Mükemmel olmuş görüntüsü.Yeniden aşık oldum.Süper,süper,süper....
[FONT="Times New Roman"][I]Samim Çakır[/I][/FONT]
allahım biri beni denize atsın tokat atsın dövsün sövsün bune yawwwwwwwwww iptal tüm planlar iptal 2007 yi beklemeye başlıorum almıcam eskisini ağlıcam yaa kafamdaki projeyi adam bizzat yapmış
@125rrr
japonlar senin aklını okumuş olmasın
türkün fikrini çalmışlar hainler
abi tek isteğim bu makinada 1000 rr farıydı süper yaaaa
cbr istiyorum alıcamda fakat ciddi sölüyorum eski modeller daha hoş duruyo ne bilim zaten motorda bi incelik var farlarda böle gözlerini kısmış gibi olmuş yani sanki daha incelmiş motor sanki siyah beyazdada burun beyaz rengin üstünde durduğu için çok yukarda gibi görünüyo .
Ama allah var japon bunlardan korkulur bu çok güzel olmuş 2007 ama dedim ya daha vahşi ama yandan öden ve arkadan bakınca çok incelmiş beeee keşke grenajı biraz daha kaba tutsalardı ve öne 100 arkaya 130 falan lastik birazda motor modifiyesi allah binmede sırtında taşı valla 10 üzerinden 7 bence sadece hoşşşş olmuş
10 üzerinden 12 veriom beeee eskiyide almaktan vazgeçtim...
Ya arkadaşlar yaş 42 oldu ama motor sevdası tam gaz bu yeni modeli gördüm içim gitti ne olacak şimdi ..Bitane daha alsak valla hanım bizi kesin vurur bu defa... Gerçekten klas yapmışlar,,bide arka lastik kalın olsaydı 10 numaraydı...
ağbii lastikleri kalınlaştırırız bizde hızdan biras düşeriz ama olsun değer
abi ben beklicem 7 ay ölsemde beklicem valla
Tahmini fiyatı 6.500ytl ciwarı olur gibi bu makine
olsun artık yapcak bişi yoq herşey ortada yakışmış
eski modeli bi köşeye itecek gibi gözüküyor baksanıza
görünen köy klawuz istemezmiş
Beklenir bencede, ama fiyatı ne olur ki? Su anda Ankara'da CBR125 5.300,00 YTL Anahtar teslim . Umarım uçmazlar fiyatta da....
bişi sorcam ama sağlam cvp verin abi değermi değmezmi benim için bunun 6500 a kadar yolu var üstünü isterlerse çıkmam tahminim...sizce
kişiden kişiye değişir
bakalım nekadar olcak
zannetmem 7binin üstüne çıkacağını ötvyle belkii
çıkmaz çıkmaz 6500 e bile çıkmaz neyse ben bi gezem gelem size iyi iftarlar
arkadaşlar cbr yi henüz yeni aldım doyamadan adamlar daha müthiş görünümlü makine yapmışlar yavvvvvvvvvvvvvv neyse onların hızına yetişmek ne mümkun şimdilik istedigim herşeyi veriyooo cbr 125 2005 model bu bana yeter.
ama içim gitmiyooo degilll :)
abi bu arada benide baş sayfaya eklermisin adress
bien_8485@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)