arkadaslar bende honda cbr 125 r almayı dusunuorm ama arkadaslarım dıorkı 6 mılyar fln ve cok tıtrıyomus motor bde motorlar hakkında hıc bı bılgım yok ılk motorm olcak ben alsam bıle hangı benzını fln koycam bılgı verebılırmısıznız
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
bugün yeni cbrmla izmir-bodrum gezimi bitirmiş bulunmaktayım
arkadaşlar düngece 125 cbr ımla yola çıktım bu gün memeleketteyim (istanbul gazimahallesi - sivas koyulhisar) yol çok güzeldi yanlız ilk uzun yolculuğumdu. tek başına bile sarıyor maaşallah. tek sıkıntım bu benim ilk motorla bukadar uzun yolculuğumdu bidaha geceden yola çıkmam bolu ve ılgaz dağlarında dondum
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
bende bugün 200 km lik yol yaptım içinde dağ yolu da vardı yokuşları falan yüksek devirlerle fena cıkıyo maşallah düz yolda hafif karşıdan gelen rüzgarla 110 da kalıyo rüzgar şiddetlenirse 100 , rüzgar kesildi bi ara 132 yi gördüm düz de , zevk veriyo helal olsun yalnız düz yolda karşıdan şiddetli rüzgar esiyorsa insan motordan soğuyo o bi kaç dk . :D seneye 250 ye geçmek istiyorum inşallah o nasıl tepki verir böyle rüzgar karşısında acaba .
Merhaba
2011 modellerinde 1.84 boy 100 kilo ile sorun yaşarmıyım?
Merhaba.. Aranıza yeni katılıyorum kendimden biraz bahsedeyim .. İsmim uğur manisada merkezde ikamet ediyorum, evliyim 1 çocuğum var, 2008 model honda cbr 125 marka motosiklete sahibim.Aklımda bi kaç soru var .. öncelikle sizlerle motosikletimin bi kaç fotosunu paylaşmak isterim .
Birde bu cbr 125 topluluğuna istinaden aklımdaki soruları sormak istiyorum ..
1. Motosikletinizdeki ön dişli sayısı kaçtır ?
2. 600cc Aynalarını kafa grenajına uygulayan var mı ?
3. K&N hava filtresi aldım taktım kullanıyorum memnunum yada memnun değilim diyen var mı ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
2- 600 cc aynalarını eski sayfaları okursan yapanlar oldu ama kafa grenajını deldirmen gerekiyo ve çok titreşim sesi oluyomuş
3- K&N hava filtresi kullanan tanıdıklarım performansın arttığını söylüyorlardı
Her asker yeşil bereli olamaz
istersen sana eşlik edebilirim. Yok ben kullanamam diyorsan atlarsin arkaya evine kadar götürürüz motoru. Yol parami isterim haaa :D
---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:40 ----------
Arkadaşlar 2010 kasalarda bu farı çift yakmak mümkün mü. Yapan uğraşan yapmak isteyen arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum.
Hondaaaaaaaa
bende senin gibi düşünüyordum. taki cuma günü bir otoparkta benim motorun hemen yanına benim motorun renginden cbr 600 rr yanaşana kadar yanyanayken baktım aynı bitek bizim grenajın içi boş onunki dolu. bizim lastikler onunkine göre daha ince ve tabiki egzos ama gerçekten büyük bir görüntü farkı yok. 600 lüğün sahibi yanıma geldi ve dediki insanı 600 lük aldığına pişman eden bir motorun var dedi artık demeyin keyfime hehhehehe
@cbr125-rr
hoşgeldin aramıza,motorun güzelmiş.
@Onur Y.
Aynen görünüş cidden çok tadında bizim motorların.Tek farkı 600 lerden görünüş olarak lastikler Ben 140 Lastik takacağım arkaya.Hız derdim filanda olmadığı için biraz düşer hızı ama hiç önemli değil.600 RR aynalarıda siparişi verdim yarın bugün gelir
arkadaşlar fotoğraf nasıl ekliyoruz ?
valla hız benim için önemli 6. viteste kesiciye girmeyi seviyorum. bide şunu farkettim ben hafta sonu yaklaşık 900 kmlik bir yol yaptım ve şunu anladım uzun yolda cbr 125 ile basarsan neredeyse 600 rr kadar yakıyor 600 rr ile gelmek daha mantıklı alcam bitane sonunda parayı bi bulayım. :D
www.tinypic.com adresine giriyorsun.Üstte ''gözat'' sekmesinden fotoğrafı seçiyorsun.Sonra upload now'a basıyorsun.1-2 dakika bekledikten sonra çıkan kodlardan başında [IMG] sonunda ise [/IMG] olanı kopyalayıp burda mesaj bölümüne yapıştırıp cevaplıyorsun ve fotografını sergiliyosun
çok teşekkür ettim ...
tank pad almak istiyorum , fiyatları uygun kaliteli bi site önerebilecek olan var mı ?
arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı akşamlar diliyorum öncelikle,
biraz geç de olsa kararımı verdim bende bi cbr 125 sahibi olmak istiyorum malesef bursa bayii sinde motor yok sıra var
alan arkadaşlar dan fikir vermelerini rica etmeleri isterim ist falan alsam bursaya nasıl getirebilirim plakasız yolda sorun olurmu, teşekkür ederim şimdiden keyifli sürüşler
Alacaksan kesinlikle HRC Tank pad al.
http://www.anesmotor.com/?urun-1189-...Pad-Takim.html
Başka bir sitede sadece 33 tl aynısı var ama sadece depo tarafına uygulanan tank pad,benzin deposu yapıştırması yok verdiğim linkte.Ama kesinlikle al derim çok memnun kalacaksın
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)