyorum tecrubem pek yok herhangı bı egıtım almadm forumdan edindiğim bilgiler dahılınde surdum hep motorumu 20bin fln yapmısımdır motor ustunde istanbul trafıgınde cok kullandım scooter ama hıc vıteslı surmedm cbr 125 r yada racer 200le baslamak ıstıyorum ama boyum yuzunden korkuyorum hep :D tebrubelı arkadaslar ne der bu durumda sele yukseklıgını alçaltma sansım varmı cok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevınırım
:thumleft: Birgün herkez tek teker yapacak :thumleft:
-
22 Aralık 2011, 22:52
arkadaşlar cbr 1100 xx alacağım için 2011 model turuncu cbr 125 r mı satıyorum bilginize...
ilanmıda şu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7468988/detay/
Tavuk döner ben yolumdan dönmem
Az çene, çok sürüş
-
22 Aralık 2011, 23:06
mugecetin adlı üyeden alıntı
bi süredir para biriktiriyordum sıfır alabilirim. dediğin gibi ilk göz ağrısı olucak ama olurda bişicik olursa uykularım kaçarmı die düşünüorum
şimdi bile daha ortada motor yok bişi yok sürekli rüyalarımda okadar çok düşünüyorum ve heyecanlanıyorumki doğal olarak bilinç altıma yansıyo durum
hayır insanın uyuma amacı dinlenmek ben daha bi yorgun uyanıyorum
demekki bunu yaşayan birtek ben değilmişim ben artık yolda yürürken motorla olsa şurdan giderim, bu viraj şöyle dönülür falan diye düşünmeye başladım
inşallah kazasız bezasız layıkıyla sürebiliriz
arkadaşlar 2012 cbr125 fotoğraflarını gördünüz sanırım. acaba yılbaşından sonra siparişi versek o motorlar mı gelecek??
-
22 Aralık 2011, 23:12
demekki bunu yaşayan birtek ben değilmişim
ben artık yolda yürürken motorla olsa şurdan giderim, bu viraj şöyle dönülür falan diye düşünmeye başladım
arkadaşlar 2012 cbr125 fotoğraflarını gördünüz sanırım. acaba yılbaşından sonra siparişi versek o motorlar mı gelecek??
Keşke gelse,Türkiye'ye gelmez.
-
22 Aralık 2011, 23:17
Bende CBR 125i aldım arkadaşlar aranızdayım..Önceki motorum simson 51s ))) İyi akşamlar herkeze...
-
22 Aralık 2011, 23:19
o zaman eski siyah hayaline devam
-
23 Aralık 2011, 09:27
KickeR adlı üyeden alıntı
Bende CBR 125i aldım arkadaşlar aranızdayım..Önceki motorum simson 51s
))) İyi akşamlar herkeze...
Hayirli ugurlu olsun,tekerin duz bassin kazasiz belasiz dostum
-
23 Aralık 2011, 11:11
demekki bunu yaşayan birtek ben değilmişim
ben artık yolda yürürken motorla olsa şurdan giderim, bu viraj şöyle dönülür falan diye düşünmeye başladım
aynen ya.. hayır bi insan kendini bu kadarmı gazlar.. ben yaza nire nire giderim planları bile yapıyorum vay arkadaş kendi azmime şaşıyorum walla
---------- Post added at 09:11 ---------- Previous post was at 09:08 ----------
KickeR adlı üyeden alıntı
Bende CBR 125i aldım arkadaşlar aranızdayım..Önceki motorum simson 51s
))) İyi akşamlar herkeze...
hayırlı olsun bende aynı duyguları paylaşacağım inşallah yakında..
-
23 Aralık 2011, 19:55
merhaba arkadaşlar
bende cbr125 cıler olarak aranıza katıldım.4 ay odu motorumu alalı ama hava şartlarından dolayı pek kullandım sayılmaz. yardımlarınızı her zaman beklıyorum bu arada 4 aydır takıp edıyorum bu formu
-
24 Aralık 2011, 01:43
Teşekkürler arkadaşlar...Umarım sizde aradığınız cbr'ı bulursunuz 2.el yada 0 ))
-
24 Aralık 2011, 02:01
bi aksilik olmazsa martta gelecek olan partiden sipariş verip innovadan(87,000) müsademi isteyeceğim.honda maratonuna cbr125r la devam edecegim insallah...
