Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Aralık 2011, 20:28
Honda gerçekten insana çile çektiriyor bile bile kampanya çıkarttılar ortada cbr motor yok millet dandik cbfleri alsın diye ellerinde kaldı diye 1 ay süre vermiş birde kampanyaya bize şubatta motor gelicek diyorlar biz yararlanamıcaz anlaşılan zaten yararımıza birşey yapsalar şaşardım.
Reklamlar
-
10 Aralık 2011, 21:28
Ben CBR125'i Ankara Efe honda'dan iki hafta önce aldığımda Axcess karta vade farksız 12 ay taksit imkanı vardı. Bende o şekilde aldım.
-
10 Aralık 2011, 21:40
nutalien adlı üyeden alıntı
Ben CBR125'i Ankara Efe honda'dan iki hafta önce aldığımda Axcess karta vade farksız 12 ay taksit imkanı vardı. Bende o şekilde aldım.
hayırlı olsun hocam,daha millet motor bulamıyor.arayan buluyor demek ki. :D
-
10 Aralık 2011, 21:48
mstfkrfk adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun hocam,daha millet motor bulamıyor.arayan buluyor demek ki. :D
Benimki tesadüf oldu. Daha önce babam aramıştı ellerinde siyah renk yoktu. Bir-iki hafta sonra şahsen gittim. Depoda siyah renk olduğunu söylediler. Kapora verdim bir iki gün içinde de ücretini ödedim.
Ben beklemiyordum açıkçası motoru almayı.Ehliyetim henüz yok. İlerde siyah renk bulmak zor olur diye hemen aldım.Motora alıştım. Her ne kadar trafiğe çıkmasamda CBR125 sürmek gerçekten çok güzel. İlk motorumdan çok memnunum.
-
11 Aralık 2011, 19:50
-
11 Aralık 2011, 19:50
mrb arkadaslar evet cbr 125 baslangic icin ideal bi motor tabi onun 13.3 hp lik gucunun farkinda olup beklentilerinizide o seviyede tuttuğunuz sürece...
bu arada uzun bi sure sonra hafta sonluguna memleketime gelmemin ardindan 80 km lik kisa bi gezi yaptim cumartesi cbr ile pazarda kendi motorum mondial 150 mc ile
Uploaded with ImageShack.us
-
11 Aralık 2011, 23:40
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...058523/detay/?
Bu egzost hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar,bir sorun yaratır mı ?
-
11 Aralık 2011, 23:54
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
11 Aralık 2011, 23:57
syn022 adlı üyeden alıntı
Ekrem, aslında egzoz güzel görünüyor. Senin alete de yakışır ama. Ya sesi istediğin gibi çıkmazsa. Gerçi güzeldir bunun sesi
Yakın biryer olsa git taktır dene ama İzmir'e de ha diyince gidilmez ki
Vallahi sesten yana pek bi şüphem yok açıkçası Two Brothers iyi ses verir.Fakat şu her modele uyumlu olayını anlayamadım.Pekte anlamam bu işlerden,sanırım bu sadece egzost,borusu yok.Bunun eksisi artısı nedir acaba ?
Aa varmış pardon Açıkçası çok aklımı çeldi şimdi.Sadece arrow egzostu getirmek yurtdışından kargoyla 1000 tlye patlıyo.Bunla biraz pazarlık yapıp alsam çok güzel olur.
http://www.youtube.com/watch?v=7fxxfMYcmjQ
-
12 Aralık 2011, 00:09
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7195955/detay/
Bu ilan hakkında ne düşünüyorsunuz? Burdan birinin mi ?
-
12 Aralık 2011, 00:12
Doobly adlı üyeden alıntı
Burdan değil sanırım,fakat kaçırılmaz bence.
-
12 Aralık 2011, 00:16
Egzoz olmasasa olmazınsa illa takılıcaksa günahı neyse verilip arrow derim. Motor için özel dizayn adilmiş devirlere göre ses tonu üzerinde ince ayarlar yapılmış sonuçta
Ses olarak arrow hakikaten çok iyi zaten
Ekrem bu arada sende anesten aldığın için soruyorum servis bakım kitapçığı ve imzalı garnti belgesi sana teslim edildimi?
Bana ikisinide vermediler. Ben tabi ilk partiden alanlardanım 1000 bakımından önce sevis bakım katapçığı sordum elimizde yok dediler. Garanti belgesinide bakımları orda yaptırdığımdan çok takmadım ama Yazın falan izmirde motora bişey olsa başka bayiye derdimi anlatamıyıcam
-
12 Aralık 2011, 00:21
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Egzoz olmasasa olmazınsa illa takılıcaksa günahı neyse verilip arrow derim. Motor için özel dizayn adilmiş devirlere göre ses tonu üzerinde ince ayarlar yapılmış sonuçta
Ekrem bu arada sende anesten aldığın için soruyorum servis bakım kitapçığı ve imzalı garnti belgesi sana teslim edildimi?
