ben daha kullanmayı bilmiyorum biraz öğreneyim gezeriz beraber
ben daha kullanmayı bilmiyorum biraz öğreneyim gezeriz beraber
oğuzhan manisada ki bayi ağustostamı diyo
Hangi renk aldınız? Ben anes ten alıyorum. siyah istiyordum ki geleceğini söylemişlerdi. Bugün aradılar siyah gelmediğini söylediler (ne kadar doğru?). "Turuncu-gümüş" ve "kırmızı-beyaz-mavi" varmış. Zaten 3 hafta önce "kırmızı-beyaz-mavi" geldi ilk sıradaydım ama almadım. Sanırım Zippo's nickli arkadaş aldı onu.
Şimdi de almak istememekle birlikte gümüş-turuncu yu almış bulundum. Belki haftasonuna yetişir plaka, ruhsat vs.
Hatta yeni partiden siyah denk gelip (denk gelmek) de aslında turuncu-gümüş isteyen varsa değiştirebilriz bile motorları.
Sonuç olarak, ANES hayattan bıktırdı diyebilirim yada HONDA. aylarca bekletiyorlar, onu geçtim istediğim rengi alabilmek için 1 ay daha üstüne bekliyorum. ama noldu? gene hüsran gene hüsran.
beyler nazarıda attım bisikletli bi çocuk çarptı :D renk abim siyah istedi ama ben turuncu gri aldım valla çok güzel motor yani bisiklet felan diyenler tamamen kendini kandırıyor çok ilgi gören bi motor herkezin gözü motorda yani ben beğendim
aynen dükkanın önüne çektik geçen çocuklar abi kaç para diyor ben 6 deyince abi bunlar 15 - 20 milyar ya diyor :D
yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun k
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Hadi hayırlısı olsun hangi şehirdesin ahngi bayiden aldın ?
istanbul-kartal güngör motordan aldım
arkadaşlar motorum gri turuncu gelmiş cumartesi alıcam inşallah
Yeni Cıbırlarınız hayırlı olsun..Kazasız..can sıhhatiyle kullanın...
Motorunu teslim alan arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun..Kazasız belasız sürüşler..
Motor bekliyen arkadaşlarada Allah sabır versin..
Benden başka parça bekliyen varmı bilmiyorum ama Allah kimseyi benim halime düşürmesin..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
selam arkadaslar ben yeniyim bu sitede kusadasındaki bayiden motor alan varmı arnızda ??
beyler bi cbr toplantısı mı yapsak bu aralar? İstanbul bursa ve diğer şehirlerden gelebilecek arkadaşlarla çınarcık yapsak ;)
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
sağolun arkadaşlar. oğuzhan izmir tireden alıyorum 8 temmuzda vermiştim kaporayı
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)