-
24 Aralık 2011, 02:30
Arkadaşlar çok güzel yoshi egzost buldum fakat araboru yok,nerde yaptırabilirim ne kadar tutar
-
24 Aralık 2011, 12:58
Egzost bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2269341/detay/
Araboruyu nerde yaptırabilirim ne kadar tutar diye mesaj attım kendisine.Sağolsun ilgili bi satıcı.Fakat pek anlamadığım işler bunlar.Şöyle bir cevap verdi
Sadece kaynak yaptırabilirmisin?Egzozu aldıktan sonra,aldığın egzozla orjinal egzoz üzerinden ölçü alınır.Gereken yerden kesildikten sonra askıya geçici sabitlenip flanşı bir-iki punto atılarak sabitlenir.Egzozu sökerek kaynak işi bitirilir ve egzoz boyasıyla siyaha boyanır(NOT:Boyadan önce 800 numaralı zımpara ile zımparalanırsa boya atmaz ve ek yeri görünmez).Sonra montaj kalıcı olarak tamamlanır.Ses tatmin etmezse dilediğiniz zaman 3 vida ile arka kapak altındaki filitreyi çıkardığınızda %30 civarında bir ses daha alırsınız.
-
24 Aralık 2011, 13:15
Zippo's adlı üyeden alıntı
Egzost bu
Araboruyu nerde yaptırabilirim ne kadar tutar diye mesaj attım kendisine.Sağolsun ilgili bi satıcı.Fakat pek anlamadığım işler bunlar.Şöyle bir cevap verdi
Sadece kaynak yaptırabilirmisin?Egzozu aldıktan sonra,aldığın egzozla orjinal egzoz üzerinden ölçü alınır.Gereken yerden kesildikten sonra askıya geçici sabitlenip flanşı bir-iki punto atılarak sabitlenir.Egzozu sökerek kaynak işi bitirilir ve egzoz boyasıyla siyaha boyanır(NOT:Boyadan önce 800 numaralı zımpara ile zımparalanırsa boya atmaz ve ek yeri görünmez).Sonra montaj kalıcı olarak tamamlanır.Ses tatmin etmezse dilediğiniz zaman 3 vida ile arka kapak altındaki filitreyi çıkardığınızda %30 civarında bir ses daha alırsınız.
arrow kadar iyi mi abi, paran boşa gitmesin
-
24 Aralık 2011, 13:23
atilpolat adlı üyeden alıntı
arrow kadar iyi mi abi, paran boşa gitmesin
Arrow kadar iyi olamaz tabiki ama arrow çok cep yakıyo.Parası sorun Türkiye'ye getirmesi sorun.Kargo maliyetiyle 1milyar gibi rakamlar tutuyo.Ufak bi araştırma yaptım youtube da şöyle bi video buldum.
http://www.youtube.com/watch?v=n-WIAYGUR5A
Şunun gibi bir ses verir diye düşünüyorum
-
24 Aralık 2011, 13:29
Arrow kadar iyi olamaz tabiki ama arrow çok cep yakıyo.Parası sorun Türkiye'ye getirmesi sorun.Kargo maliyetiyle 1milyar gibi rakamlar tutuyo.Ufak bi araştırma yaptım youtube da şöyle bi video buldum.
http://www.youtube.com/watch?v=n-WIAYGUR5A
Şunun gibi bir ses verir diye düşünüyorum
güzel egzoz seside iyi en azından motorun çalıştıgını anlıyo insan benm 250r'a da düşünmeye başladım
-
24 Aralık 2011, 13:36
yashukawa adlı üyeden alıntı
güzel egzoz seside iyi en azından motorun çalıştıgını anlıyo insan benm 250r'a da düşünmeye başladım
Çok güzel egzostlar varda fiyatlar çok uçuk
-
24 Aralık 2011, 13:47
Egzost bu
Boru işi kolay ya. Kendi orjinal egzozunu götür aynısını yaparlar sanayide egzozcuda problem olmaz çok fazla bişeyde tutacağını sanmıyorum. Egzoz güzel ben beğendim seside iyi al kurtul. Ben yakışacağını düşünüyorum. Hakkında hayırlısı dostum.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 140 kullanıcı var. (0 üye ve 140 misafir)
Bu Konudaki Etiketler