hoşbulduk kardeşim
uzunca bi süredir giremiyordum siteye..
motoru alalı 9 gün oldu , 1300 km yi geçtim.
sürekli olarak binemiyorum ama cumartesi günleri geziyorum özellikle..
fakat bu motorda biraz aksilikler çıktı . fabrikadan gelirken kondanstör fişlerini takmadan yollamışlar , görünürde takılı ama takılı değilmiş.
antalya da gecenin bi yarısı yolda kaldım. akü şarj olmuyor. arkadaşın küba motorunda şarj ediyoruz benimkine takıyoruz öyle bi süre gidiyoruz benim motor bitiriyor şarjı , tekrar değiştiryoruz.
neyse bayiye güç bela geldim düzelttiler. bu arada motoru çarşamba gecesi aldım cumartesi gecesi 1000 km yi tamamlamış oldum
eski motordan da tecrübe olunca , motoru aldım - dükkana geldim km 3.7 oldu . o gece fethiye'den marmaris e gittik diğer CBR 'cı arkadaşlarımla , eve döndüğümde 300 km^deydi. yolda düzde ilk etapta 90 km iken 120 ye kadar çıktı , eğimli yolda 142 gördüm. rodaj olayını bu sefet böyle yaptım. gidiş olarak şimdi eski motoruma nazaran daha seri. yakıt tüketimi ise aynı ...
şu anda ise biraz değişiklik düşünüyorum. öncelikle ilk etapta ön amartisörleri düşüreceğim biraz. sonrasında jantlara şerit ve alt sakal ı renklendirmek var aklımda...
bakalım zaman ne gösterecek