Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı adem_ciftci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 BİN ANAHTAR TESLİM SİZCE İYİMİ
    Bu fiyata 2012 mantıklı olur eğer 1 ay bekliyip getirceklerse. Ama bu yağmur kıyamette 6000 tok satıcı fiyatı 2011 için. Otoda böyle keskin bir sezon olayı yok. Çoğu bayi 3-4 ay sinek avlıcak. biraz pazarlık şansın var.

Zam olayı bence ocakta bir 200(yükselen kurları yansıtma) nisan mayıs gibi 250tl(sezon açıldı hoşgelmiş zammı) kesin gibi Yazı beklersen zaten bunlar iyice tok satıcı olur 300 lirada plaka için isterler. Yani mayıs haziran gibi alıcak biri 6500 e alır en az ki sen şuan motoru koyucak yerin varsa al 5900 canlıya kafan rahat etsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

GELECEGI BELLI DEGIL DAHA YILBASINDAN SONRA GELIR BUYUK IHTIMAL OZAMANDA HERSEYE ZAM GELIYO OTV İNDİRİMİNİNDE KALKMASI SOZ KONUSU
    ÖZEL YERİM VAR 1 DAMLA SU BILE ALMAZ HATTA ZEMINEDE TAHTA DOSUCEM

CBR 125

Selam arkadaşlar. Motoru alırken anahtar teslim fiyatı üzerine kaç lira öderiz ruhsat plaka işlemleri için ?

ümraniye hondadan bir hafta önce 5900 e aldık,kendin yaparsan işlemleri 5600 dedi..
    kadıköy honda 6100 dedi herşey dahil,adamda havalıydı bende hiç niye ümraniye 5900 demedim..
    kolay gelsin..

mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    kadıköy hondadan 5400 e aldım plakasız son kalmıştı ellerinde,biraz pazarlıkla halledilir bir şey.plaka işlemleri filan 250-300 lira tutuyor.

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    paftern biraz toparlanmak mı?akü boşalır öyle uzun süreli çalıştırmayacaksanız kutupbaşını sökmenizde fayda var birkaç gün kullanılmazsa evet akü kendini toplar ama uzun süreli olunca boşalır marşı geçtim kornaya basamazsın!
    özlemişim şu cbr muhabetlerini arkadaşlar keyfiniz bol olsun şöyle birkaç foto ekleyinde ortalık şenlensin sizi kıskanan çok insan var

forza46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu topiği geçen yıl bu aylardan yaza kadar alacağım cbr ın hayalini kurarak takip etmiştim hey gidi günler hey yazın can yoldaşım oldu , üstünde baya zaman geçirdim , şimdi bn denizlideyim o memlekette ahhh ahh

Uploaded with ImageShack.us

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Bugun 2 parca carbon aksesuar aldim 167 lira.montajini yapinca fotografini aticam.full grenaj karbon set arka kuyruk haric 530 liraya filan geliyor

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    zaten herşeye zam geldi hondanın yapacağı zammı merakla bekliyorum

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun 2 parca carbon aksesuar aldim 167 lira.montajini yapinca fotografini aticam.full grenaj karbon set arka kuyruk haric 530 liraya filan geliyor
    merakla bekliyorum kardeşim , olmazsa bende yaparım . 250 hayalim vardı yaz için ama alamayacak olursam carbon parca almayı planlıyorum .

herkese hayırlı cumalar ..

Motosikleti
    iyi akşamlar arkadaşlar bugün motorum geldi.daha önce motoru canlı görmediğim için beklentilerimi düşük tuttum ama motor hayal ettiğimden daha güzel çıktı.yalnız biraz problem yaşıyorum vites geçişleriyle ilgili 1 den 2 ye atarken çok zorlanıyor hatta ilk boşa giriyor sonra küt diye bir sesle 2 ye atıyor şanzıman dişlilerini içim gitti.2den 3 e atarkende benzer bir ses ama okadar baskın değil.dikkatimi çeken ve garipsediğim konu ise vites düşürürken böyle bir problem olmaması normalde vites düşürünce zorlanır ama çok rahat bir şekilde vites düşürebiliyorum.
    canımı sıkan bir hususta ışıklarda dururken yandaki adam kafasını çıkarıp yeni apache bu mu? demesi oldu.kafamı bile çevirmedim bastım gittim.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Son üç günde cbr cılar kuru hava dolayısıyla motorlarına bindilermi? binenler kaç km yaptı?

Yağmurlardan sonra çok özlemiştim motoru ama son 3 gün hiç binemdim amaç en az bi 300 km devirmekti

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı mstfkrfk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi akşamlar arkadaşlar bugün motorum geldi.daha önce motoru canlı görmediğim için beklentilerimi düşük tuttum ama motor hayal ettiğimden daha güzel çıktı.yalnız biraz problem yaşıyorum vites geçişleriyle ilgili 1 den 2 ye atarken çok zorlanıyor hatta ilk boşa giriyor sonra küt diye bir sesle 2 ye atıyor şanzıman dişlilerini içim gitti.2den 3 e atarkende benzer bir ses ama okadar baskın değil.dikkatimi çeken ve garipsediğim konu ise vites düşürürken böyle bir problem olmaması normalde vites düşürünce zorlanır ama çok rahat bir şekilde vites düşürebiliyorum.
    canımı sıkan bir hususta ışıklarda dururken yandaki adam kafasını çıkarıp yeni apache bu mu? demesi oldu.kafamı bile çevirmedim bastım gittim.
    viteslere biraz yumuşak davranın ve servise debriyaj ayarı yaptırın derim

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Bu bir sorunmudur bilmiyorum ama bizim motorların hepsinde var.1'den 2'ye benimkide bazen zor geçiyor ve küt diye bir ses geliyor.Ben 1'den 2'ye atarken yavaşça boşa atıp ondan sonra 2'ye atıyorum bu ses gelmiyor.Aksi taktirde direk attığımda içim gidiyor çünkü.

