hımm anladım sağol
hımm anladım sağol
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim yaklaşık 2 ay olacak bazı arkadaşalr hatırlarlar belki.
Ben cuma günü Ankara'da Honda Efe ye gittim, CBR 125 R göremek istediğimi söyledim elimizde kalmadı Şubat 2012 de gelir dedi bende onların yalancısıyım, japonyada ki deprem çok etkiledi bundan dolayı sıkıntı var dedi, ama 2012 böyle bir sıkıntı olmaz stoklarımızda olur dedi ordaki yetkili arkadaş, bende acelem yok zaten dedim daha ehliyet var garaj ayarlıcam falan filan, sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar bir bilgi olur.
Herkese Kolay gelsin, motorlarını alan arkadaşlarada hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar. daha önce bu sayfada uzun süre söz sahibi oldum. iki gün önce yaşadığım kötü bir olayı anlatayım. izmir"den aydın- kuşadasına gittim gece 2 civarı. dört cbr 125 li arkadaş sağlı sollu arabamı sıkıştırdı. istemeden de olsa birine çarptım ama motor devrilmedi. sözlü tartışma oldu. daha sonra motosikletli ekiplerin gelmesiyle cbr lılar kaçtı. tabi ehliyet plaka kask hiç birşey yok. aklıma motosikleti çalınan arkadaşlardan belki birinin motosikleti ordadır.bir tahmin sadece. insanı heyecanlandıran tahmin.
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
arkadaşlar yarın gelcekmi cbr lar şimdi
ist den CıBıR'cı arkadaşlar arada toplanıp gezelim ne dersiniz
beyler kredi ile almak için beklemem gerekiyor mu bide peşinat alıyorlar mı? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Bayilerine motor gelen varmı arkadaşlar ?
güngör motora geldi motorlar
bu sabah anes i aradım haftasonuna kadar bekliyoruz dedi. güngör motora gelmiş. anes e ne kaç güne gelir acaba
bu motorlar en geç 1 ay içinde gelicek dmi ?
yok motorlar en geç bu ayın sonunda gelir her ay geliyor motorlar
---------- Post added at 10:46 ---------- Previous post was at 10:17 ----------
beyler bu gün saat 1 gibi alacağım motoru inşallah
hayırlı olsun motorun kardeşim kazasız belasız inş . başşka bayilerine motor gelen varmı ya ?
Gelmiş gelecek motorunda hondaında cbrinde .... sıçayım benim için cbr bitmiştir.. yaz bitti amk delirdim ya.. başka motor alıyorum...
Mayıs dediler tamam dedik mayıs sonu dediler tamam dedik haziran dediler tamam dedik kem küm ettiler tamam dedik ağustos diyorlar yok artık dedim siktirin gidin japonlar ciksin sizi...
beyler aldım motoru :D şuanda aynaları felan takıyorlar 20 dklık işleri var. valla ben kaporayı verdikten sonra 5 gün felan bekledim. :D zippo's kardeşim sağolsun
Şu an bu konu içerisinde 249 kullanıcı var. (0 üye ve 249 misafir)