5. viteste 120-130 gibi rakamları hangi devirde görüyorsunuz arkadaşlar ?
5. viteste 120-130 gibi rakamları hangi devirde görüyorsunuz arkadaşlar ?
bu ürünü bilen varmı yada kullanan hem zincir temizleme hemde yağlama diyor..bugün alacağım ama yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim..
teşekkürler...
http://www.hepsiburada.com/Liste/son...oryId=20035757
tesekkur ederim GP500-1st
6. viteste 100 civarında gidiyorum 7 - 8 bin devirde arada cıkıyorum bu hızlara cok nadir
motor 310 km oldu 1 ayı gecık suredır
Topic öldü gidiyor.
http://www.ebay.co.uk/itm/R-G-RADIAT...item415dad56c6
Ben bundan düşünüyorum arkadaşlar ne olur ne olmaz.
s.a arkadaslar bende sıfır cbr 125 almayı dusunuyorum.ümraniyedeki bayiyi aradım ellerınde 1 adet varmıs gidip gorecektım pazar gunlerı kapalıymıs.aklıma takılan 2012 model mı alsam degısıklık olurmu yoksa elındekı motoru alsammı ben 2012 istiyorum ama bekleyıncede zam gelecek dıyede bi his var içimde ne yapacagımı sasırdım açıkcası
2012 de bir degişiklik olurmu acaba buda var.
zaten bu sene tamamen farklı bir kasa geldi o yüzden gelmez.Sadece ilk çıkan serilerde bazen sorun olur müşterilerden gelen şikayet doğrultusunda giderirler örneğin Yamahadali TPS sorunu gibi.
simdi alsamda binmicem yazın bınerım sadece 2012 de gelen part nezaman gelır acaba ben kaporayı verıp siyah renge yazdırıcam kendımı ılk gelen motoru alırım diye düsünüyorum
@caglar_hj bende cbf 150 satıp cbr aldım 2.viteste 150 lilik oldugndan cbf biraz daha cigerli ama cbf le yola gore 90 ı gecemedgn zaman olyo fakat cbr la her şartta en az 115 var ayrıca duruş gidiş cbr tabiki hızlanmada 3 ve 4 de daha iyiayrıca frenlerde cbf de ki gbi dengesiz degil
redline düşünmeden sabit gidebildiğimiz hızı nedir bunun yakıt hemen hemen aynı duruş görüntü zaten hiç tartışılmaz bile yalnız performansta hayal kırıklığı olmasın diye soruyom cbfyi salladım diye bi pismanlık falan yok demi öyle bişi
ben motorumu 23 temmuzda aldım yani 2 ay 23 gün olmuş şuan 6500 km deyim çok gezmişim ben ya
Arkadaşlar topik iyice ölümüş yaw
Ben motoru kışlık yerine eve odama sokmuş bulunmaktayım..1 hafta sürekli güneşi görmediğim takdirde nisana kadar bu şekil kalır.
Yağ konusunda önceki sayfada Alpere katılıyorum..2binde 1 yağ değiştirmek iyidir.
Ben motoru 8.050 de bakım yaptırmadan aldım eve.Önümüzdeki sezon lisans çıkartıp pisti denemeyi düşünüyorum bütçe elverirse.
Bununla ilgili modifikasyonla beraber bakımıda yaptırırm..
Benm motor 6. vites 138de redlıne'a giriyo.Redlıneda 148 falan yapıyo yol meyilliyse otobanda en fazla 2-3 sefer 156 gördüm.
Normal seyir 120-130 arası iyi gidiyo.
Lastikleri suda denedim daha önce biraz muhalefet olmuştum iyi diye ama kurudaki gibi değilmiş bence değişmeli..
Sormak istediğim bişey var akü kutup başını sökersem km 0'lanırmı kışın yatıcagından akü ölmesin diye sökmeyi düşünüyorum ama 0'lanmasından korkuyorum.Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Bende başka bişey yok..
Yeni motor alanlara hayırlı ugurlu olsun..Kazasız belasız sürüşler herkese
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
arkadaşlar istanbuldakı bayılerı tek tek aradım suan alırsam 2011 cıkıslı oluyo yeni motorların gelme zamanı bellı degıl.suan tek korktugum sey otv indiriminin kalkması ve hondanın zam yapması 2012 yimi beklesem yoksa gidip alsammı cok kararsız kaldım....
6 BİN ANAHTAR TESLİM SİZCE İYİMİ
Şu an bu konu içerisinde 226 kullanıcı var. (0 üye ve 226 misafir)