evet,normal araba filmi çektirecem foto eklerim yaptıktan sonra.
evet,normal araba filmi çektirecem foto eklerim yaptıktan sonra.
gözünüz aydın 125liğin yeni renkleri gelmiş 2012 olaraktan
Mustafa Kemal Atatürk
mt ye bile konmuş
http://www.motosiklet.net/medya/id75...25-2012-model/
Mustafa Kemal Atatürk
of of of beyaz çok iyi. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, bizim motorların fiyatı da düştü bu renklerle
internette 7 binden başlıyo 2. eli
2.eli 7 bin değilde sıfır fiyatı olur artık bişi olmaz
Mustafa Kemal Atatürk
bence bizimkiler zor bulunacağı için fiyatı düşmez hatta klasikleşir.tabii repsol gibi bir klasiğin gelmesi buna köstek oluyor.
aman aman yatırım yapalım diye aldım elimizde patlamasın
turuncu ve tricolor(özellikle) hastaları artacak.siyahın karizması gitti yeni siyah daha iyi.(bende de siyah var yahu)
´pistlerde hep repsol gördüğümüz için honda diyince benim aklıma repsol geliyor.ama bu siyahı getirmesinler kıskandım yahu, ilk defa pişman oldum siyah aldığıma.takas isteyen varsa hemen girelim :D(650 km de daha)
Merhaba arkadaşlar, dün 3.600tl fiyatta bi cbr125 inceledim. 2008 model olmasına rağmen kırık dökük bi motordu. bugün bi motor daha bakmaya gidicem ama ondada umudum yok. bu forumda temiz bi cbr125 satan biri yokmu ya. yada tavsiyeniz varmı?
Resmi sitesinde bile yok bu 2012 modelleri nerden buldunuz yahu beyaz fenaymış beyazı alırım kesin :D
Ben siyahi begendim.Repsol oldum olasi sevmiyorum.Tricolor beyazdan guzel bence ama yeni siyah gercekten hos.Bunlar Turkiye ye gelmez.
Repsol bende sevmiyorum rezil bi motor şeklinde duruyordu ama bu yeni kasalar biraz büyüdü ya repsol bunda farklı durmuş olablir yakından görmek lazım.Siyah bi fark göremedim ben Ekrem ne fark var ? Başka fotograflar var mı ? Birde bu tek açıdan pek anlaşılmıyor bence beyazın yoğun olması tricolordan daha çok göstermiş motoru jantlarıda şerit çektinmi beyaz tadından binilmez motora :D
tecih meselesi ama beyazı yakıştıramadım.siyahta farklar depodan yan grenaja uzanan gri şerit ve arka koltuk altı grenajında da aynı tonda çıkartma(herhalde) var.
Benim motorum siyah olsaydı bu yeni siyahın stickerını alıp yapıştırırdım
elimden geldiğince çekerim , kışın ve özellikle yalnız kuşadasına gitmişliğim pek yok napacağım bilmiyorum ama zaten bi söz var , bi yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için bi yere gidilir diye ^^
---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:20 ----------
ben açıkcası yeni renkleri pek beğenmedim . beyazın dozunu kaçırmışlar , siyah da sadeliğini bozunca pek çekici olmamış . ama oldum olası repsol a ilgim var . gerçi biraz daha keskin hatları olsa motorun daha iyi giderdi .
Repsolü bende hiçbirzaman sevemedim. ne o öyle yahu lunapark gibi?
1000RR de bile gözüme batıyor. Ama onda hiç değilse honda logolu bir deri montla bağırtarak geçince istediğin reaksiyonu alabiliyosun Çakma Rossi takılabiliyosun
Modifiyeli şahin gibi yav!
Bu arada dün yanımdan siyah bi Cbr geçti. Arkada siyah givi çamta takmış küçük olanlarından 29 luk. ortam karanlıktı ve hızlı geçti ama çok kötü durmamıştı
Motor zaten cbr1100 xx in ufağı gibi ST havası var. Tam racing değil.
Yakıtı mest ettiğinden ve uzun yol performansı YBR-CBF ten bir tık yukarda olduğundan toplamda 250-300 kilometre geziler çanta ile harika olur. 30 milyon benzin koy vur kendini yollara
Dizlik eldiven herşey adamın elinde patlıyor yav
Karbon kaplama elime ulaştı arkadaşlar bugün kaplarım egzostu heralde.
Şu an bu konu içerisinde 256 kullanıcı var. (0 üye ve 256 misafir)