Selam arkadaslar
Iki gun once ehliyetimi aldim ve onumde hicbir engel kalmadi istedigim yere gidebilirim artik
Dun aksam ciktim gezdim dolastim 50 km civari yol yaptim ve daha onceki dusuncelerimin dogru olduguna Karar verdim
Cbr 125 baslangic motoru olarak ideal bir motordur aksi iddia edilemez parasini sonuna kadar hakediyor
Halen daha rodajda oldugum icin fazla yuklenemiyorum fakat 500 km oldugu vakit bir kereye mahsus olmak uzere zorlamistim 120 km hiza problemsiz cikiyor zaten o hizi gorur gormez hemen frenledim
Bu arada motorda yuksek devirlerde hafiften titresim var bu su goturmez bir gercektir ama cin isi motorlara kiyasla yok denecek kadar azdir
Yukarida bir arkadas demis bizim neden cbr 250 kullanicilari gibi gezimis yok diye
Sayfada ortak karar alinirsa mekanda uygun secilirse en assagi 5-6 motor gelir diye dusunuyorum bilmiyorum siz ne dersiniz
ben kocaelidenim bu bolgeden varsa kullanicilar tanismak isterim
Bu arada modifiyeci arkadaslari kiskanmiyorum desem yalan soylemis olurum
motorlarini guzellestirmek icin herseyi yapiyorlar
Fakat ben orjinal kalmasini istiyorum benimkinin
Bulusma felan olurda sizin motorlari incersem belki aklim celinir bende yaparim birseyler
Simdilik gorusmek uzere arkadaslar
---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 09:08 ----------
bu arada motorda sicaklik uc kademe iken yokus asagi bes yuz yada bin metre civari inince gaz vermeden sicaklik ikiye dusuyor
normal midir bu? Sicaklik iki kademede iken asinma cok olur mu illa gaz vere vere mi gitmem gerek?
Rodaji yokus asagi salarak yapinca daha iyi oluyor diye duymustum
Ayrica bir sorum daha var bilenlere
Dun aksam benzin istasyonunda tekerlerin havasini kontrol edeyim dedim
Makinayi kullanmayi bilmiyordum yardim istedigim halde calisanlar da bilmiyordu
Neyse konuya gelelim elektronik hava basinci olcen makinalarda bari ayarlayip aleti sibopa yerlestirip sadece beklememiz mi gerekiyor? makinada tamamlandigina dair bir yazi felan mi cikicak ? Ben denedim cikmadi biraz sisirince lastigi biraktim
Kusura bakmayin cok soru oldu okuyana cevaplayana yorum yapana tesekkurler