Sağol arkadaşım. İnşaallah benim motoru baharda satabilirsem mayısta falan hemen siyah sipariş etmeyi düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------
Cama film çektiren var mı? Özellikle gösterge paneline düşen ışığı önlemesi için iyi olur gibi geliyor.
Arkadaşlar, Cbr 125 lerde 2006 model ve 2011 model arasında görünüş farkı çok varmı? Sanki yakıt tankı eski modellerde ince gibi geldi. Yanılıyormuyum?
Yanılmıyorsun sedatt eski kasalar ufak 2010'a kadar 2011 de yeni kasası çıktı onlar daha büyük, yanlız 2011 modelinin 0'ı yok piyasada satılmıyor 2012 şubat ayında gelceği söyleniyo yeni partın 2012 model olur onlarda.
Jant şeridi ve Lastik Markasını Boyadım Nasıl Olmuş Yorum Alalım Lütfen
2010 modelde küçük kasa sedatt 2011'de değişti.
Canver gayet güzel olmuş motor neyle yaptın şeridi
Prosev marka jant şeridi aldım. Elimle yavaş yavaş döndüre döndüre yapıştırdım, normalde yapıştırmak için vermişler aparat fakat buruşuk oldu yapmadım onla. En sonda fön makinesi ile ısıttım iyice yapıştı. Kalemi sorarsan feyizoğlundan aldım 7.5 TL 'ye gayet iyi çok hoşuma gitti
bende şok oldum işte ne oluyor diye :D gözlerime inanamadım.bende parçalı jant şeridi sipariş ettim.bakalım uyguladıktan sonra...
jant şeritleri attı desem nasıl bir tepki verirdiniz acaba şimdi garaja çıktım ne göreyim ? bütün şeritler sökülmüş. Bir daha prosev almıyorum duyurulur, şimdi derseniz proseve suç atma sen yapamadın ondan oldu, daha ben ne yapabilirim güzelce ısıta ısıta çektim. Keiti sipariş verdim bu sefer bakalım.
i.canver dostum,keiti marka jant şeridi al 20 lira ama asla sökülme yok.Ben servise taktırdım bişey sıkıp yapıştırdılar canavar gibi oldu.
hayırlı geceler arkadaşlar.
bu gün arka pak lambamın iptal olması nedeniyle efe ye gidip değişimini gerçekleştirdim.
tek lamba 2 duylu, duyun teki iptal olduğu için 10 dk içinde değişti, fiyatı 6,5 lira.
Haberini olsun, aklınızda bulunsun
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
blackbaron hangi bölümdesin bende bau mmf deyim ??
Selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle
siteyi yeni buldum bilmem belki bu konu açılmıştır ben bulamamışımdır çok araştırdım ama adam akıllı cevaplar bulamadım.Bende cbr 125 repsol war motorumun birazda olsa performansı artırabilmek için neler yapabilrim.Tabi forumlarda okudugum kadarıyla Buji,Ön ve Arka dişli değişimi,Egzoz,hava filtresi gibisinden cevaplar buluyorum eğer bunlar işe yarıyorsa ne kadar performans aldılar tabi sonuçta motor 125 lik fazla bi sonuç alamayız ama yinede öğrenmek istiyorum.
mesela buji alındıysa hangi marka ?
hava filtresi hangi marka ?
egzoz hangisini önerirsiniz ?
dişliler hangi marka ve çapı ne kdar olacak ?
Birde bunları değiştrisem motor için bi zararı olur mu ? Eğer motoruna bunları uygulayan arkadaşlar warsa o benim için önemli yorumlarınızı öğrenebilrmiyim selim_baytak@hotmail.com buradanda ulaşabilrsiniz bana.... şimdiden çok teşekkürler
Cbr 125 in performansından memnun değilsen artık az geliyorsa motorunu değiştirmen en mantıklısı ve ucuzu. Cbr 125 zaten apache 150cc den yavaş değil ve son sürattede dahi iyi. Yani performansa olarak iyi. Ama bu cc de cok hızlı olmak biraz mantık dışı. Az yakıp bol bol gezip keyfini çıkarmak için üretilmiş bi motor altındaki. Sen illa 250 cc gibi kaçıcam diyosun
Full sistem egzoz hava filtresi ve beyin yazılımı taksan 2000 harcarsın ama motor anca 3-4 beygir kazanır. yatırdığın paranında geri dönüşümü olmaz
Bu parayı üstüne ekliyip derbi GPR125 alabilirsin 4.500 e performansa kafayı taktıysan. Alır almazda 1000 lira harcarsın en az bakımı için...Ama yağı benzini segmanı parçası o iş öyle tatlı değildir söylemesi
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)