Bana ikisinide vermediler. Ben tabi ilk partiden alanlardanım 1000 bakımından önce sevis bakım katapçığı sordum elimizde yok dediler. Garanti belgesinide bakımları orda yaptırdığımdan çok takmadım ama Yazın falan izmirde motora bişey olsa başka bayiye derdimi anlatamıyıcam
bana kitapçık veya garanti belgesi verilmedi istanbuldan aldım fakat adana da ki servise gidiyorum sistemden hemen çıkıyor isimle.istanbulu aradığımda da gerek yok dedi bütün servislerde bilgiler var dedi.
-
12 Aralık 2011, 00:22
Verdiler dostum ikisinide.
Motorda görsel olarak yapacağım herşeyi yaptım Egzost motoru aldığımdan beri düşünüyorum.Fakat yurtdışından getirmek bi dert,kargosu bi dert,fiyatı bi dert.Bu two brothers'ın 0'ı 960 küsür.Hemen hemen aynı arrow la.Seside güzel.Bunu şöyle 600-650 ye alsam güzel olur.Kargo derdi olmaz bişeyi olmaz.Bu olmazsa egzos almayı düşünmüyorum.Todayimi 1200e satıcam,o paranın hepsini egzosta vermek istemiyorum
-
12 Aralık 2011, 00:26
Benim alette de yok onlar. Aldığım kişiye sordum. Sadece fatura ve ingilizce kullanım klavuzu var dedi. Bilerek mi vermiyorlar acaba?
---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:24 ----------
Zippo's adlı üyeden alıntı
Verdiler dostum ikisinide.
Motorda görsel olarak yapacağım herşeyi yaptım
Egzost motoru aldığımdan beri düşünüyorum.Fakat yurtdışından getirmek bi dert,kargosu bi dert,fiyatı bi dert.Bu two brothers'ın 0'ı 960 küsür.Hemen hemen aynı arrow la.Seside güzel.Bunu şöyle 600-650 ye alsam güzel olur.Kargo derdi olmaz bişeyi olmaz.Bu olmazsa egzos almayı düşünmüyorum.Todayimi 1200e satıcam,o paranın hepsini egzosta vermek istemiyorum
Today'da sorun mu var? 1.200 biraz az değil mi? Tabi yine sen bilirsin ama.
-
12 Aralık 2011, 00:35
Benim alette de yok onlar. Aldığım kişiye sordum. Sadece fatura ve ingilizce kullanım klavuzu var dedi. Bilerek mi vermiyorlar acaba?
Maşallahı var bi sıkıntısı yok Grenajlar sorunlu biraz.Sol grenaj baya çizik,ön grenaj çatlak,çamurluk çatlak,arka sol sinyali japonla tutturdum.2007 model 10 binde.
-
12 Aralık 2011, 00:56
Anessteki patron vardı onla muhattap oldum adam öyle bi havadaki ben yılda 500 tane 125-150 lik satıuorum kitapçıkla belgeyle meşgul etme beni tarzında bornozla piposu eksik Neyse çökücem yakında üstüne lan bu ne saygısızlık bakkaldan tofitamı alıyoz
Maşallahı var bi sıkıntısı yok
Grenajlar sorunlu biraz.Sol grenaj baya çizik,ön grenaj çatlak,çamurluk çatlak,arka sol sinyali japonla tutturdum.2007 model 10 binde.
bücürük ne renk? gri de gri de olmadı sarı de Todayde parça sıkıntısı varmı peki. grenaj olarak görsel olarak değişmesi gereken masrafı ne kadardır?
Ulen ne yazmışım herşey birbirine girmiş
-
12 Aralık 2011, 01:04
Maşallahı var bi sıkıntısı yok
Grenajlar sorunlu biraz.Sol grenaj baya çizik,ön grenaj çatlak,çamurluk çatlak,arka sol sinyali japonla tutturdum.2007 model 10 binde.
Halledilir onlar ya. Sorun olmaz yeter ki yürürde sıkıntı olmasın. Bana sorarsan 2.000'den koy sahibinden.com'a. Ölü gitmesin. 2000 lira 1 egzoz, 1 takım xenon ve bilimum aksesuar demek
-
12 Aralık 2011, 01:06
ekrem sanırım ilk sahibi sensin gerçekten 2000 e filan rahat gider ya çin malı scooterları 1300 e satıyorlar.
-
12 Aralık 2011, 01:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 266 kullanıcı var. (0 üye ve 266 misafir)
Bu Konudaki Etiketler