Kılıclı için pek hayırlı seyler söylenmiyor bilginiz olsun. Bircok arkadasım sorun yasadı.
Ama ben herhangi bir sorun yasamadım Cok ürün aldm kendisinden ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sec hayırlı olsun motorun
motoru bi modifikasyon işine sokamadım.kötü tank pad i takmaya bile kıyamıyorum, odamdaki dolabıma yapıştırdım karbonlar hosuma gidiyordu cokta güzel olmuş ama ne biliyim, sanırım motorun orjinalliğini bozmayacağım.yaparsam sadece çu 600rr aynalara bi el atmak istiyorum.dedim dedim bi yapamadım şu aynaları yaw
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
anladım kardeşim saol bakıcam artık bi alayımda zaten beğenmezsem yine orjinal aynaları takarım napıyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
sadece ayna alıcağım için pek önemsemedim cakalaz ama saol yorumun için
teşekkürler ilker bende tank pad ve ayna dışında modifiye yapmayı düşünmüyorum. tank padi bile depo çizilmesin diye aldım.
arkadaşlar http://imageshack.us/ adresinden foto yüklemek istiyorum fakat browse yapıp fotoyu seçtikten sonra foto boyutunu 640*480 yapıp şimdi yükleyi tıklıyorum fakat no files were uploaded diye bi uyarı penceresi açılıyo ne yapmam gerekiyo foto eklemek için yardım edebilir misiniz ?
Bu kadar küçük bi parça içinde reklamcıya gitmek çok hazırcılık olur ama Deneye deneye oluyo bi süre sonra,ben elimde kalan karbonla yapıcam tekrar bu sefer bi sorun olacağını sanmıyorum.
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
Arkadaşlar bizim motora uyumlu michelin ön lastik yok.Orjinal boyutlar ön 100-80-17 arka 130-70-17.Arka var fiyatı 300 ama ön 110-80-17 var.Metzeler var daha ucuz hangisini önerirsiniz
arkadaşlar http://imageshack.us/ adresinden foto yüklemek istiyorum fakat browse yapıp fotoyu seçtikten sonra foto boyutunu 640*480 yapıp şimdi yükleyi tıklıyorum fakat no files were uploaded diye bi uyarı penceresi açılıyo ne yapmam gerekiyo foto eklemek için yardım edebilir misiniz ?[/QUOTE] siz nasıl foto yüklüyorsunuz ?
herkese iii günler mart ayı gbi sıfır cbr 125 alıcam ama kafama takılan bazı sorular varr daha önce cbf 150 vardı 2008 model 2 ay önce saatım tarz değişikliği nedyle cbr 125 i düşünyorum ama grenaj ve parça fiyatları çok pahalıymışş bunlar hakkında bna biraz yardımcı olabilrmisnz cbf göre nasıldır bide performans açısından falan acaba tekrar yeni kasa cbf 150 mi alsam yardımcı olabilirmisnzzz
Fotolar samsung galaxy mini ile cekildi jpeg formatinda ama simdi yine denedm olmadi zippo .s
gsoguzgs formda i.canver nickli bi arkds kaza yapmstı parcalarn abartildigi kadar pahali olmadigini yazmsti. cbr cbf e gore daha zevklidr malzeme ve iscilik kalitesi olarakta net bi sekilde daha iyidir. performans olarakta eger yuksek devirlerde kullanirsan cbften daha iyidir 8000-9000 devirden sonra cok iyi
karbon kaplama egzoz
cross motorumla beraber:D
bu da bobber yapacağımız 3,5 luk jawa
Dostum canavar gibi olmuş motor,karbonda bi ayrı yakışmış.
Motorun cok guzel olmus hocam gule gule kullan bnd foto yukleyebilsem yuklycm ama bi türlü olmuyo bi sorun var ama cozemedm
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
http://img824.imageshack.us/content_...561611011.jpg#
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
Uploaded with ImageShack.us
İşte Bu renk. Gecenlerde Samsunda gördüm. Cok harika bir renk uyumu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sonunda zorla 2 foto yükleyebildim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
[/COLOR]http://img824.imageshack.us/content_...561611011.jpg#
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
http://img824.imageshack.us/img824/7...3561611011.jpg
Uploaded with ImageShack.us[/QUOTE]
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
evet cakalaz gerçektende renk uyumu süper, jantlar turuncu olduğu için siyah janta nazaran motoru daha kalıplı ve race gösteriyo, ben ss motorlarda tek renkleri sevmiyorum bi hareketlilik arıyorum
teşekkürler yardımcı olduğun için bu arada cbr 125in sıfırı hiç bi yerde yok marta anca geleceğini söylüyorlar keşke cbf imi satmasaydım marta kadr motorsuz geçmezzz ya kaza yapan arkadaşın motoru tricolor renkgiydi galiba ufak bir düşmeyle bile o kadr hasar almış motor gördükten sonra biraz soğudum aslında bu koruma takozlarından falan taksak ufak tefek düşmelerden korur sanırım yoksa bole ufak bi yan yatmada bile böle hasr alırsa işmz zor grenajlarddan bide hangi rengini önerirsin ben tricolor yada gri rengi arasında takıldım ama arkadşlarım siyah al dio grenaj tamiri falan daha rahat oluyomuş stickerları olamdağı iiççn sen ne önerirsin
Rica ederim gsoguzgs. evet bundan 1 ay önce bütün bayileri aramstm türkiyede toplam 5 tane flan vardi gri turuncu 1 tane buldm hemen aldk. ben siyahı race kasa motorlarda sevmiyorum ama zevk meselesi eger grenaj tamiri kolay oluyosa siyahta alabilirsn dostm bi bilgim yok o konuda. commuterler gbi masrafsz düşülmüyo bu motorlarla ama tahminimden ucuzmus parcalar yinede. koruma takozlari ufak yatmalarda koruyormus sanirim
Semih kazasız belasız kullan.. Bergamalımısın? Bayraklıya taraflarına gelirmisin ?
HONDACBR125RAPRİLİARS125YAMAHAR6
Şu an bu konu içerisinde 238 kullanıcı var. (0 üye ve 238 misafir)