Alıntı forza46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merakla bekliyorum kardeşim , olmazsa bende yaparım . 250 hayalim vardı yaz için ama alamayacak olursam carbon parca almayı planlıyorum .

herkese hayırlı cumalar ..
    Dostum parçalar gerçekten çok hoş bir görünüm kazandırıyor fakat benim aldığım 2 parça sağ ve sol olmak üzere.

Resimde ok ile gösterdiğim yer sağ ve sol olmak üzere 170 lira.Ama diğer aynı siyah olan yerlere,depoyla gidonun arasında kalan deponun bağlı olduğu yere,kafa grenajının sağ ve soluna,arka kuyruğa filanda alacaksanız fiyat çok tuzluya denk geliyor.Ki bence deponun olduğu yer,kafa grenajının sağ ve sol tarafı ve arka kuyruk gereksiz.Zaten renkleri çok güzel orjinal hali.Sadece değiştirdiğim diğer siyah yerleri alma gibi bir seçeneğim olsa hemen alırıdım.Ayrıca sadece mono kapakta alabilirim karbon.O da güzeldi gerçekten.

Ayrıca gümüş renk kısa redline manet aldım.Hepsini bir taktıracağım.Okuldan vaktim olursa,hava koşulları el verirse haftaiçi gideceğim.

zippo's kardeşim bekliyorum bakalım hadi hayırlısı dediğin gibi carbon çok şık oluyor ama ne yazıkki pahalı..

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı forza46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zippo's kardeşim bekliyorum bakalım hadi hayırlısı dediğin gibi carbon çok şık oluyor ama ne yazıkki pahalı..
    Çok pahalı dostum çok Ayrıca bazı parçalarda gereksiz.Arka kuyruk neden carbon olsun ki.Cam gibi zaten çok güzel orjinal rengi.

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok pahalı dostum çok Ayrıca bazı parçalarda gereksiz.Arka kuyruk neden carbon olsun ki.Cam gibi zaten çok güzel orjinal rengi.
    evet kuyruk kısmı fazla gereksiz ama kardeşim ön çamurluk fena olmazdı aslında

Motosikleti
    Bu bir sorunmudur bilmiyorum ama bizim motorların hepsinde var.1'den 2'ye benimkide bazen zor geçiyor ve küt diye bir ses geliyor.Ben 1'den 2'ye atarken yavaşça boşa atıp ondan sonra 2'ye atıyorum bu ses gelmiyor.Aksi taktirde direk attığımda içim gidiyor çünkü.
    zippo's bu bir sorundur çünkü o ses şanzıman dişlilerinden geliyor ve şanzıman dişlilerini dağıtmak gerçekten çok can sıkıcı bir iş 1 ay önce cross'umunki leri dağıttım gerçi kendini belli ediyordu ama ben yine de zorladım hem yolda kaldım sonrasında motor 2 hafta yattı bütün motor indi ve adam gibi tamirci bulamamam yüzünden kazıklandım daha ne diyim :D
    viteslere biraz yumuşak davranın ve servise debriyaj ayarı yaptırın derim
    wolky debriyaj ayarında bir problem olduğunu sanmıyorum,servise gittim bi tur attı sonra daha yeni diye tam oturmamıştır dişliler zamanla birbirine oturur gibi tam türk yorumu yaptı biraz da gıcık oldum zaten tartışmadım hiç.zaten bu servislerle hiç anlaşabilmiş değilim.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    zippo's bu bir sorundur çünkü o ses şanzıman dişlilerinden geliyor ve şanzıman dişlilerini dağıtmak gerçekten çok can sıkıcı bir iş 1 ay önce cross'umunki leri dağıttım gerçi kendini belli ediyordu ama ben yine de zorladım hem yolda kaldım sonrasında motor 2 hafta yattı bütün motor indi ve adam gibi tamirci bulamamam yüzünden kazıklandım daha ne diyim :D

wolky debriyaj ayarında bir problem olduğunu sanmıyorum,servise gittim bi tur attı sonra daha yeni diye tam oturmamıştır dişliler zamanla birbirine oturur gibi tam türk yorumu yaptı biraz da gıcık oldum zaten tartışmadım hiç.zaten bu servislerle hiç anlaşabilmiş değilim.
    Yeni ile ne alakası var saçmalamış.Benim motorum 3.500 km de oldu hala var aynı ses.Bazen oluyo bazen olmuyo ama çoğunlukla oluyo.Ben çözümü boşa atıp ondan sonra 2 ye atmakta buldum.

Motosikleti
    katılıyorum zippo's sana ama adam beni başından atmak için uydurdu işte bir şeyler.bu arada motora hayranlığım gün geçtikçe artıyor.artçı binenler motorun çok rahat olduğunu söylüyor fakat benim için geçerli değil bu.gerçekten sele sertliği ve oturuş pozisyonu(o zaman ss kullanma demeyin sadece alışık değilim) uzun yolculuklarda problem yaratır gibi geliyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler