arkadaşlar şimdi honda bayisini aradım fabrikalarında bile olmadığını söyledi 2007. Bende geldiğin de motoruu benii bilgilendirirmisiniz dedim ilk müşteriniz olcağımı söyledim not aldılar pazartesi bana döneceklermiş sipariş listesinin başına yazdırayım kendimi bakalım ne diycekler
bende biraz önce Honda'nın Müşteri Hizmetlerini aradım.2007 model 125r ı getirmeyi düşünüyomusunuz diye (çünkü forumdan bazı arkadaşlar gelmez diyolar) pazartesi dönüş yapıcaklar bana, sizleri de bilgilendiririm
@repsolcu Arkadaşım ben tahmini en yüksek fiyatı söylemiştim 7 diye
ama zannetmem 6-6500 gibi biraz sinyaller daha kaliteli duruyor fiyatı arttırır enjeksiyon war karburatör yok enjeksion daha pağlıdır kafa grenajı war bide
zaten parasında değilim makinanın göz kamaştırıcı cbr yahuu
aynısını bana da dediler bende aradım.tel numaramı aldılar pazartesi günü arıcaklarmış beni de ilk kimi ararsa yeni bi konu açıp burda duyursun.tmm mı arkadaşlar.bende bekliyorum eğer gelmezse tr ye bende alıcam eski kasasını
bende yazdırcam hemde en başa.çabuk gelsin dicem çok bekleyen var dicem pazartesi beni de arıcaklarmış bakalım ne dicekler. hayal kırıklığı olmasın da
YAMAHA XMAX 250
olmassa imza kanpanyası başlatırız
biras sabır diorum sabret arkadaşım
aga sabır diyosun da okadar hazırladım ki kendimi kasımda alıyodum yaa.şimdi nasıl bekliim en az 4-5 ay.kafayı yicem offf
YAMAHA XMAX 250
hocam hiç sorma bende olcaktım ama ne planlarım wardı aynen
yenisini görünce zaten eskisine bakmam bilee bambaşka yapmışlar
bekleyen derwiş miydi muradınada ermişmiydii yada eremeden gebermişmiydii
aman aman gelir tesbih çek biras
şahsen ben beklıorum zaten sezon bitti alsan nekadar binebilceksin karda kışta motora öyle awut kendini bende öle yapıorum
yok arkadaşlar bu kış nasıl geçecek sizin adınıza bilemem nakavt oldu cbr tutkunları ALLAH (cc) sabır versin
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Ya öldüm öldüm dirildim yaa... Salı günü motoru üzerime alıyorum , yani benim cbr'ı... Ama şimdiden buraya yazıyorum mayıs ayında daha bu motorun taksitleri bitmemişken o motoru gidip almayan noolsun ,satcam bunu da Aşık oldum yaaa Hep derdim cbr125 soora daha iyi bi motora terfi ederim diye , demekki yine cbr125r'a terfi etcekmişiz
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tabi 2007 konusu girince araya beni unuttunuz...
bir de listeye eklerseniz sevinirim... şimdiden teşekkür ederim...
bu arada yeni model hakkaten çok güzelmiş(renkler, enjeksiyon olayı ve ön grenaj)zaten gerisi aynı genelde... ama benim cbr ım kadar güzel değil (çünkü o benim cbr ım)
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
selamlar herkese
bence cok fazla fıyat farkı olmaz yenı kasayla eskı kasa arasında
7 mılyar fln saka gıbı rakamlar yanı
max 6 ya cıkar(kı o bıle fazla)
bugun sagdakı grenajı tutan parça kırılmıs
nası oldu anlamadım bugun farkettım
naapcam bılmıorum artık tahmınen o tek parça bişidir grenaj degısımı zorunda kalcam
tabıkı degıstıremem)
zaten sol arka sınyalımede bısı olmus ayagı carpmıs sanırım kız arkımın hafıf yerınden cıkmıs gercı ona ledlı sınyal takıcam belkı ama
sınır bozucu seyler bunlar
özellıkle grenaj..:((
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
benm grenajlar aldıgmda teki kırıktı iki gün sonrada digeri kırıldı.. ama şimdiye kadar bir zararını görmedim.. sinyaller konusundada hakılsın teki 130 ytl.. sinyallerin bu kadar pahalı olmasının sebebi ise 1000 RR ın sinyallerini kullanmalarından kaynaklanıyor.. acaba bendemi deiştirsem ne yapsam..
CBR 600F Honda,
abi bayramdan önce alıom artık dayanamm ben 2007 ye bekleyemem yani olmaz valla binmem lazım biran önce hem önümüz bayram
ne bincez bayramda öbürkü bozuk
bence sabret azcık yeni kasaya bin önümüz kış zaten
nekadar binebilirsinki motora ii düşün derim arkadaşım
bide sonradan üzülmeside war yeni kasayı gördüğünde
abi burası aydın kışı soğuk olmuo kışın binmek daha zevkli benim için yeni kasanın ön grenajı uydururuz artık 2006 ya çareler tükenmez abi
zararın oldugundan degıl ya
gozume batıyo lanet şey
bundan sorakı motorum grenajsız olacak arkadaşl
bı plastık parcasına okadar para vermem
sınyallere hıc degınmıyorum zaten
15 euroya heın gerıckeden alcam 2 tane
degıstırcem
3500 km deyım sımdı
heralde ay sonuna dogru 4000 bakımına gıderım
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)