iYiyimiş bende alıcam 39.90 tl olandanmı aldın sahibinden.de vardı. vakumlu diyordu
kaska denedinmi hiç bende cbf e alacam ..
iYiyimiş bende alıcam 39.90 tl olandanmı aldın sahibinden.de vardı. vakumlu diyordu
kaska denedinmi hiç bende cbf e alacam ..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
yarın yaklaşık bir aydan sonra sevgiliye kavuşuyorum , yok böyle bi hasret . motorundan yakınan varsa bi kaç hafta bi uzak dursun bakalım noluyo
motoru kesiciye sokmak zaralımıdır
Sa arkadaşlar ben honda cbr 125r almayı düşünüyorum siyah sıfır km ama ben batmandaym ne batmanda nede etrafnda honda bayii yok yağını bakımı faan nsl yapacam Tek sıkıntım o ?
yeni kasa için iridyum kullanan var mı ? bayi 40 lira dedi fiyatını sipariş ettim bekliyorum bakalım ...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Tüm MT Ailesi ve Pasif Cıbırcılar Kurban bayramınız mübarek olsun
İridyum Buji nin özelliği ; 5-6ooo km de değil de 15-20ooo km de bir değişmesidir
Performansta bişi beklemeyin canlarım...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar motosiklet yıkama ile ilgili yazıları okudum fakat özellikle bizim motorlar için ne yazı ne de video bulabildim. gösterge panelinin olduğu yer su geçirir mi merak ediyorum. serviste motorunu yıkatan oldu mu? nasıl yıkadıklarını gören oldu mu?
Kardeşim ben tazikli su tutup yıkamıyorum yıkamamda bi tek arka çamurluğu kuyruk altına tazikli su tutuyorum biraz.Kafayı filan bez+su kullanıp temizliyorum.Göstergeyide aynı şekilde.Göstergenin olduğu yere su tutmamanı tavsiye ederim diğer yerlerede.Gösterge yanlış hatırlamıyosam 600 lira
arkadaşlar abartmayın su geçirebilecek bir gösterge takar mı adamlar.çin malı göstergeler bile su geçirmiyor,tazikli su boyaya zarar verebilir en iyisi köpürtüp su dökerek durulamak.
geçen gün sankopark otoparkında bi cbr 125 gördüm benim motorun yanına park etmişti arkadaş burdamı acaba egzoz boyalı güzelde durmuştu resim burda;
tazikli suyla tabiki yıkamıyorum. ama çeşmeye bağlı hortumla su tuttum her yerine. sadece toz vardı motorumda su tutup sildim tertemiz oldu. ve çok çabuk bitti. göstergede herhangi bir bozulma olmadı. buğulanma falan yok. inşallah önümüzdeki günlerde sorun çıkmaz. ama dediğin gibi bez ile silmeye çalışsam aralardaki tozları geçirmek mümkün olmayabilirdi. bide serviste yıkatmayı düşünüyorum. eğer onlarda her yere su tutup yıkıyorsa ve göstergenin su almayacağını garanti ederlerse CBR 125 r için bi yıkama videosu eklerim internet alemine..
benimki ducati yıkayan bikinili kızların ki kadar izlenmesede işe yarar heralde :D
Merhaba arkadaşlar, daha önce 2-3 ay kadar scooter tarzı motor kullandım ama pek sevmiyorum o tip motorları. bir cbr 125 almak istiyorum. scooter'dan cbr 125 e terfi ağır gelirmi? cbr 125e geçmeden önce yapmam gereken birşeyler varmıdır? (daha fazla zaman scooter kullan gibi). deneyimli arkadaşlar bilgi verebilirmi? ehliyetim var, uygun motorda buldum ama kullanabilme teredütüm var. yardımlarınız için teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 268 kullanıcı var. (0 üye ve 268 misafir)