Herkese iyi akşamlar. Malûmunuz yaza doğru inşaallah bu motordan alacağım (siyah renk). Yapacağım ufak tefek fiziksel modifikasyonlar hakkında görüşlerinizi ve bilgilerinizi almak istiyorum.
1. Ön cama film çektirmek gibi bir düşüncem vardı (sanırım mika ama cam dedim artık). Sonradan forumda bir çok defa rastladığım motorun marka-modeline uygun takılan camlar aklıma geldi(yzf de görmüştüm).
2. Arka sele ve ön çamurluk hariç karbon panel seti
3. Bulabilirsem gümüş, yoksa beyazın da uyacağını düşündüğüm keiti jant şeridi
4. Honda'nın balıksırtı şekilli tank pad'i
5. Şuanki motorumun lastiği kadar kadar kaydığını zannetmesem de (markası xing ying mi ne
) lastiklerden pek memnun olmadığınız açık. Aynı boyutlarda olması kaydıyla (100/80- 17 M/C 130/70- 17 M/C sanırım yeni kasanın lastik boyutları) Metzeler tercihen değiştirmek istiyorum.
6. Zayıf bir ihtimal olsa da belki sonra almayı düşüneceğim Ixil egzoz.
7. Konuyla pek ilgisi yok ama yakın zamanda tanıdığım bir çok kişiye araba alırken bayide 34 mü 10 plaka mı istersiniz diye sorduklarını biliyorum. Yani istersen aynı maliyete burada 34 plaka çıkarabiliyorlar. Acaba ben başka bir şehrin plakasını buradan aynı böyle veya çok az maliyet farkıyla o şehre gitmeden çıkarabilir miyim?
Bunların maliyetleri ne kadar olur? İlk 4 maddeyi daha bayiden çıkarmadan uygulamak istiyorum. Markasını verdiklerim dışında hepsini Honda'dan orijinal olarak temin etmek istiyorum. Bu model için Honda siyah cam imal ediyor mu etmiyorsa hangi marka önerirsiniz? Bu arada ileride Honda üzerinden satmak istesem bu opsiyonları fiyatına dahil eder mi etmez mi? Elden satmak yerine Honda'dan satılığa çıkarsam ne kadar kaybım olur? Belki çok soru sordum ama bunları teker teker sormaktansa bir seferde sormamın faydalı olacağını düşünüyorum. Nasip olur da alırsam bu aşamaların hepsini buraya fotoğraflayacağım.
Şimdiden teşekkür ederim.