Uzun yol yapılmaz demedim Ekrem kardeşim yanlış anlamışsın tabiki yapılır tekrar okursan ben sadece kendim için dedim ben uzun yol yapmayı planlamıyorum araç araba varken uzun yola motorla gitmem o yüzden demiştim biraz motoru öğreniyim cbr 600 var kafamda zaten ona geçtiğimde heryere giderim işte :D
Hehe ne maçtı ama ) Hız merakım yok Cbr daha rahat olduğu kesin kullanan kişiler bizzat öyle söylüyorlar ama benim içimdeki hevesde zaten o oturuş ss tarzı motor yzf çok güzel yarış motoru tarzı tam onu hissedebilceğin bir motor ben o yüzden belim ağrımış filan bakmam uzun yol yapmıycağım için ama uzun yol yapıcak bir motor değil bencede yzf Cbr üzerine oturdum sürme fırsatım olmadı ama .İnşallah cbr125'i bi alayımda motor bulamıyoruz malum 4 ay daha bekliycem gelesiye kadar ondan sonra 600lük kısmet
zippo's avatarı değiştirmişsin alışamadım:D yahu yzfnin bir artısı yok neresini seviyorsunuz hiç bindiniz mi? aşırı rahatsız sadece görüntü, tekrar söylüyorum aynı fiyat olsa yine cbr seçerdim.tamam zevk meselesi de görüntüsü benimde hoşuma gidiyor ama ama kullanılmaz...
Binmedim ama kullanan arkadaşlarımda var.Binip bir test etmek lazım ama doğru söylüyorsun hiç sürülmüycek bir motor yapmazlar heralde ama o kadar para veriyorsun sonuçta ben dediğim gibi kısa mesafe 30 dk'lık 1 saatlik sürüşler yapacağım için beni rahatsız etmezdi param olsa gözüm kapalı alırım :D
Değişiklik şart daha bende alışamadım YZF'nin tek hoşuma giden tarafı görüntüsü Cidden iyi.
Arkadaşlar bu arada bu hafta egzostu karbon kaplayacağım bakalım nasıl olacak.Egzostta çok çizik mevcut,cbr 250 forumunda siyah boyayan arkadaşlar var egzostu mükemmel duruyor.Bende bi deneyeyim carbon nasıl durcak bakalım
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2464664
Çok çok şık durmuş bence.Ben boyamak yerine carbon yapıcam oda aynı güzellikte olur düşüncesindeyim.
Ben boyanmış görmüştüm.125 cc ama senin motorun aynı renginden Ekrem onu bulursam resmini koyarım o dahada güzel görünüyordu.Bu verdiğim carbon gibi duruyor
gerçekten çok güzelmiş,bende düşündüm şimdi.ama senin karbon kaplatman çok daha güzel olur.zaten karbon parçalarında var,yaptıktan sonra mutlaka foto bekliyorum.
boyamak yerine bende folyo mu kaplatsam en azından çizilmeye karşı da önlem almış olurum.
Aynen öyle.Sonuçta 20 liralık ürün ama öyle sticker kalitesinde olanlardan değil kabartmalı yani.Beğenmessen çıkarırsın olur biter Sıcakta atar mı yada zarar görür mü diye düşündüm ama ben 45 km boyunca bir yol gitmiştim motorumla.İndikten sonra egzostu elledim ısınacak kadar zor ısı veriyor yani çok ısınmıyor Orjinal egzost kapağı ebay da var ama getirtmeyle falan filan 100 lirayı buluyo,hiç gerek yok nasıl olsa yine çizilecek eminim
Eğer düşünürsen ben burdan verdim siparişi :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1404670/detay/
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:13 ----------
Sağolasın Hüseyin Akrapovic orjinal sticker buldum sahibinden de fakat 40 lira Gidip reklamcıda yaptıracağım yada sticker yapıştırmayabilirim hiç Önce bi kaplamayı yapiyimde.
evet, en mantıklısı kaplama yapmak.haftaya yaparım artık,vizeler bitemedi bi türlü..sende kaplamış olursun hem...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
burada damacılar var hertürlü kaplama yapıyorlar ayrıca ön cama da film çektirecem 2 sini bir yaptırırım orada.kaliteli iş yapıyorlar
Aynen ürün bi gelsin hem kaliteli olup olmadığını söylerim eğer kaliteli çıkmazsa boşuna almamış olursun.Eğer kaliteli olursa uygulama aşamalarını eklerim fotoğraflarıyla.
Ben çok düşündüm ön cama filmi ama sonradan vazgeçtim nedense.Ön cama film işini yaparsan hemen foto ekle
benim motor siyah diye yakıştırıyorum ama renklilerde biraz sırıtır gibi.(cam filmi)
Reklamcının yaptığı pek kaliteli olmuyor ya. Çözünürlük zayıf kalıyor. Ofsetçiler var. Davetiye falan hazırlayan adamlar. Böyle işlerle de uğraşıyorlar. Eğer varsa bildiğin önce oraya git derim. Ben bu hafta gidicem I Love Honda yaptırıcam. Plaka altına küçük bişey. Çok kaliteli oluyor. Tavsiye ederim. İlk motoruma yaptırmıştım. Mükemmel olmuştu.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)