arkadaslar bende ilk motor olarak cbr125r almayı dusunuyorum gercekten onerir misiniz???hem performans hem de kutle bakımından (boyum:1.82)
Öneririz fakat çok önemli bi konu varki sakın düşürme ...Grenajlı olduğu için yazık olur makinaya..Ben YBR ile düştüm 300-400 arası masraf çıktı..hızımda sadece 60--70 arasıydı..
arkadaşlar slm yorumlarınızı uzun zamandır okuyorum buraya kayıt olmadan önce bir honda cbr ye sahip olmak istedim ve en sonunda 2 .el bir honda ya sahip oldum ve cok memnunum motor tek kelimeyle harika.
teşekkürler
arkadaşlar bu siteye resim nasıl ekleniyor bilen varmı
arkadaş sorması ayıptır kaça aldın?resimlerini görmemiz mümkünmü? kaç km de? hehehe
ayrıca resim eklemek arkadaşlar burdan ekliyebilirler.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6001
lezzet gider,mesuliyet kalır...
slm arkadaslar bende de bir cbr tutkusudur gidiyor bi cbr125 almak istiyorum ancak daha önce pek iki tekerlek deneyimim olmadı sizce baslangiç için cbr125 iyi bir seçimmidir
*not buarada boy:185 120 kg fiziğe uyarmı acaba bu motor
tavsiyelerinizi bekliyorum
maalesef 185 ve 120 kg ye motor hiç olmaz. ben 1.78 80 kg yim bana bile ufak biraz. illa racing dersen hyosung gtr 250 var alternatif. kanuni racermiş zealsun muş uzak dur derim.
yapma ya abi çok istiyorum cbr ya fiyatta iyi yakıt tasarruflu ben eniyisi kilo wereyim motoru alana kadar bide daha önce tecrübe olmadığı için direk vitesli bide race tipi motor kullanmak zor gelebilirmi ?
hayir zor gelmez, alisirsin ama dikkatli ol. ama 120 kg isen ve 1.85 boyunu da kisaltman lazim biraz 80 kg civarina min düşmenin yaninda. tavsiyem git bi hondaya gör motoru bin fotograf çek.
.................................................. ...........
erdo2002
slm motor bana 4000 ytl ye mal oldu 2000 ytl peşin verdim geri kalanı 8 ay 250 ytl taksitle aldım devrini de karşı taraf yaptı.motor 15000 km de bakımı nı düzgün yaptırırsam motor daha iyi olacak ilk sahıbı böyle bir makınenın degerini bilmiyodu ve ben bir handa cbr tutkunu olaraktan bu motoru ondan kurtarmak istedim ögrencı oldugum için bu benim için biraz zor oldu ama dayanacak güçüm yoktu
HONDA HAYAT ONDAA.........................HEPİMİZE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLAR DİLERİM
arkadaşım hayırlı olsun.Biraz pahalı gibi geldi ama güle güle kullan sanırım taksitlendirildiğin için vade farkı koymuslar.Aynen bende öğrenciyim ve motor için senin gibi bir param var.Hemde üstüne üstelik koyacak yerimde yok şimdi yeni bir modeli çıkmıs hondanın onunla ilgileniyorum bakalım. honda cbf150
ama aklımda tabi honda cbr125 kalmadı değil.motor hakkında izlenimlerini yazarsan sevinirim bir acemi olarak
.................................................. ............................
Selam arkadaşlar bende bir cbr hastasıyım.Ama maddi sebepler işte henüz üzerine binemiyoruz ama.Aranıza yeni katıldım sayılır,ama burda arkadaşlıklar çok sıcak.Aranızda olmak beni çok onurlandırır.Saygılarımla...
[FONT="Times New Roman"][I]Samim Çakır[/I][/FONT]
@bathu
Ya yanlış hatırlamıyorsam bu cbr125r forumu değil mi?
Ya arkadaşlar 2. sayfaya düşmüşüz nerelerdesiniz?...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yeterrrr beeee
forumdaki sayfaların neredeyse tamamını okudum
sizin yüzünüzden gözlerim bozulacak
+ cbr hastası oldum max 1-2 ay içinde alıorum araştırmalara başladım kredi 2.el gibi
+ işten atılırsam bana siz bakacaksınız baştan sölim işe hep uykusuz gidiorum
şu an tek korkum boyumun 198 olması yani bisiklet gibi durmasını istemiorum ama bakalım
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
arkadaşım ben sana bir örnek veriyim boy ile ilgili resimdeki adam da tahminen 1.90üzeri veya 2m.Gerçi forumun tamamını gezdiysen u resmi görmüşsündür
burdaki resimde normal duruyor ama boyu en fazla 1.80 dir
bir bayanda normal duruyor
buda baska bir görünüş,bu şahısdada normal durmus (burdan birinin resmi olabilir bu
genede fikrini etkilemek istemem.Motoru almadan önce görüceksin zaten ozaman en doğru kararı verirsi
@GorkeM
bilader farkındayım pardon. cbr125r alıyorum bende güzel kardeşim özür mazallah döwersiniz felan grup olmuşsunuzya ondan yanii
valla abi dogrusunu istersen 198 cm boya bu alet mümkün degil. dizlerin yere deger nerdeyse. bana dar geliyor sana abes ötesi olur. biraz para biriktir hyosung gtr 250 al veya belki cbf 150 ye bakabilrsin ben bugun gördüm çok güzel motor, ybr iler alakasi yok, siyah ve kırmızı renkleri de çok güzel.
bu arada arkadaslar bugun motorumu sattim . çok üzüldüm ama napayim, ailenin önemi daha agir basti ve 1-2 sene bu keyfi onlar için ertelemeye karar verdim. mezun olunca babama da bi cruiser alicaz ben de param olursa bi cbf 600, fazer veya piyango çıkarsa vfr 800, hiçbiri olmadi bi 250 lik hyosung alicam kullanicam gönlümce, onlar da söz verdi bana en az bu motorun ederi kadar maddi destekte bulunacaklar. motora karşı isteğimi görünce, ne kadar üzüldüğümü ve vazgeçmiyecegimi bunu satsam bile boyle çözüm bulduk hatta babamin içindeki ateşi de yakmis oldum sanirim.
bu yaz belki temiz ikinci el bulursam ve yaz sonuna dogru fiyatı da uygun olursa küçük cc motorlara daha alismak için bi cbf 150 alir 2-3 ay kullanır sonra satarim(sanirim satis sozlesmesi diye bisey varmis, ruhsati almadan boyle saticam diye sozlesme imzalayip belli süre içinde satabiliyormuşsun. onu arastirip ondan yapicam, ruhsat ve alim satim için bu kadar para gitmesin diye.)
ekipmanlarimi satmadim, cbr bulusmasi filan olursa ankara istanbul orta biyerlerde veya bütün mt ler abant bulusmasi filan düzenlenirse ya artçı olarak olmadi motor kiralayip gelirim. en kötü motoshow 2007 de kesin ordayim.
durum şimdilik boyle, cbr 125 çok güzel motordu gönlüm isterdi ki en az bi 10.000 i devireyim ama napalim daha 400-500km anca yapabilmişken sattik. siz umarim 20.000-30.000 km yi görürsünüz.
Şu an bu konu içerisinde 105 kullanıcı var. (0 üye ve 105 misafir)